Na 3-4 jaar volledig te kunnen leven van affiliate marketing open ik de deuren tot 1-op-1 coaching.

Jij bent één van de allereerste en krijgt nu de kans samen met mij je (nieuwe) affiliate marketing business op zeer korte termijn op te schalen en er een succes van te maken.

Van €15 commissie naar duizenden euro’s

Mijn naam is Bas en ik ben 22 jaar oud.

Al sinds 4 jaar houd ik mij full-time bezig met affiliate marketing. Op dit moment is het mijn grootste doel anderen dezelfde successen als mij te zien halen met affiliate marketing.

Op dag één van mijn affiliate journey verdiende ik al mijn eerste commissie.

De dag van de commissie was ik net aangekomen in Zuid Spanje en zat ik aan het strand.

Ik had gewoon voor het eerst €15 euro verdiend. Zonder daar op dat moment iets voor te moeten doen.

Eerste affiliate marketing commissie

Een klein bedrag, maar het was wel de dag waarop mijn ogen werden geopend voor wat er echt mogelijk is.

Als ik €15 euro kon verdienen, dan hoefde ik alleen maar op te schalen om maandelijks €150, €1500 en meer dan €15.000 euro te verdienen.

Ik besloot te stoppen met de opleiding Commerciële Economie en met vakkenvullen in de Albert Heijn. Ik ging all-in op affiliate marketing (burned the boats).

Binnen enkele maanden realiseerde ik de complete financiële vrijheid waar ik al jaren van had gedroomd. Dat geeft een onbeschrijfelijk gevoel.

Klaar voor verandering?

Tot nu toe waren het alleen maar vrienden die ik heb geholpen.

Vrienden en familie zagen mijn inkomen en mindset compleet veranderen. Uiteraard wilden zij hetzelfde bereiken als ik, of zelfs nog meer geld verdienen.

Daarom liet ik ze binnen letterlijk één uur hun eerste commissies verdienen door exact te vertellen wat wel, en wat niet werkte.

“Bas vertelt precies wat je moet doen om een winstgevende affiliate business op te zetten. Hij weet veel over marketing methodes, websites en verleiden van bezoekers. Hij leeft het en helpt liever anderen dan zichzelf.” – Deniz

Met behulp van mijn coaching kun je als beginneling op zeer korte termijn je eerste commissies verdienen. Maar ook voor diegenen die al wat verder zijn met affiliate marketing, barrières willen doorbreken en nieuwe records willen halen, kan mijn coaching 100% geschikt zijn.

Iedereen zit in een andere fase. Laat me daarom even het volgende weten als je interesse hebt in 1-op-1 coaching:

 • Op welke manieren krijg je bezoekers?
 • Wat zijn je huidige resultaten?
 • Heb je te maken met barrières?
 • Waarom wil je coaching?

  Aan de hand van je antwoorden kunnen we samen verder kijken hoe ik je vooruit kan helpen om succesvol te worden met affiliate marketing.

  Mijn hoop is dat we samen groeien naar het punt dat jij jouw ideale leven kunt gaan leven. Net als ik dat de afgelopen jaren ben gaan doen.

  De eerste 5 leden betalen slechts €99 ex. per maand. Hierna sluit ik tijdelijk weer de deuren. Elke maand mag je aangeven of je samen of alleen verder wil. Dit is de beste uitgave die je nu kunt doen voor je business en voor jezelf. Profiteer hier dus snel van en neem contact met me op.

  Inkomsten disclaimer