200 euro per dag verdienen

Verdien honderden per dag

Gemiddelde leestijd: 11 minuten
200 euro per dag verdienen

200 euro per dag verdienen komt neer op een maandloon van ongeveer 6000 euro. Dit is een zeer aantrekkelijk loon waar je best wat leuke dingen mee kunt doen elke maand.

Waarschijnlijk ben jij ook op zoek naar een manier om 200 euro per dag te verdienen. Je bent tenslotte op deze pagina terecht gekomen.

In dit blog wil ik je dan ook gaan vertellen over een simpele methode waarmee je makkelijk zo’n 200 euro per dag kunt verdienen. Het leuke aan deze methode is dat je zelf in handen hebt hoeveel je gaat verdienen. Je kunt dus 200 euro per dag verdienen, maar als jij nog meer geld wilt verdienen, is dat ook mogelijk.

Lees verder om er alles over te ontdekken wat je moet weten.

Is 200 euro per dag verdienen reëel?

Wanneer je een doorsnee persoon zal vertellen dat je 200 euro per dag kunt verdienen, zullen zij je nooit geloven. Zij hebben namelijk andere gedachtes over geld. Veel mensen denken zelfs dat geld iets slechts is.

Toch heb je geld nodig voor de meeste activiteiten in het leven. Geld geeft je de vleugels en vrijheid om te doen wat je wilt. Gezonde producten voor ons lichaam kunnen makkelijk 10 keer zo duur zijn dan slechte producten. En welke vrouw wilt een relatie met jou aangaan als je je zaakjes niet op orde hebt?

Gelukkig is 200 euro per dag verdienen wel degelijk reëel. Je kunt zelfs nog veel meer geld verdienen.

Het is zeker reëel, omdat er tegenwoordig zoveel mogelijk is voor ons allemaal. We hebben namelijk allemaal dezelfde mogelijkheden, vooral als we kijken naar de manieren om geld te verdienen op het internet. Het is echter zo dat de meeste mensen hun tijd besteden aan een 40-urige baan in plaats van te kijken naar wat er nog meer mogelijk is.

Waarom lukt het de meeste mensen niet om 200 euro per dag te verdienen?

Naar school gaan, een opleiding volgen en vervolgens in de 9 tot 5 ratrace belanden is hoe het leven er uit ziet voor de meeste mensen.

200 euro per dag verdienen bij een baas is mogelijk, maar de meeste werknemers zullen altijd blijven hangen rond de 100 euro per dag, oftewel 3000 euro per maand.

Het lijkt mij vrij logisch dat je bij een baas geen hoog inkomen gaat vergaren. Jouw baas is een ondernemer die werknemers aanneemt die voor hem of haar geld verdienen.

Als jij zelf de touwtjes in handen gaat nemen, dan is het sneller mogelijk om 200 euro per dag te verdienen. In werkelijkheid bereiken weinig mensen dit.

De meeste mensen weten namelijk niet wat er hedendaags mogelijk is en hoe zij dit kunnen uitvoeren. Daarnaast proberen sommige mensen wel zelf een inkomen op te bouwen, maar zij houden dit slechts enkele dagen of een maandje vol. Vervolgens stoppen zij ermee, omdat ze nog geen geld hebben verdiend. Zij weten echter niet dat er mooie dingen kunnen ontstaan door ergens aan te beginnen en niet op te geven.

Mijn doel van dit blog is dan ook om jou op weg te helpen naar een inkomen van 200 euro per dag. Hopelijk weet je nu dat dit mogelijk is. Besef wel dat dit niet vanzelf gebeurt. Niemand in dit leven gaat jou iets geven. Je zult er zelf keihard voor moeten werken. Maar als je dit doet, dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Uiteindelijk hoef je zelf niet eens meer te werken, omdat je passieve inkomsten verdient en alle zaken in je business uitbesteedt. Zelf blijf ik nog lang werken, omdat ik het leuk vind om business succesvol te maken en ik het niet als werk zie.

Mijn methode om 200 euro per dag te verdienen

Goed, als je tot dit punt hebt gelezen, weet je dat er meer mogelijk is dan hard werk voor weinig geld bij een baas of ben je in ieder geval nieuwsgierig geworden naar de manier om dit te realiseren.

Eigenlijk zijn er duizenden manieren om zelf 200 euro per dag te verdienen. Je kunt bijvoorbeeld een eigen bedrijf opzetten waarin je eigen gemaakte producten of ingekochte producten gaat verkopen. Ook kun je bijvoorbeeld overwegen om een dienst te leveren, zoals het schrijven van teksten. Andere manieren om geld te verdienen met het internet zijn daytraden, dropshipping en affiliate marketing.

Als jij 200 euro per dag wilt verdienen op een passieve manier kun je jezelf het beste gaan verdiepen in affiliate marketing.

Bij affiliate marketing ga je producten of diensten van anderen promoten in ruil voor een gedeelte van de winst. Dit betekent dus dat je bijvoorbeeld zelf geen producten hoeft te hebben, zelf geen producten hoeft te leveren en zelf geen klantensupport hoeft te doen. Dit maakt het een enorm schaalbaar verdienmodel, waardoor je nog veel meer geld kunt verdienen dan honderden per dag.

Waarschijnlijk vraag je jezelf nu af hoe je dan andermans producten succesvol kunt promoten. Dit kun je bijvoorbeeld doen door social media in te zetten, een website op te zetten of advertenties aan te zetten. Mijn favoriete manier om een passief inkomen te verdienen met affiliate marketing is het opzetten van een eigen website. Een website staat namelijk dag en nacht online. Je kunt dus alle dagen en alle tijdstippen bezoekers op je website krijgen. Wanneer er relevante personen op je website terecht komen, dan kun je hier ook geld aan verdienen.

Welke producten moet ik dan promoten?

Jezelf aanmelden als affiliate is volledig kosteloos. Je kunt bijvoorbeeld eens rondkijken op PayPro voor digitale producten, zoals cursussen en e-books om te promoten. Mocht je liever fysieke producten, zoals koelkasten, make-up of televisies, om maar wat te noemen promoten, dan kun je kijken op Daisycon of het Bol.com partnerprogramma.

Alle producten en diensten zijn te promoten als affiliate. Je kunt het dus zo gek niet bedenken of er is wel een affiliate campagne voor te vinden. Er zijn letterlijk miljarden producten en diensten die je kunt promoten als affiliate.

Affiliate marketing is een heel groot iets, maar het is nog onontdekt bij de massa. Bedenk maar eens dat zelfs kranten, zoals Nu.nl 200 euro of meer per dag te verdienen door affiliate marketing in te zetten. Wanneer er bijvoorbeeld een nieuwe iPhone uit is, schrijven zij hier een artikel over om vervolgens een vergelijkingstabel te plaatsen, met affiliates linkjes naar de verschillende telefoon providers.

Een eigen website opzetten

Affiliate marketing in combinatie met een eigen website is dus de beste manier om 200 euro per dag te verdienen.

Misschien denk je dat het moeilijk is om een website op te zetten en je dit veel geld gaat kosten. Echter, tegenwoordig is het ontzettend simpel om een eigen website op te zetten dankzij systemen. Ook kun je al vanaf een tientje per jaar je eigen website online knallen.

Om te beginnen raad ik je aan om een website op te zetten met WorPpress. Hiervoor hoef je alleen even een domeinnaam te registeren. Dit is de naam van je website. Mijn website heeft bijvoorbeeld als domeinnaam thuis-inkomsten.nl. Daarnaast moet je even WordPress installeren. Dit is het systeem waarmee je de website gaat maken.

Na het registeren van je website maak je een homepagina en een blogpagina aan. Op de homepagina kun je een korte introductie geven over het onderwerp van je site. Op de blogpagina ga je alle blogartikelen plaatsen. Dit zijn de artikelen waarmee je bezoekers op je website gaat krijgen.

Bloggen en bezoekers krijgen op je site

Mijn methode is er op gericht om passief inkomen te verdienen als affiliate. Dit kun je realiseren door pagina’s en blogs aan te maken op je site. Deze artikelen moeten gericht zijn op zoektermen waar mensen naar zoeken in Google, zodat de pagina’s worden opgenomen in de zoekresultaten.

Wil je bijvoorbeeld een afslank cursus promoten? Dan kun je het woord ‘afslanken’ invullen in verschillende keywoord tools, zoals Keywordfinder, Semrush en de Google zoekwoordplanner. Vervolgens komen hier allemaal woorden uit waarover je kunt schijven. Denk bijvoorbeeld aan termen, zoals ‘afslanken zonder moeite’ of ‘afvallen in een maand’.

Over de zoektermen die je hebt gevonden, ga je artikelen schrijven. Aan het einde van de artikelen schrijf je toe naar het affiliate product dat je promoot. Ook plaats je hier je affiliate linkje.

Wanneer mensen nu op je website terecht komen, je tekst lezen en de cursus aanschaffen, verdien jij een commissie. Deze commissie kan enkele tientallen procenten zijn van het betaalde bedrag. Het leuke hiervan is dat de koper niet eens weet dat jij hier tussen zat als een affiliate. De koper hoeft ook geen extra geld te betalen als hij of zij het product via jouw linkje koopt.

200 euro per dag verdienen als affiliate

Voor een afslank cursus van 47 euro, kan jij 23 euro verdienen. Dit betekent dat je nog geen 10 verkopen per dag moet realiseren om 200 euro per dag te verdienen. Dit is makkelijk mogelijk. De bezoekers die op je website terecht komen, hebben namelijk ‘een probleem’ waar jij een oplossing voor hebt. Wanneer jij een relevant affiliate offer plaatst, is de kans groot dat zij een product kopen.

Ook moet je beseffen dat je eindeloos kunt opschalen. Je kunt namelijk oneindig nieuwe blogonderwerpen vinden waar personen naar zoeken in Google. Je website gaat dan op steeds meer zoektermen verschijnen in de zoekresultaten. Dit betekent dat je een vast aantal bezoekers op je website krijgt, en ook steeds meer bezoekers krijgt door meer content te plaatsen op je website.

Aangezien je oneindig je huidige website kunt blijven opschalen en ook oneindig nieuwe websites kunt aanmaken is er geen plafond op je inkomen. Wanneer je inkomsten gaat verdienen, kun je zelfs gaan adverteren, waardoor je nog meer geld kunt verdienen elke dag. Ook kun je alle taken uitbesteden.

Conclusie en stappenplan

200 euro per dag verdienen met een normale baan kan alleen worden bereikt met hoge functies, jaren studeren of jaren ervaring. Veel mensen gaan daarom op zoek naar manieren om zelf 200 euro per dag te verdienen.

Hoewel er talloze manieren zijn om zelf een hoog inkomen te vergaren, is affiliate marketing mijn favoriet wegens de eindeloze mogelijkheden.

Ik kan goed begrijpen dat je na het lezen van deze tekst meer wilt weten over affiliate marketing. Waarschijnlijk wil je dan ook van A tot Z leren hoe je een eigen website opzet en het verdienmodel succesvol kunt toepassen.

Bekijk eens de pagina van de Affiliate Marketing Revolutie. In deze introductievideo ga je namelijk leren hoe je zelf een succesvolle affiliate marketing business opzet. Elke klik wordt voorgedaan, zodat je het alleen maar hoeft over te nemen voor jouw eigen affiliate website.

affiliate marketing revolutie cursus

Bezoek eens de pagina van de Affiliate Marketing Revolutie. Hierop wordt verteld hoe je op het internet minimaal zo’n 250,- euro per dag kunt verdienen!

Ja, ik wil ook veel geld verdienen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *