Online geld verdienen betrouwbaar?

Gemiddelde leestijd: 11 minuten
is online geld verdienen betrouwbaar

Veel mensen twijfelen aan de betrouwbaarheid van geld verdienen via het internet. Dat is enerzijds logisch, aangezien er vele oplichters actief zijn op het internet met zogenaamde verdien methodes. Op het internet en sociale media zien ook wij vaak accounts en websites voorbij komen die een inkomen garanderen. Echter is het vaak zo dat dit illegale activiteiten of oplichtingen betreffen. Gelukkig zijn er ook heel veel betrouwbare, legale methodes en websites waarmee je online geld kunt verdienen. Wij kunnen dan ook met zekerheid stellen dat het mogelijk is geld te verdienen via het internet. 

Vele oplichters actief op het internet

Wij zijn al lang actief op het gebied van online geld verdienen en hebben dan ook verschillende methodes zelf uitgeprobeerd. Bij het testen van de methodes kwam duidelijk naar voren dat er een hoop methodes op het internet te mooi zijn om waar te zijn. Uiteindelijk vragen zij bijvoorbeeld om niet relevante gegevens of foto’s van je pinpas. Deze oplichters verdienen hier geld mee, maar de gedupeerde verliest alleen maar geld.

Gelukkig zijn er niet alleen maar oplichters actief en is het zeker mogelijk geld te verdienen via het internet! De bekendste methodes waarmee je geld kunt verdienen hebben wij toegelicht op onze website. Klik hieronder op de knop om te starten met betrouwbaar online geld verdienen.

Betrouwbaar online geld verdienen via thuis-inkomsten.nl

Thuis-Inkomsten licht maar liefst 26 verdien methodes toe op de website. Verschillende methodes hebben wij zelf uitgeprobeerd en gebruiken wij tot op heden nog steeds. Dankzij de methodes kunnen wij een volledig inkomen verdienen via het internet.

Op de websites van de toegelichte verdien methodes is veel te lezen over de betrouwbaarheid. Je ziet er dan ook veelal positieve recensies en klantverhalen. Op de websites staan bewijzen van uitbetalingen en voorbeeld uitbetalingen van mensen die jou voor zijn gegaan.

Ook hebben de bedrijven achter de verdien methodes zich veelal ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Als oplichter zijnde zal je je gegevens niet zomaar bloot willen geven en je dus niet in willen schrijven bij de Kamer van Koophandel. Mocht een bedrijf zich hebben ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, dan zie je vaak het KvK nummer op de website.

Bovendien kun je op Google recensies lezen. Ook op Google zijn er veelal positieve recensies te lezen. Mocht jij graag een methode in werking willen gaan stellen en meer willen weten over de betrouwbaarheid ervan, dan raden wij je zeker aan om de methode eens op te zoeken op Google. 

Met enige ervaring van ons zelf en positieve recensies kunnen wij daarmee stellen dat de verdien methodes op Thuis-Inkomsten.nl veelal betrouwbaar zijn.

Online geld verdienen betrouwbaar? Bekijk onze uitbetalingen!

Wij maken zelf ook gebruik van verschillende methodes die zijn toegelicht op onze website. Hieronder laten wij enkele voorbeeld uitbetaling zien van ons. Je zult zien hoe de transactie in zijn werking gaat, bij een bedrijf als Opinieland.nl (enquête panel), Paypro (affiliate netwerk) en Daisycon (affiliate netwerk).

Enquêtes invullen voor geld betrouwbaar?

Veel mensen vragen zich af: is het invullen van enquêtes voor geld betrouwbaar? Opinieland.nl is een enquêtepanel en onderdeel van een verdien methode die staat toegelicht op onze website. Op Opinieland.nl kun je gratis een account aanmaken en vervolgens enquêtes invullen tegen een vergoeding. 

Het invullen van enquêtes voor geld hebben wij zelf ook uitgeprobeerd. Het is een eenvoudige manier van geld verdienen die echt werkt. Vanaf de telefoon hebben we de enquêtes ingevuld en konden zo overal geld verdienen. Hieronder kun je zien dat we daadwerkelijk zijn uitbetaald:

Uitbetaling enquête panel

enquêtes invullen voor geld betrouwbaar
Stap 1: Wij hebben ons aangemeld bij opinieland.nl. Voor het invullen van enquêtes hebben wij beloningen ontvangen. 
enquêtes invullen voor geld betrouwbaar paypal
Stap 2: Na 10 euro aan beloningen te hebben gespaard, kun je laten uitbetalen. In het voorbeeld hebben wij 12,20 euro aan punten gespaard en kunnen wij laten uitbetalen naar onze PayPal rekening.
voorbeeld uitbetaling bankrekening
Stap 3: Via PayPal sturen we het geld door naar onze bankrekening.

Affiliate marketing betrouwbaar?

Geld verdienen met affiliate marketing is betrouwbaar. Echter wordt affiliate marketing vaak aangeprezen als een ‘snel geld’ methode, waardoor veel mensen het niet vertrouwen. Je kunt heel veel geld verdienen met affiliate marketing, maar je dient er wel eerst tijd en moeite in te steken!

Met affiliate marketing maak je reclame voor producten en diensten in ruil voor loon. Je hoeft dus geen startkapitaal te hebben, geen producten op de post te doen en ook geen klantenservice bij te houden. 

De affiliate producten kun je bijvoorbeeld promoten op jouw website of sociale media kanaal.

Ook al heb je nog maar weinig kennis omtrent geld verdienen op het internet; affiliate marketing is een van de meest krachtige en winstgevende manieren. Dankzij deze verdienmethode kan jij namelijk een volledig passief inkomen vergaren zonder daar in de toekomst tijd voor hoeven in te leveren.

Wij verdienen ook geld met affiliate marketing door het verdienmodel toe te passen op websites. Door een website op te zetten bouw je aan een vaste stroom van bezoekers en verkopen. Om succes te behalen is het wel van belang echt te beginnen en niet te snel op te geven.

Er zijn verschillende affiliate netwerken. Op de affiliate netwerken kun je de producten en diensten vinden die je kunt gaan promoten. Wij bevelen Daisycon en Paypro aan, omdat we hier zelf ook gebruik van maken.

Uitbetalingen affiliate netwerken

Met 1 website kun je al snel zo’n 500,- euro per maand verdienen. Hieronder laten we dan ook enkele printscreens zien van ontvangen commissies, uitbetalingen en de balans:

de betrouwbaarheid van online geld verdienen
Maandelijks kun je makkelijk 500,- euro verdienen met 1 website
online geld verdienen betrouwbaar affiliate
We laten 305,55 euro uitbetalen naar onze bankrekening vanaf Daiyscon.
online geld verdienen betrouwbaar daisycon
Je ziet dat het geld is bijgeschreven op onze bankrekening.
affiliate marketing betrouwbaar
Op Paypro hebben we 337,67 euro opgenomen.
affiliate marketing betrouwbaar paypro
Zoals je ziet is het geld daadwerkelijk bijgeschreven op onze bankrekening.
betrouwbaarheid geld verdienen
Voorbeeld van een ontvangen commissie via PayPro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *