Geld verdienen vanuit huis

Zo verdien ik simpel veel geld vanuit huis!

Gemiddelde leestijd: 22 minuten
geld verdienen vanuit huis

Wil jij graag wat extra geld verdienen vanuit huis? Of zelfs helemaal rondkomen vanuit huis? Het is beide mogelijk.

Er zijn tegenwoordig ontzettend veel manieren om een mooie inkomstenbron op te zetten.

Op deze pagina vertel ik je over de voor- en nadelen omtrent geld verdienen vanuit huis. Ook vertel je ik over mijn verdien methode, waarmee jij makkelijk 250,- euro per dag kunt gaan verdienen.

Geld verdienen vanuit huis: wat heb je nodig?

Het mooie van geld verdienen vanuit huis is dat iedereen er mee kan beginnen. Je hoeft namelijk niet over (technische) kennis te beschikken en hoeft geen (voor)opleiding te volgen.

Je hebt niks bijzonders nodig behalve een smartphone of computer welke verbonden is met het internet. Waarschijnlijk heb je dit al, anders was je tenslotte niet op deze pagina terecht gekomen.

Enkel met deze benodigdheden kun je net als ik ongeveer 250,- euro per dag verdienen vanuit huis.

Je hebt geen auto of startkapitaal nodig. Zolang je maar over een internetverbinding en een laptop/computer beschikt, kun je vandaag nog beginnen met geld verdienen.

Op deze pagina ga je dan ook ontdekken hoe je vanuit je woonkamer en overal ter wereld geld kunt gaan verdienen dankzij het internet.

De voordelen van geld verdienen vanuit huis

Geld verdienen vanuit huis brengt veel voordelen met zich mee, zoals:

  • Je kunt werken vanuit huis.
  • Je kan zelf beslissingen nemen.
  • Je kan zelf je werktijden indelen.
  • Je hebt niet te maken met vervelende collega’s.

Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen redenen om te beginnen met thuiswerken. Zelf vind ik het grootste voordeel dat ik niet meer werkzaam hoef te zijn voor een werkgever. De vaste werktijden van 9 tot 5 zijn dan ook verleden tijd geworden.

Op dagelijkse basis zijn er vast en zeker frustraties waar jij ook tegen aan loopt. Denk bijvoorbeeld aan elke dag vroeg moeten opstaan, naar kantoor moeten gaan, in de file moeten staan, in pak moeten werken en aan vervelende regels moeten houden.

De nadelen van geld verdienen vanuit huis

Het zou niet eerlijk zijn als ik alleen de voordelen zou benoemen. Er zitten namelijk ook enkele nadelen aan geld verdienen vanuit huis. 

Het grootste nadeel vind ik dat het lastig kan zijn jezelf te motiveren. Veel mensen stoppen dan ook na een ‘kleine poging’ geld te verdienen door gebrek aan motivatie.

Met een passief inkomen creëer je meer tijd en vrijheid. Echter zal je aan het begin hard moeten werken en blijven doorzetten.

Bovendien bepaal je zelf de werktijden. Hierdoor is het makkelijk om het werk nog een dagje uit te stellen. 

Je moet jezelf dus kunnen motiveren aan de slag te gaan.

De nadelen zijn voor iedereen anders. Sommigen zullen geen last ondervinden van het hiervoor genoemde of zullen andere nadelen benoemen. 

Hoe kun je geld verdienen vanuit huis?

Goed, je wilt dus geld verdienen vanuit huis. Om dit te realiseren is het natuurlijk wel handig om te weten waarmee we dit gaan doen.

Er zijn verschillende methodes waarmee je geld kunt verdienen vanuit huis. Je kunt bijvoorbeeld enquêtes in gaan vullen, sparen op spaarprogramma’s of chatten voor geld. Op thuis-inkomsten.nl zijn in totaal 26 verschillende verdien methodes in kaart gebracht.

Zelf verdien ik mijn geld op het internet met affiliate marketing. Op deze pagina zal ik je dan ook alles vertellen over affiliate marketing en hoe jij hier een passief inkomen mee kunt gaan opbouwen.

Affiliate marketing houdt in dat je andermans producten en diensten promoot in ruil voor geld. Wanneer je gebruikt maakt van deze methode hoef je dus geen eigen producten te verkopen/promoten en hoef je niets aan klantenservice te doen.

De producten en diensten kun je promoten via websites, sociale media, mailinglijsten etc.

Er is van alles dat je kunt gaan promoten. Denk bijvoorbeeld aan iPhone’s, bekende merken, cursussen, verzekeringen, vakanties of wat dan ook.

Affiliate marketing is geen piramidespel en je hoeft geen andere leden te werven.

Ik zal je uitleggen hoe affiliate marketing werkt.

De werking van affiliate marketing

Affiliate marketing houdt dus in dat je producten van iemand anders promoot. Ik geef je een voorbeeld hoe affiliate marketing werkt in de praktijk:

Stel: jij start een website over de iPhone. Op deze website geef je bezoekers bijvoorbeeld de mogelijkheid iPhone prijzen te vergelijken. De prijzen hoef je niet zelf te vergelijken, maar dat kun je automatiseren. Er zijn namelijk handige tools die de prijzen bijhouden.

Iemand zoekt in Google naar ‘goedkope iPhone kopen’ en komt vervolgens op jouw website terecht.

De bezoeker ziet dankzij de vergelijkingstool dat de iPhone bij Vodafone het goedkoopste is. Hij of zij klikt nu op jouw unieke affiliate link en wordt doorgestuurd naar de website: www.vodafone.nl

Wanneer deze persoon binnen 100 dagen een telefoon of abonnement bij vodafone.nl aanschaft, krijg jij daar geld voor uitbetaald.

De koper ziet dit niet en weet niet eens dat er een affiliate (jij dus) heeft tussen gezeten. Affiliate marketing kun je volledig anoniem doen.

Je website staat 24/7 online. Je kunt dus letterlijk slapend geld verdienen. Dag en nacht kunnen bezoekers namelijk naar je website komen en jij hoeft voor een verkoop niks te doen.

Starten met geld verdienen vanuit huis

De basics en werking van affiliate marketing heb ik je nu verteld. Ook weet je dat je dit helemaal zelf vanuit huis kunt opstarten, want je hebt enkel een computer met internetverbinding nodig. Meer niet!

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een kantoorruimte te huren en vanuit kantoor bezig te zijn met affiliate marketing. Echter ben je op deze pagina terecht gekomen en wil je dat waarschijnlijk niet. De mogelijkheden zijn in ieder geval eindeloos.

Om te beginnen met geld verdienen meld je jezelf aan bij een affiliate programma. Op het affiliate programma vind je alle producten en diensten die je kunt promoten. Tevens krijg je via het programma het verdiende geld uitbetaald.

Bekende Nederlandse affiliate netwerken zijn Daisycon en Paypro. Aanmelden is helemaal gratis. Doe dit dan ook direct en kom dan bij dit artikel terug. Ben je nog betrekkelijk onbekend met affiliate marketing? Dan raad ik je aan om jezelf eerst alleen even bij PayPro aan te melden. Paypro werkt makkelijker en zal in het voorbeeld worden gebruikt op deze pagina.

Na het aanmelden op PayPro ga je naar het Affiliate Campagne overzicht. Hier vind je alle mogelijke producten die je kunt promoten.

Aan elke affiliate campagne wordt een score toegewezen. Producten welke vaak succesvol zijn gepromoot, hebben de hoogste score, en zo loopt de ‘hitlijst’ naar onder af. Ik raad aan om een product te kiezen welke op de eerste vijf pagina’s staat. Met voorkeur een product uit een branche waar je zelf kennis over hebt of interesse in hebt. Hierdoor is het leuker om er mee bezig te zijn.

Jouw unieke affiliate link voor de promotie

Wanneer je een product hebt gevonden welke je geschikt lijkt om te promoten, is het tijd om jouw unieke affiliate link te kopiëren. Dit is erg belangrijk om succesvol een affiliate campagne te promoten.

Dankzij de unieke affiliate link weet het affiliate netwerk (in dit geval PayPro) namelijk dat iemand via jouw website een product heeft gekocht. Je krijgt dus alleen geld betaalt wanneer iemand op jouw affiliate link klikt.

De affiliate link kun je verkrijgen door op PayPro, naar het Campagne Overzicht te gaan en dan op het product te klikken dat je wilt promoten. Je ziet naast het product een venster met ‘jouw affiliate link’. Deze dien je te kopiëren en te plakken op je website plaatsen wanneer je het product gaat promoten.

Waar zoeken mensen naar en wat is populair?

Nu je weet welk product je gaat promoten en waar je je affiliate link kunt vinden, is het tijd om zoekwoordonderzoek te doen. Dit heb je namelijk nodig om een goed domeinnaam te registreren en een website op te bouwen.

Om te kijken waar veel naar gezocht wordt in Google gebruik ik bijvoorbeeld de Google Zoekwoord Planner.

In de Google Zoekwoord Planner vul je de termen in die met je product te maken hebben. Via PayPro kun je bijvoorbeeld het product ‘Freds Bouwtekeningen’ promoten. Je dient dan in de Zoekwoord Planner termen in te vullen als ‘bouwtekeningen kopen’ en ‘bouwtekeningen bankje’.

Je gezonde verstand gebruiken helpt je erg tot ideeën te komen voor zoekwoorden ;-).

Wanneer je een term hebt ingevuld geeft Google zoekwoordplanner je allemaal relevante termen en kun je precies zien hoeveel keer er per maand op een term wordt gezocht.

Heb je een zoekterm gevonden waar minimaal 500 keer per maand op wordt gezocht, kun je de term gebruiken om een domeinnaam te registeren (vertel ik je zo meer over).

Belangrijk is wel dat een zoekterm echt te maken heeft met je affiliate campagne en gericht is op kopers.

Als je bijvoorbeeld Freds Bouwtekeningen promoot, dan wil je mensen bereiken welke op zoek zijn naar bouwtekeningen, en niet de mensen die op zoek zijn goedkoop hout te kopen (om maar wat te noemen). De zoekterm ‘bouwtekeningen kopen’ zou dus een goed zoekwoord zijn om op te focussen, maar ‘hout kopen’ niet, tenzij je een webshop promoot dat hout verkoopt.

De relevantie van jouw website is dus erg belangrijk!

Een website maken heb je zo gedaan

Vaak hebben mensen moeite te starten met Affiliate marketing omdat zij niet weten hoe zij bezoekers en verkopen kunnen bereiken.

Sociale media kanalen zijn echter binnen enkele minuten aangemaakt. Deze kun je vrij snel opvullen met informatie over het product. Hierna hoef je enkel nog maar het affiliate linkje te plaatsen op je profiel.

Affiliate marketing pas ik zelf liever toe op websites. 

Weet je niet hoe je een website maakt? Tegenwoordig kun je deze erg snel in elkaar zetten zonder enige programmeer kennis. Je kiest dan een Template, past het aan naar je eigen style en plaats tekst over de gekozen producten/diensten.

Wanneer je hebt besloten welk zoekterm je wilt gebruiken op je website, ga je voor de zoekterm een domeinnaam registeren.

Een domeinnaam is bijvoorbeeld www.thuis-inkomsten.nl.

Neem bijvoorbeeld de zoekterm uit het voorbeeld: ‘bouwtekeningenkopen.nl’. Op versio.nl kun je kijken of de domeinnaam vrij is.

Je kunt het beste een .nl of .com extensie kiezen. Andere extensies (zoals .net) zijn minder relevant waarmee je minder snel hoog zult scoren in Google. Zoek dus naar een zoekwoord waar je .nl of .com achter kunt zetten en waar minimaal 500 keer per maand op wordt gezocht.

De domeinnaam registreer je met een hosting. Hier ben je in totaal iets van 15,- euro per jaar voor kwijt. Dat is ook gelijk de enige investering die je hoeft te doen.

Bedenk eens hoeveel geld het had gekost om een fysieke winkel te starten. Je moet dan een pand, voorraad etc. hebben. Voor affiliate marketing ben je dus enkel geld kwijt voor de domeinnaam en hosting.

Na het registreren van je domeinnaam en webhosting duurt het 1 a 2 uur voordat je website toegankelijk is op internet. 

Nu kun je dus aan de slag om je website te maken, zodat je daadwerkelijk kunt starten met geld verdienen vanuit huis.

Met WordPress kun je makkelijk en gratis een website maken. Je hosting biedt de mogelijkheid om WordPress te installeren via CPanel of DirectAdmin. Je kunt ook je hosting vragen hoe je WordPress installeert als het je niet lukt. Het verschilt namelijk per hosting hoe je het installeert.

Na het installeren van WordPress verander je het thema. Standaard krijg je het WordPress thema, maar verander deze naar ‘Sparkling’.

Vervolgens installeer je de Yoast SEO Plugin en maak je 2 pagina’s aan, namelijk: ‘Home’ en ‘Blog’.

Is dit je gelukt? Mooi! Dan zit het ‘lastige gedeelte’ er al op ;-).

Teksten (laten) schrijven voor je website

De methode waarop ik affiliate marketing toepas is er op gericht om zo veel mogelijk gratis bezoekers via Google te krijgen. Het is dan ook de bedoeling je website hoog in Google te laten ranken, zodat je dag en nacht (gerichte) bezoekers op je website krijgt.

Om je website hoog te laten scoren dien je hem te gaan optimaliseren voor Google.

Dit begint bij het plaatsen van teksten op je website. Teksten kun je ook laten schrijven door een tekstschrijver (10,- euro voor 1000 woorden). Onthoud dat het de bedoeling is om voor mensen te schrijven en niet voor de zoekmachine. Wanneer jouw bezoekers je website en teksten goed en waardevol vinden, vindt Google dit namelijk ook.

Verplaats je daarom altijd in een website bezoeker. Komen mensen bijvoorbeeld op jouw website door op de term ‘bouwtekeningen kopen’ te zoeken. Bedenk dan of je website antwoord geeft op de vraag waar hij of zij naar zoekt.

Als eerste dien je de homepagina van je website op te vullen. Deze moet geoptimaliseerd worden voor je domeinnaam.

Een aantal tips bij het schrijven van je homepagina:

  • Gebruik je focus zoekwoord (in dit geval je domeinnaam) in de eerste alinea.
  • Maak je tekst minimaal 500 woorden.
  • Gebruik kopteksten en verwerk daarin je zoekwoord.
  • Wissel tekst af met afbeeldingen.
  • Schrijf correct Nederlandse teksten.
  • Zorg voor rust. Zet dus niet je website vol met affiliate links en maak regelmatig gebruik van witregels.

Aan het eind van je tekst werk je toe naar het product dat je promoot. Hier gebruik je ongeveer 50 tot 100 woorden voor. Hier plaats je natuurlijk ook je affiliate link, zodat mensen het product kunnen aanschaffen.

Plaats regelmatig nieuwe content op je website

Nu je website online staat en de homepage is gevuld met informatie kun je al bezoekers krijgen op je website. Ook kunnen zij op je affiliate link klikken en het product kopen dat je promoot.

Maar je bent er nog niet ;-).

Plaats elke week minimaal 1 nieuw artikel van zo’n 500 woorden op je blogpagina. Nieuwe artikelen zorgen er voor dat je website op meer zoektermen gevonden gaat worden. Tevens ziet Google dat er regelmatig nieuwe content op de website wordt geplaatst wat zorgt voor betere posities in Google.

Via de Zoekwoord Planner van Google kun je op zoek naar relevante zoektermen. Vul het belangrijkste trefwoord in (je domeinnaam), kijk waar veel op gezocht wordt en bedenk of het aansluit bij je website.

De teksten dienen van goede kwaliteit en uniek te zijn. Probeer dan ook meer waarde te bieden aan je bezoekers dan je concurrentie dat doet.

Je zult zien dat je website na 1 a 2 maanden telkens meer bezoekers gaat krijgen, en dat je ook al verkopen gaat krijgen.

Jouw online vastgoed business uitbreiden en opschalen

Wanneer je de bovenstaande stappen hebt uitgevoerd, weet je hoe je geld kunt verdienen vanuit huis. Namelijk met een affiliate website die jou continu, elke maand, geld kan opleveren.

De websites en artikelen welke je online zet blijven voor altijd online staan. Je kunt dan ook de rest van je leven winst halen uit je affiliate websites. Affiliate marketing kun je daarom ook als ‘online vastgoed’ beschouwen.

Hoe meer tijd je er in steekt en hoe meer websites je bouwt, des te meer geld het je zal gaan opleveren.

Je online vastgoed business kun je gemakkelijk opschalen. De bovenstaande stappen voer je dan nogmaals uit op een nieuwe website.

Met 1 affiliate site kun je makkelijk 500,- euro per maand verdienen. Wanneer je dus 4 sites hebt zit je al aan de 2000,- euro per maand vanuit huis.

Dat is mooi meegenomen en makkelijk verdiend :-).

Lange termijn denker wint

Duizenden euro’s per maand vanuit huis verdienen gaat niet vanzelf. Daar heb je wel (veel) geduld voor nodig.

Daarom dien je de kracht van lange termijn denken te gaan begrijpen.

Denk niet in wat iets je in een paar dagen kan opleveren, maar denk verder. Besef dat als je met affiliate marketing aan de slag gaat, je over een paar maanden/jaren een stabiele X/K per maand business hebt opgebouwd.

Je online business kun je helemaal zelf en op eigen tempo opbouwen: je werkt waar en wanneer jij zelf wilt.

Je hebt dan ook niets te verliezen en alles te winnen.

Geld verdienen met inpakken, chatten, of iets anders, zal in het begin ongetwijfeld meer geld opleveren. Echter bouw je met deze verdienmodellen niet aan een passief inkomen en kun je deze methodes niet opschalen. Bovendien kan affiliate marketing je meer vrijheid opleveren.

Stap voor stap video instructies om geld te verdienen vanuit huis

Ik kan me voorstellen dat je van bovenstaande stappen liever stap voor stap video instructies hebt, zodat je precies weet wat je moet doen en hoe je dit moet doen.

Om die reden en om jou op weg te helpen is er een volledige stap-voor-stap videotraining gemaakt. In meer dan 40 video’s zie je EXACT hoe je een winstgevende website opbouwt, en hoe je er geld mee verdient.

Je kunt de stappen 1-op-1 kopiëren en kunt alles na doen.

Het mooie is dat je altijd om hulp kunt vragen, zodat je persoonlijk kan worden geholpen met geld verdienen vanuit huis.

Klik hier om naar de videotraining te gaan en minimaal 7.500 euro per maand te verdienen >>

Succes!

PS: Heb je nog vragen over geld verdienen vanuit huis? Al je vragen kun je stellen in de reacties hieronder :-).

Één reactie op “Geld verdienen vanuit huis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *