Veel geld verdienen

Wat zijn de beste manieren om veel geld te verdienen?

Gemiddelde leestijd: 13 minuten
veel geld verdienen

Veel geld verdienen willen we natuurlijk allemaal. Het is ook echt mogelijk zolang je de juiste verdien methode(s) kent en genoeg doorzettingsvermogen hebt. Zelfs zonder diploma en technische kennis kun je vanuit huis veel geld gaan verdienen. De verdien methodes die worden toegelicht in dit artikel bieden veelal potentieel op lange termijn.

Veel geld verdienen, hoe doe je dat?

Veel geld verdienen is zeer zeker mogelijk! Alleen waarmee lukt het? Dankzij het grote aanbod verdien methodes met een uitgebreide uitleg zijn wij van mening dat iedereen kan beginnen met veel geld verdienen. 

We zullen je in dit artikel in totaal 6 methodes voorleggen waar je veel geld mee kunt verdienen. De eerste 5 methodes kunnen je veel geld opleveren. Met de laatste methode verdienen wij zelf veel geld. Zelfs zo veel geld dat we niet meer voor een werkgever hoeven te werken. Lees dus door tot de laatste methode.

Een aantal jaar geleden bevonden we ons in dezelfde positie als jij. Als studenten wilden wij zo veel mogelijk geld gaan verdienen, het liefste vanuit huis en achter onze laptop. Ook wilden wij liever zelf de regie nemen in plaats van werkzaam te hoeven zijn voor een werkgever. 

Op het internet en in boeken zijn wij gaan zoeken naar winstgevende verdien methodes. We kwamen een hoop oplichters tegen, welke een inkomen van maar liefst duizenden euro’s garanderen zonder daar moeite voor hoeven te doen of niet relevante gegevens van je willen.

Gelukkig zijn er ook genoeg betrouwbare en succesvolle methodes waarmee wij tot op heden veel geld mee verdienen. Ook jij kunt hier vandaag nog mee aan de slag!

Klik hier om direct te beginnen met 10.000,- euro per maand te verdienen >>

Veel geld verdienen REGEL

Onthoud goed dat het zeker mogelijk is veel geld te verdienen, maar dat je hier wel wat voor moet doen. Veel geld zal namelijk niet komen aanwaaien.

Hedendaags zien we veel reclames van instanties voorbijkomen die jouw geld wel willen beleggen voor je. “Vervolgens hoef je enkel de bank geld te geven en achterover te leunen om te kijken hoe het geld binnen stroomt”, denken mensen.

Helaas gaat dat niet zo makkelijk. Er zijn zo veel mislukkingen bekend van dit soort investeringen dat je ze beter kunt vermijden. Niemand gaat voor jou een vermogen opbouwen.

Door aan de slag te gaan met de onderstaande methodes en er volop voor te gaan kun je veel geld verdienen.

Enkel deze tekst lezen is dus niet genoeg. Onderneem echt actie!

Tenslotte geldt voor geld verdienen op internet: hoe meer tijd je er in steekt des te meer geld je verdient.

Waarmee kun je veel geld verdienen?

De methodes die we nu zullen toelichtten kunnen zeker veel geld opleveren. Veel mensen verdienen dan ook een geheel maandelijks inkomen dankzij de onderstaande methodes:

Verdien methode 1 # Dropshipping

Dropshipping is een slimme manier om erg veel geld te verdienen. Dropshipping is het verkopen van goederen waarbij je pas spullen inkoopt, op het moment van de verkoop. Wanneer iemand iets bestelt bij jou stuur jij dus een bericht naar de Dropshipper welke het product naar de klant verstuurt. Je bent dus een tussenpersoon waardoor de kans op verlies minimaal is.

Je kunt de goederen aanbieden op verschillende manieren zoals door een website te bouwen of sociale media in te zetten. Bovendien zijn er vele advertentiesites (bijv. Marktplaats.nl) die je gratis kunt gebruiken om producten aan te bieden.

We zullen kort uitleggen hoe je geld verdient met Dropshipping aan de hand van een stappenplan:

 1. Product uitkiezen bij Dropshipping leverancier.
 2. Product plaatsen op website.
 3. Vraagprijs rekenen welke hoger is dan die van de Dropshipper.
 4. Klanten zoeken voor het product.
 5. Klant betaalt vraagprijs voor het product.
 6. Na betaling van de klant, betaal jij de inkoopprijs aan de Dropshipper.
 7. Dropshipper stuurt product op naar klant.
 8. Klant ontvangt product.
 9. Jij hebt nu geld verdient met Dropshipping.

Verdien methode 2 # Crypto en Bitcoin

Digitale munten (crypto) zoals de Bitcoin zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Volgens veel mensen kan de Bitcoin weleens populairder gaan worden dan de euro of dollar. Je kent misschien zelf wel de verhalen van mensen die met een minimale investering, aanzienlijke bedragen hebben verdiend dankzij de Bitcoin.

Er zijn meerdere manieren om geld te verdienen aan crypto. Een manier is om in te zetten op de koers. Let wel op dat er risico’s gepaard gaan met het verhandelen ervan. Je ingelegde geld kun je namelijk ook verliezen.

Wanneer je ondanks het risico toch geld wil verdienen met Bitcoins kan dat op de volgende manieren:

 • Je kunt Bitcoin inkopen en verkopen op het moment dat de Bitcoin meer waard is.
 • Inzetten op de koersen. Je zet dan geld in op een stijgende of dalende koers.
 • Zelf Bitcoin gaan minen. 

Verdien methode 3 # Aandelen handel

Geld verdienen met aandelen levert ook risico’s op. De grote van de risico’s heb je echter zelf in de hand. Geld verdienen met aandelen handel gaat vaak een stukje minder snel dan het handelen in crypto. Met de nodige kennis is het mogelijk erg veel geld te verdienen met aandelen handel. 

Aandelen zijn eigenlijk een soort ‘stukjes van een bedrijf’ die je kunt kopen. De waarde van een aandeel kan zakken of stijgen, bijvoorbeeld door ontwikkelingen binnen een bedrijf. Heeft een bedrijf bijvoorbeeld betere cijfers dan verwacht gepubliceerd, zullen de aandeelhouders vertrouwen blijven hebben en de waarde van de aandelen stijgen.

Wanneer je veel geld wil verdienen met aandelen dien je dus te letten op bedrijfsontwikkelingen. Bedrijfsontwikkelingen vind je bijvoorbeeld in jaarverslagen, kwartaalcijfers en op het nieuws.

Je kunt veel geld verdienen met de handel in aandelen wanneer je een aandeel koopt en verkoopt op het juiste moment. Is een aandeel meer waard dan wanneer je hem kocht? Dan maak je winst.

Verdien methode 4 # Handel

Handel is een erg goede methode om veel geld te verdienen. Een handelaar koopt simpelweg producten in en verkoopt de ingekochte producten voor een hogere prijs. Wij hebben zelf ook veel geld verdiend met het verhandelen van producten.

Op vele advertentiesites en fysieke plaatsen kun je goedkope spullen inkopen. Deze producten verkoop je vervolgens met een hoge marge. Dankzij deze manier van geld verdienen word je eigen baas en bepaal je zelf hoeveel winst je op een product maakt. 

Verdien methode 5 # Eigen onderneming

Uiteraard kun je erg veel geld verdienen met een succesvolle onderneming.

Wat zijn jouw specialiteiten?

Misschien ben je ergens heel goed in maar doe je er eigenlijk niets bijzonders mee. Hierdoor zal het nooit meer meer dan een hobby worden. Echter kun je veel geld verdienen door een bedrijf te starten in iets waar jij goed in bent.

Je hobby is iets wat je leuk vind en goed in bent. Je verdient dan dus eigenlijk geld terwijl je niet werkt, maar bezig bent met je hobby.

Van kleins af aan zijn wij bezig met het internet. Het is een hobby van ons waar we tot op heden geld mee verdienen.

Hoe jij ook veel geld kunt gaan verdienen via het internet zullen we nu toelichten:

Verdien methode 6 # affiliate marketing (AANRADER)

De laatste methode die we zullen toelichtten is naar onze mening de beste en meest toegankelijke manier om veel geld te gaan verdienen op het internet. Wij gebruiken deze methode zelf ook. 

Wij zijn namelijk geld gaan verdienen door affiliate marketing toe te passen op websites.

Kortgezegd sta je als affiliate geregistreerd bij een Affiliate marketing netwerk. Op dit netwerk staan allerlei producten en diensten die je kunt gaan promoten in ruil voor commissie.

De producten promoot je door middel van jouw unieke affiliate link. Je kunt de link plaaten op allerlei soorten media. Wij doen de promotie zelf via websites maar je kunt het ook via sociale media doen.

Wanneer iemand klikt op de link en iets aanschaft ontvang je geld.

Je hebt een eigen affiliate link waardoor het affiliate netwerk weet dat een verkoop door jou tot stand is gekomen. 

Waarom jij dit op websites moet gaan toepassen

Wij raden je aan om affiliate marketing toe te passen op een blog of website. Hierop kun je namelijk artikelen plaatsen welke de rest van je leven op het internet blijven staan. Dit levert dag en nacht gratis bezoekers op via Google. De rest van je leven kun je dan ook winst halen uit een artikel dat je eenmalig hebt geschreven.

De website artikelen dienen gericht te zijn op zoektermen waar veel mensen naar zoeken in Google. Wij richtten ons bij thuis-inkomsten.nl bijvoorbeeld met de homepage op de zoekwoorden ’thuis geld verdienen’. Maandelijks krijgen we gratis zo’n 300 bezoekers op dit zoekwoord naar onze website.

Door steeds meer artikelen te plaatsen (bijvoorbeeld een artikel zoals je nu leest ‘veel geld verdienen’) word je op steeds meer zoekwoorden gevonden in Google.

Van alle bezoekers zal daadwerkelijk een gedeelte op je affiliate link klikken en iets aanschaffen waardoor je geld verdient.

Veel geld verdienen met affiliate marketing

Veel personen zijn jou voorgegaan en hebben van affiliate marketing hun beroep gemaakt. Veel affiliate marketeers verdienen 2500,- tot wel 40.000,- euro per maand.

Dat mensen hier erg veel geld mee verdienen is niet zo gek. Affiliate marketing is namelijk makkelijk op te schalen. De bestaande websites kun je blijven updaten door nieuwe artikelen te plaatsen en tegelijkertijd kun je nieuwe affiliate websites blijven opzetten.

Met 1 affiliate website kun je al gauw 500,- euro per maand verdienen. Echter zijn er ook affiliate websites welke 5000,- euro per maand genereren.

Wanneer je de eerste website hebt opgezet en hier 500,- euro per maand verdient, kun je dit trucje gaan toepassen op meerdere websites. Maak je dus nog 3 van zulke sites verdien je maandelijks 2000,- euro. En met 20 succesvolle affiliate sites * 500,- verdien je dus elke maand 10.000,- euro.

10.000,- euro is een heel mooi bedrag om per maand te verdienen. Wanneer je er hard voor werkt en blijft doorzetten is het zeker haalbaar!

Veel geld verdienen: de oplossing!

Je weet nu dus dat er enorm veel geld valt te verdienen met affiliate marketing. 

Waarschijnlijk wil je nu ook aan de slag met jouw eigen ‘online vastgoed business’.

Om jou op weg te helpen heeft internetondernemer Jacko Meijaard een video training opgezet. Hierin word je stap-voor-stap uitgelegd hoe je zelf een winstgevende affiliate site start.

De stappen kun je letterlijk 1 op 1 overnemen om zelf geld te gaan verdienen.

Je hebt geen opleiding of (technische) kennis nodig en kunt dit helemaal zelf vanuit huis opstarten.

Klik hier om zelf te beginnen met 10.000,- euro per maand te verdienen >>

Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *