Snel geld verdienen illegaal

Gemiddelde leestijd: 8 minuten
snel geld verdienen illegaal

Snel veel geld verdienen illegaal? Wij zouden het niet doen. Het risico om lange tijd vast te moeten zitten in de gevangenis lijkt ons het niet waard. Toch ben jij hier waarschijnlijk terecht gekomen, omdat je op zoek bent naar een methode om snel geld te verdienen op illegale wijze. Misschien denk je er zelfs aan om ergens in te breken en dingen te gaan stelen. Gelukkig zijn er veel betere, legale methodes om geld te verdienen.

Legaal geld verdienen is ook mogelijk

Wij verdienen aanzienlijke bedragen via het internet. Het is makkelijk geld verdienen op deze manier. Over hoe we dit precies doen, lees je op deze pagina meer.

Aangezien wij zo veel geld verdienen via het internet en in het oog van de mens nooit “echt” aan het werk zijn, denken veel mensen dat het geld binnen komt op illegale wijze. Vaak geloven mensen dan ook niet dat het mogelijk is geld te verdienen door verschillende vooroordelen. 

Toch verdienen wij ons geld 100% legaal. We staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en betalen zoals het hoort belasting. Zo zijn er nog duizenden mensen die net als ons een volledig inkomen verdienen op legale wijze via het internet. 

Waarom het beter is dan illegaal geld verdienen

Momenteel lees je deze pagina, hoogstwaarschijnlijk omdat je in Google hebt gezocht naar “snel illegaal geld verdienen“. 

Het lijkt ons logisch dat je liever niet illegaal geld wilt verdienen. Zeker niet omdat er zoveel legale manieren zijn om snel aan geld te komen. 

Wanneer je wel beslist illegaal geld te verdienen, loop je het risico op gevangenisstraf, boetes en heb je regelmatig gedachtes of je misschien opgepakt wordt. Bovendien loop je ook nog eens het risico het verdiende geld weer af te moeten staan. 

Lijkt het je niet lekkerder om gewoon rust in je hoofd te hebben en ’s avonds normaal te kunnen slapen?

Er zijn meer manieren dan illegaal geld verdienen om rijk te worden

Dankzij het internet ben je in staat om maandelijks duizenden euro’s te verdienen. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een laptop met internet verbinding. Je hebt geen opleiding of technische kennis nodig om te starten.

Waarschijnlijk ken je wel de verhalen van 15-jarige met een succesvolle website, app of YouTube kanaal die miljonair zijn geworden. 

Het mooie van het internet is dan ook dat er heel veel mogelijkheden zijn, voor iedereen. Iedereen kan namelijk dezelfde websites bezoeken en dezelfde websites in elkaar zetten. Ook is alle informatie op het internet voor iedereen toegankelijk. 

illegaal geld verdienen

Illegaal geld verdienen is niet nodig, je kunt namelijk geld verdienen dankzij het internet.

Hoe wij geld verdienen via het internet

Wij verdienen geld met affiliate marketing. Dit houdt in dat je andermans producten promoot tegen een vergoeding. Je hoeft dus geen eigen bedrijf te starten, geen eigen product te hebben, geen pand te kopen en niet aan klantenservice te doen. 

Hiermee word je eigen baas en bepaal je zelf hoeveel en waar je werkt. Het mooiste is dat je geen startkapitaal nodig hebt en dus eigenlijk geen risico loopt. We zullen je uitleggen waarom. 

De producten kun je promoten via websites en sociale media accounts. Dit kun je tegenwoordig gratis doen en zonder technische kennis of codes.

Een voorbeeld:

We kiezen een product uit om te promoten, bijvoorbeeld de iPhone. We maken een website aan welke de prijzen van iPhones vergelijkt. Het vergelijken van de prijzen gaat automatisch.

Op Google zoeken mensen vervolgens naar de goedkoopste IPhone en komen op onze website terecht. Via de unieke affiliate link gaan ze naar de website van een aanbieder. Wanneer zij nu een iPhone kopen, ontvang jij een vergoeding. Ook wanneer de persoon 100 dagen later alsnog besluit een iPhone te kopen. 

Meestal ontvang je voor een verkoop 10 a 20% van het betaalde bedrag door de klant. Deze percentages kunnen oplopen tot wel 75% of meer. Het ligt er natuurlijk ook aan wat voor soort product of dienst je promoot. In het geval van een verkochte iPhone zal je zo’n 80,- euro ontvangen.

Steeds meer geld verdienen met affiliate marketing

Het is mogelijk steeds meer geld te verdienen met affiliate marketing. Je begint namelijk met 1 website en kunt dit opschalen tot je het gewenste maandelijkse inkomen verdient. Stel je voor:

Voor 1 verkochte iPhone ontvang je een vergoeding van 80,- en maandelijks verkoop je 5 stuks. Dat betekent 400,- euro in de maand. Wanneer je 5 van dit soort websites maakt, dan verdien je dus 2000,- euro. Met 25 websites verdien je 10,000,- per maand.

Het maken van een website kost je misschien wat tijd, maar hierna staat het voor altijd online. Vervolgens kun je dag en nacht gratis bezoekers krijgen via Google. De rest is bijhouden van de website. Met een paar uurtjes ‘werk’ per maand ben je dan ook wel klaar. 

Uiteraard bepaal je zelf hoeveel tijd je hieraan wil besteden. Dit bepaalt ook gelijk hoeveel geld je er mee gaat verdienen. Des te meer tijd je eraan besteedt, des te hoger het maandelijkse inkomen wordt.

Snel geld verdienen illegaal: de oplossing

Om succes te behalen met affiliate marketing is het belangrijk enig voor onderzoek te doen en goed te weten waar je mee bezig bent. 

Daarom raden wij je zeker aan om eens de cursus van Jacko Meijaard te bekijken genaamd de ”Affiliate Marketing Revolutie”. Jacko Meijaard verdient zo’n 10,000,- euro per maand met affiliate marketing. Hij kan jou dus exact vertellen hoe je op de juiste wijze een affiliate business uit de grond stampt.

In de videotraining vertelt hij je stap-voor-stap hoe affiliate marketing werkt en hoe jij ook (zonder technische kennis) websites kunt maken welke maandelijks honderden euro’s opleveren. Elke klik en elke muisbeweging kun je volgen waarna je het enkel na hoeft te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *