Geld verdienen met website?

Wat zijn de manieren om geld te verdienen met een website?

Gemiddelde leestijd: 6 minuten
Geld verdienen met website

Geld verdienen met een website kan op meerdere manieren. In het artikel lees je 4 manieren hoe jij ook geld kunt verdienen met een website.

Misschien heb je al een website met veel bezoekers of ben je van plan een website te maken en wil je graag weten hoe je hier geld mee kunt verdienen. In beide gevallen ben je bij ons op het juiste adres. Ik heb namelijk al jaren een website waarmee ik veel geld verdien.

Waarom geld verdienen met een website?

Tegenwoordig heeft iedereen wel een smartphone, laptop of pc in zijn bezit. Daarom zijn een enorme hoeveelheid mensen actief op het internet. Dag en nacht word er gezocht in Google. Dus ook wanneer jij ligt te slapen komen er wellicht bezoekers op je website, die winstgevend kunnen zijn.

Mocht jij momenteel een website hebben met vele bezoekers, dan is het natuurlijk zonde dat je er geen of nauwelijks geld mee verdient. Vooral als je er veel tijd aan uitbesteed.

Zelf verdienen wij ons gehele inkomen via het internet. Daarom kunnen wij jou exact vertellen wat goede verdien methodes zijn om daadwerkelijk geld te verdienen met een website. In het artikel worden 4 manieren toegelicht, die eigenlijk iedereen kan toepassen op zijn of haar website.

1. Geld verdienen met website: Dropshipping

De eerste manier om geld te verdienen met je website is door middel van Dropshipping. Je bent in dit geval een tussenpersoon die producten verhandelt waarbij je pas spullen inkoopt, zodra jij het product verkocht hebt aan de klant.

Wanneer jij een product verkocht hebt, laat je dat simpelweg weten aan de dropshipper. Je betaalt aan hem het afgesproken deel van het verkregen bedrag. De dropshipper verstuurt vervolgens het product op naar de klant. Als tussenpersoon ben je dus enkel de promoter van het product.

Hieronder zie je nog eens het stappenplan om geld te verdienen met dropshipping:

  1. Product kiezen bij dropshipping leverancier.
  2. Product plaatsen op je website.
  3. Prijs rekenen aan de klant, welke hoger is dan die van de Dropshipper.
  4. Klant betaalt geld voor het product.
  5. Product betalen bij Dropshipper.
  6. Product laten opsturen naar klant door Dropshipper.
  7. Klant ontvangt product

2. Geld verdienen met website: Google AdSense

Een andere makkelijke maar effectieve manier van geld verdienen via een website is gebruik maken van Google AdSense. Google AdSense plaatst na het aanmelden reclame op je website. Zodra iemand op de reclame klikt, krijg je geld betaald.

Je krijgt dus betaald per klik. Hoeveel 1 klik precies oplevert is afhankelijk van de advertentie waarop de bezoeker klikt.

De voordelen van Google AdSense zijn dat je het gratis kunt inzetten en binnen enkele minuten kan toepassen op je website.

3. Geld verdienen met een eigen product of dienst

De derde manier die we zullen bespreken is het aanbieden van een eigen product of dienst op je website.

Op een website kun je oude spullen verkopen die je thuis hebt liggen of producten gaan inkopen om te verkopen. Ook kun je een eigen dienst aanbieden. Als voorbeeld heb je een website over webdesign, omdat je goed bent in het maken van website. Op de website kun je jezelf voor diensten als webdesigner aanbieden. Van je hobby, je werk maken is natuurlijk geweldig.

Het zijn slechts voorbeelden, maar hierdoor begrijp je wel wat we bedoelen.

4. Geld verdienen met website: Affiliate Marketing

Zelf maken wij gebruik van Affiliate marketing om geld te verdienen met onze websites. Affiliate Marketing houd in dat je producten of websites van derden promoot tegen een vergoeding. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een website.  

Aanmelden als affiliate marketeer is kosteloos. Op de affiliate netwerken vind je campagnes van toonaangevende bedrijven in allerlei productcategorieën. Je kunt zelf campagnes uitkiezen die bij jouw website of interesses passen. 

Voor het promoten ontvang je een unieke link die je kunt plaatsen op je website. Zodra iemand nu iets koopt via jouw link ontvang je een commissie.  

Hoe je echt veel geld kunt verdienen met een website

Met affiliate marketing kun je erg veel geld (passief) verdienen. Vooral als je blijft uitbreiden. Hoe meer websites – Hoe meer bezoekers – Des te hoger je inkomsten dan ook zullen zijn.

Mocht je geld willen verdienen met een website is naar onze mening affiliate marketing de beste verdien methode. Dankzij affiliate marketing werken websites namelijk voor jou, in plaats van andersom. 

Jacko Meijaard verdient zelfs zo’n 30,000+ per maand met affiliate marketing. Hij heeft zijn strategieën onthuld in de ‘Affiliate Marketing Revolutie‘.

Deze cursus is een stap-voor-stap videotraining die jou ook gaat helpen bij het opzetten van een 500+ per maand website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *