Review Bol Masterclass van Jia Ruan

Is Jia Ruan betrouwbaar of een oplichter?

Gemiddelde leestijd: 31 minuten
Bol Masterclass review

Onlangs heb je op Google gezocht naar termen zoals: ”Bol Masterclass reviewervaringenbetrouwbaar” of dergelijke. Dat is logisch.. Op het internet staat namelijk een hoop troep te koop. Voordat je eventueel aan de slag gaat met de Bol masterclass van Jia Ruan wil je uiteraard weten of het de moeite waard is en het dus geen ‘onzin verdien methode’ is.

Ondanks de vele advertenties, reviews en ervaringen durven mensen de cursus niet goed aan te schaffen. Op Google wordt er duizenden keren gezocht naar de betrouwbaarheid van de cursus.

Op deze pagina zal je dan ook eerlijke informatie vinden rondom de betrouwbaarheid van Jia Ruan en de Bol Masterclass. Je komt er onder andere achter wie Jia Ruan is, wat je van de Masterclass kunt verwachtten en wat anderen hebben bereikt na het volgen van Jia’s Masterclass.

Je zal hieronder alles lezen over de goede en slechte kanten van de cursus.

De Bol Masterclass is permanent offline. In de links op deze pagina ga je naar de beschikbare #1 Bol training van Nederland, namelijk BolMastery!

De oprichter van de Bol Masterclass

Voor het succes volgde Jia Ruan een HBO opleiding genaamd Business Studies en verdiende bij als pizzabezorger. In 2017 startte hij als een grapje zijn eerste bedrijf in de e-commerce sector. Het grapje werd toch serieus nadat hij na 3 maanden al zo’n 20,000,- euro verdiende.Jia Ruan begon met het delen van zijn behaalde omzetten iedere maand. Zo kreeg hij aandacht van mediabedrijven zoals VICE. Er staat een interessant artikel van Jia Ruan in VICE Money. Ook heeft hij een nummer 1 podcast van Nederland gepubliceerd, genaamd: “The Unstoppable Podcast“.

Jia Ruan review advertentie
Je hebt Jia Ruan vast wel eens voorbij zien komen op sociale media advertenties.

Algemene gegevens Jia Ruan

Sommige mensen denken dat Jia Ruan een oplichter is en niet te vertrouwen is. Echter zijn alle gegevens openbaar te vinden. Zie hieronder iets meer algemene informatie over Jia Ruan.

 • Leeftijd: Jia Ruan is geboren in 1996 of 1997 (in 2018 was hij 22)
 • Belangrijkste mastermind-partner: Virgil Brewster
 • KvK naam: Unstoppable Lifestyle BV 
 • Social media-kanalen: The Unstoppable Podcast via Stitcher, Youtube, Facebook, Linkedin en Instagram.

De gratis training van Jia Ruan

Om kennis te maken met e-commerce en geld verdienen op Bol.com heeft Jia Ruan een gratis training opgezet. Hierin leer je de basis van e-commerce en kun je kijken of het bij jou past. Het is een zeer waardevolle training en handig om te bekijken voordat je met de Bol Masterclass aan de slag gaat.

Jia heeft een limiet erop staan waardoor er niet altijd ruimte is om je aan te melden. Door op de knop hieronder te klikken kun je kijken of er een plekje vrij is.

Wat is de Bol Masterclass van Jia Ruan?

Nadat Jia zelf succes behaalde in de e-commerce wilde hij graag andere mensen gaan helpen met het genereren van een inkomen. Zo startte hij de Bol Masterclass. Hoe jij ook veel geld kunt verdienen met e-commerce leer je precies in de Bol Masterclass videocursus. Zijn systeem is inmiddels succesvol getest en bewezen door meer dan 2000 studenten.

Bol Masterclass overzicht

De videotrainingen zijn online beschikbaar. Je kunt dus zelf bepalen hoe hoog het tempo is, waar je een training volgt en of je de lessen via je telefoon of laptop bekijkt.

Voor deze cursus is geen technische kennis of ervaring nodig. Alles wordt namelijk stap voor stap uitgelegd aan de hand van video’s. Je kunt dus alles letterlijk overnemen op je eigen laptop.

Naast de Bol Masterclass videotraining van meer dan 20 uur krijg je ook toegang tot checklist, scripts, wekelijkse groepscoaching, 24/7 support community, mindset video’s en ontzettend veel bruikbare bonussen met een totale waarde van meer dan 4000,- euro.

Wanneer je dus aan de gang gaat met de training kun je altijd terecht met vragen bij andere succesvolle ondernemers binnen de community.

Wat leer je van de Bol Masterclass?

Wat je uiteindelijk zult gaan leren is hoe je geld kunt verdienen door goedkoop producten in te kopen om vervolgens te verkopen met een hoge winstmarge op Bol.com. De producten worden ingekocht uit het buitenland (Azië) via websites zoals AliExpress en AliBaba. Uiteindelijk worden de ingekochte producten via Bol.com te koop aangeboden.

In de training leer je exact hoe je Jia’s systeem kunt toepassen om ook succesvol producten te gaan verkopen via Bol.com. Je leert onder andere:

 • Wat zijn de juiste/winstgevende producten?
 • Waar let je op bij het inkopen van producten?
 • Hoe verkoop je de producten via Bol.com?
 • Hoe krijg je meer traffic naar je producten?
 • Hoe kun je uitbreiden en analyseren om nog meer winst te maken?

Producten inkopen en verkopen via Bol.com

In de gratis training van Jia leer je al de 5 stappen om geld te gaan verdienen via Bol.com. Hierdoor leer je hoe jij zelf een geheel maandelijks inkomen zou kunnen verdienen via Bol.com. In de echte cursus worden de 5 stappen uiteraard veel uitgebreider behandeld.

Hieronder zie je de 5 stappen die aan bod komen:

Stap 1. Zoek een bestseller

Allereerst dien je een goedlopend product te vinden op een website als Aliexpress of Alibaba. Je vindt onder het kopje “orders/bestellingen” de bestsellers. Bestsellers zijn de producten die het meest verkocht worden. Zo’n product kun je goed in Nederland gaan verkopen. 

Stap 2. Bekijk of het product op Bol.com te koop staat aangeboden

De tweede stap is om te gaan kijken naar of het product al te koop wordt aangeboden op Bol.com.

Staat het op Bol.com? Dan vergelijk je de prijzen van Aliexpress en Bol.com met elkaar. De producten op Bol.com zijn vaak een stuk duurder.

Wanneer je dus een product voor erg weinig geld uit China kunt inkopen, kun je het op Bol.com verkopen met een flinke winst. In de training leer je ook hoe je makkelijk concurrenten verslaat op Bol.com.

Stap 3. Wat je doet als het product nog niet verkocht wordt

Soms zal je merken dat er zelfs helemaal geen concurrentie is op Bol.com, terwijl het op Aliexpress een bestseller is. Dat is natuurlijk de perfecte kans om veel geld te gaan verdienen. Je kunt namelijk je eigen prijs bepalen.

Kijk voordat je producten inkoopt ook op webshops zoals: Ebay, Zalando en Beslist. Wanneer je ziet dat hier een product goed loopt, zal het hoogstwaarschijnlijk ook goed verkopen op Bol.com.

Stap 4. Groothandel voor meer verkopen en winst

Een groothandel zoals Alibaba kun je goed gebruiken om voor zo weinig geld, zo veel mogelijk producten in te kopen. Wanneer je via Alibaba inkoopt, dien je wel een minimum aantal producten te bestellen om te mogen bestelen. Ook hierover leer je meer in de Bol Masterclass.

Stap 5. Logistiek regelen via Bol.com

Bol.com wilt graag dat mensen producten verkopen via hun webshop. Wist je dat Bol.com zelfs helemaal geen eigen producten verkopen? Bol.com is enkel een tussenpersoon.

Bol.com stimuleert mensen dan ook te gaan verkopen via hun platform. Zo regelen zij de logistiek van de producten. Je hoeft dus gelukkig niet opeens een opslagplaats te regelen. Bol.com biedt namelijk de mogelijkheid de producten in hun magazijn te laten bezorgen en te bewaren.

Bol.com biedt namelijk de mogelijkheid de producten in hun magazijn te laten bezorgen en te bewaren. Bovendien regelen zij de klantenservice en retourservice. 

Samengevat doe je dus het volgende om geld te verdienen:

 1. Product inkopen
 2. Product laten verzenden naar Bol.com opslagplaats
 3. Product wordt verkocht via Bol.com
 4. Bol.com stuurt het product op naar de klant en regelt klachten, vragen etc.
 5. Jij verdient geld

Bol Masterclass bestaande uit 8 modules

De Bol Masterclass bestaat uit 8 modules met elk een eigen thema. De actie gerichte video’s duren 10 minuten tot langer dan een uur per stuk. Ook bevatten veel video’s uit de module, extra PDF bestanden en quizzen. Deze documenten helpen je e-commerce nog beter te leren begrijpen.

Hieronder zie je de 8 modules op een rijtje:

Module 1: Welcome to the winning team

In deze module ga je nog geen verkopen realiseren. Jia legt je namelijk eerst uit hoe jij dient te denken om geld te gaan verdienen. Een goede mindset is namelijk essentieel volgens hem succes te behalen.

Les 1 De weg naar Succes
Les 2 Het voertuig naar Vrijheid
Les 3 The new Paradigm
Les 4 De 100K Mindset
Les 5 Quest Unlocked

Module 2: Ground Zero

In deze module leer je de ins en outs over e-commerce. Hierdoor zal jij een vliegende start maken.

Les 1 Ecommerce 101
Les 2 Het Business Model
Les 3 De Platformen
Les 4 Gebruik maken van Bol.com

Module 3: The Goldmine

In deze module leer je hoe jij de succesvolle producten kunt vinden.

Les 1 Het geschikte Product
Les 2 Listing op Bol.com
Les 3 De optimale Listing
Les 4 The Ultimate Research

Module 4: Artificial Intelligence

In deze module leer je de e-commerce business te optimaliseren.

Les 1 DNA voor Succes
Les 2 Data verzamelen
Les 3 De juiste leverancier vinden
Les 4 The Golden Calculator

Module 5: Showtime

In deze module ga je leren hoe je de producten te koop gaat aanbieden op Bol.com.

Les 1 De investering maken
Les 2 Product online zetten
Les 3 Logistiek via Bol

Module 6: Monk Like Patience

In deze module leer je de eerste verkopen te realiseren.

Les 1 Monk Like Patience

Module 7: The next Apple

In deze module leer je een stevig merk op te bouwen.

Les 1 De basis voor private labellen
Les 2 Jouw brand creëren
Les 3 Merkregistratie
Les 4 De omschakeling

Module 8: 10x Time

In deze module leer je hoe je zo effectief mogelijk geld kunt gaan verdienen via Bol.com. Bijvoorbeeld door op te schalen, automatiseren en uitbesteden.

Les 1 7 Figures Mindset
Les 2 10X Finances
Les 3 Traffic
Les 4 Forwarding Service
Les 5 Bouw je dreamteam

De Bol Masterclass is professioneel en goed opgebouwd

Waarom deze training professioneel en goed gestructureerd is? Dit is wat ons op viel:

 • Vanaf het aanmelden tot de praktijkstappen zit alles netjes in elkaar. In de aanmelding, welkomstprocedure, het buddy-systeem en lesmateriaal zitten geen fouten.
 • De lessen worden opgevolgd in een logische volgorde. Waardoor iedereen het sneller leert begrijpen.
 • Het lesmateriaal bevat enkele spellingsfouten. Dat maakt eigenlijk niet veel uit, omdat de rest gewoon professioneel en strak is.
 • Jia is goed te verstaan in de video’s.
 • De Masterclass blijft interessant en is makkelijk te volgen. 
 • Het is een resultaat gerichte training. Jia’s doel is dan ook echt om van jou een succes te maken.
 • In de community zitten leden die ook het doel hebben succesvol te worden.
 • Je kunt al je vragen stellen aan Jia tijdens het wekelijkse webinar.
 • De Masterclass wordt gevoerd vanuit Kajabi (het nummer 1 platform in online trainingen) .

In de training wordt alles stap-voor-stap uitgelegd. Je hoeft enkel Jia na te doen vanaf jouw eigen laptop. Jia vertelt in zijn training dat je het volgende moet doen om zo veel mogelijk resultaat te boeken:

 • Doe actief mee met praktijkopdrachten.
 • Bekijk elke video en ga niet haasten.
 • Implementeer direct wat je ziet.
 • Maak aantekeningen.

Bol Masterclass ervaringen

Op het internet zijn vele ervaringen te lezen over mensen die aan de slag zijn gegaan met de Masterclass van Jia Ruan en nu succes hebben behaald. Op het moment van schrijven hebben zo’n 2000 mensen hun baan opgezegd dankzij het volgen van de training.

Op de website van Jia Ruan zie je nog eens 121 (video) reviews van klanten die de training hebben gevolgd en hiermee aan de slag zijn gegaan.

Bol Masterclass Jia oplichter

Het is heel goed mogelijk binnen 8 weken meer geld te verdienen dan het gemiddelde inkomen in Nederland wanneer je met de cursus aan de slag gaat. 

Veel mensen slagen erin honderden tot wel duizenden euro’s per maand te verdienen na het volgen van de cursus. Sommige cursisten hebben hun studie niet eens afgemaakt of zijn van een uitkering naar 10,000,- euro per maand gegaan. Zij hebben hierdoor de vrijheid gekregen om te reizen en hun dromen achterna te gaan.

Zelf zegt Jia de cursus dan ook te hebben opgezet om andere mensen te helpen. Hij ontvangt regelmatig berichten als: “Jia, je hebt mijn leven compleet verandert”. Wanneer Jia op zijn sterfbed ligt zal hij niet denken aan de getallen op zijn bankrekening, maar aan hoeveel mensen hij heeft kunnen helpen met zijn cursus.

Zie hieronder resultaten van cursisten die de Bol Masterclass hebben aangeschaft.

Recensies Bol Masterclass cursisten
ervaringen Bol Masterclass
Extra ervaringen Bol Masterclass
Mijn ervaringen Bol Masterclass

14 dagen niet goed=geld terug garantie

Wanneer je de Bol Masterclass aanschaft maar het toch niks vindt, dan kun je tot 14 dagen na aanschaf je geld terug krijgen. Hierdoor loop jij vrijwel geen risico om een misaankoop te doen. 

Prijs Bol Masterclass

Jia Ruan vraagt maar liefst 997,- euro voor de Bol Masterclass.  Je kunt 997,- in 1 keer betalen of in 5 maandelijkse termijnen van 250,-.

Deze prijs heeft hij niet voor niks gekozen. Hij en zijn team willen namelijk dat alleen de beste mensen starten met de training. Mensen die echt willen en echt actie gaan ondernemen. 

Door de hogere prijs maak je een afspraak met jezelf en ben je sneller gemotiveerd om echt aan de slag te gaan.

Na aanschaf ontvang je de inloggegevens en kun je direct van start gaan. Ook behoud je levenslang toegang tot de cursus en eventuele updates.

De meeste cursisten hebben de investering van 997,- euro terug verdiend binnen 4 a 5 weken.

Extra tip: Alle kosten die je voor een onderneming maakt, kun je als bedrijfskosten invullen. Hierdoor valt jouw winst lager uit en hoef je minder belasting te betalen. Bovendien krijg je de 21% btw terug die je voor de bol masterclass hebt betaald. Eigenlijk is de prijs die je dan betaalt: 823,- euro.

Is de Bol Masterclass wel geschikt voor mij?

Let wel op. De resultaten zijn niet vanzelfsprekend voor iedereen. Het vereist uiteraard inzet en doorzettingsvermogen.

Volgens Jia is 100,- euro een prima investering om mee te beginnen. Sterker nog: het is verstandig, omdat je dan eerst kunt kijken wat een investering van 100,- euro en/of een bepaald product oplevert.

Wij raden je aan NIET met de cursus aan de slag te gaan als je:

 • Denkt dat je geld kunt verdienen zonder tijd en moeite erin te steken.
 • Niet je leven en jezelf wil verbeteren.
 • Geen geld wil investeren in jezelf (de investering verdien je er zo uit).
 • Liever in de vertrouwde omgeving blijft, dus kiest voor de veilige en makkelijke weg.
 • Geen vooruitgang wil en niets nieuws wilt leren.

Wanneer je houdt van iets anders dan normaal ben je geschikt om aan de slag te gaan met de masterclass. Wellicht hebben je familie en vrienden wel hun eigen mening over ‘geld verdienen via internet’ of raden je sterk af te gaan ondernemen.

Toch zal de Bol Masterclass een van de beste investeringen in je leven kunnen zijn, aangezien je eenvoudig geld kunt gaan verdienen zonder te werken voor een werkgever en/of vervelende klusjes te doen.

Wij raden je dus WEL aan met de cursus aan de slag te aan als je:

 • Wil ondernemen.
 • Zelf geld wil verdienen in plaats van werken voor een werkgever.
 • Financiële vrijheid wil creëren.
 • Wil werken waar en wanneer je zelf wil.
 • Je leven wil verbeteren en zelf de regels wil bepalen.

Bonussen en extra’s Bol Maserclass

Mocht jij de Bol masterclass aanschaffen ontvang je daarbij verschillende bruikbare bonussen. Zie hieronder een overzicht van alle bonussen:

 • Wekelijkse groepscoaching Wekelijks worden hier updates weergegeven en vragen gesteld.
 • Leftime Tribe Membership Dit is de bijbehorende community.
 • The Golden Calculator Hiermee kun je makkelijk winstberekeningen maken.
 • Het Leveranciers Script Helpt je de beste leverancier te kiezen (zo laag mogelijke prijs).
 • The Knowledge Vault Unieke e-commerce tips van Jia Ruan
 • Offline meet-ups Live events, meetings en uitnodigingen om elkaar te ontmoeten en voor inspiratie.
 • KvK Succes Checklist (Nederlanders) Ondernemersloket (België) Voor een succesvolle start.

Podcast met Daantje Goedhart en Jia Ruan

Een erg inspirerende video vinden wij de Podcast met Daantje Goedhart. Daantje is 21 jaar oud en verdiend nu al tonnen met e-commerce. Je ziet hierdoor wat er mogelijk is en leert Jia beter kennen als persoon.

Bol Masterclass betrouwbaar of oplichting?

We kunnen dus stellen dat de Bol Masterclass van Jia Ruan wel degelijk betrouwbaar is en zeker geen oplichting betreft. Je kunt dankzij deze cursus heel veel geld gaan verdienen op een vrij eenvoudige manier.

Natuurlijk zal je zelf tijd en moeite moeten investeren om succes te behalen. Een inkomen van 2000,- euro per maand komt namelijk niet vanzelf. Wanneer jij echt aan de slag gaat met deze cursus en er voor gaat, dan zal je zeker veel geld gaan verdienen!

Review conclusie: Bol Masterclass kopen?

Onze mening over de Bol Masterclass van Jia Ruan is zeer positief. De cursus legt je stap-voor-stap uit hoe jij geld kunt verdienen via Bol.com en is toegankelijk voor iedereen.

Voor sommigen is de prijs van de Masterclass wellicht een obstakel. Besef je wel dat je de investering dubbel en dwars terug gaat verdienen. Bedenk ook eens dat je voor een 4-jarige opleiding misschien wel 8000,- euro of meer kwijt zal zijn.

Door met de Masterclass aan de slag te gaan zal je zelf geld gaan verdienen en wordt je niet mee gesleurd in het standaard 9 tot 5 leven.

Naast de e-commerce informatie krijg je ook nog eens toegang tot waardevolle bonussen en tools om een succesvolle e-commerce business op te bouwen. Bovendien zijn de community en wekelijkse Webinars de prijs al meer dan waard.

Via de onderstaande knop kun je de huidige actie van de Bol masterclass bekijken (met bonussen en de huidige korting)!

Algemene review – Bol Masterclass van Jia Ruan

 • Actie gericht

 • Duidelijk uitgelegd

 • Toegankelijk voor iedereen

 • Getest systeem

 • Neemt veel tijd in beslag

 • Niet makkelijk

Bol Masterclass – Jia Ruan
Bol Masterclass – Jia Ruan

Beoordeling door Bas,

31 mei 2019
5

Jia Ruan geeft je nu de kans om veel geld te verdienen met e-commerce. Aangezien Jia naast zijn cursus ook nog steeds aanzienlijke bedragen verdient met zijn e-commerce business vertrouw ik hem. Mijn review is dan ook positief.

Wat jij je wellicht afvraagt rondom de Bol Masterclass

– Ik heb een fulltime baan, kan ik ook starten met de cursus?

Tijd is geen excuus. Tijd en vrijheid creëer je namelijk door een passief inkomen te gaan verdienen. Het antwoord is dus ja. Houd er wel rekening mee dat je flink aan de slag zult moeten gaan.

Echter zal je een half of heel jaar later geen spijt hebben wanneer je enkel nog maar je mail en voorraad hoeft te checken. Wanneer je dus af wilt van je 9 tot 5 baan dien je hier zeker mee aan de slag te gaan.

– Ik ben minderjarig, kan ik ook starten met de cursus?

Ook als minderjarige kun je starten met de Bol Masterclass en hier veel geld mee gaan verdienen. Met een bijbaantje bij de Albert Heijn (zoals de hele klas waarschijnlijk al doet) zal je nooit rijk worden. Door met de Masterclass te starten volg je niet de kudde, maar hoor je bij de 2% die zelf creatief zijn en geld verdienen.

Het werkt eigenlijk alleen maar in je voordeel om met de cursus te beginnen. Ook al zou het mislukken heb je alsnog ervaring opgedaan, een eigen onderneming gestart, een stukje voor op je CV en wellicht inspireer je andere jongeren om ook ondernemer te worden.

Heb je nog vragen? Laat hieronder een reactie achter. Wij proberen je vraag dan zo snel mogelijk te beantwoorden!

2 reacties op “Review Bol Masterclass van Jia Ruan

 1. Krijg je ook met de prijs van 997 je geld terug binnen 14 dagen?
  Of is dit alleen bij de normale prijs zonder korting.
  Dat had ik namelijk wel gelezen op een site van bolmasterclass.com via vragen.
  En is 100,- euro investering ook voldoende om daar een mooie winst uit te kunnen halen?

  1. Hi Boudewijn,

   Bedankt voor je reactie.

   Jia stort inderdaad je geld terug binnen 14 dagen.

   100,- euro is inderdaad een prima investering om mee te starten! De meeste cursisten hebben de investering van 997,- euro terug verdiend binnen 4 a 5 weken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *