Geld verdienen zonder werk

Gemiddelde leestijd: 6 minuten
Geld verdienen zonder weg

Geld verdienen zonder werk is erg goed mogelijk. Je bent dan ook op deze pagina terecht gekomen, omdat je geen werk hebt en toch (veel) geld wilt gaan verdienen.

Wellicht kun je niet werken, geen baan vinden, of wil je gewoon niet werken waardoor je momenteel een laag inkomen verkrijgt. Je kunt dan een eigen inkomen gaan creëren zonder er veel voor te doen en zonder voor een werkgever te werken. 

Op deze pagina zullen we je toelichten hoe jij in staat bent veel geld te verdienen zonder dat je werk hebt.

Wij kregen vrijheid en gingen geld verdienen zonder werk

Als studenten op de Hogeschool wilden wij liever zelf geld gaan verdienen in plaats van werken voor een werkgever. Daarom gingen wij het hele internet af, om te zoeken naar zo veel mogelijk verdien methodes.

Zonder schooldiploma en technische kennis zijn we uiteindelijk geld gaan verdienen.

Nu zijn we een tijdje verder en verdienen ons hele maandelijkse inkomen dankzij het internet.

Het internet kan jou ook complete vrijheid geven. Zoekmachines worden namelijk 24/7 gebruikt. Er zijn dus geen openingstijden zoals bij een normale winkel.

Voor een 2500,- euro of meer per maand inkomen dien je natuurlijk wel te werken. Echter zien wij het niet als werk. Het is namelijk leuk om het online imperium en inkomen te zien groeien. Bovendien werk je niet echt voor een baas.

Het enigste wat je hiervoor nodig heb is een laptop met internet verbinding. Je kunt dus zelfs vanuit het buitenland geld gaan verdienen.

Geld verdienen zonder werk op internet

Wij begonnen dus met geld verdienen op het internet.

Waarmee wij geld gingen verdienen op het internet is affiliate marketing.

Affiliate marketing houdt in dat je andermans producten en diensten gaat promoten voor commissies.

Het mooie hiervan is dat je zelf geen product hebt. Hierdoor heb je ook geen klantenservice, voorraad, pand en hoeft geen producten te verzenden.

Geld verdienen zonder werk met affiliate marketing?

We zullen je nu uitleggen hoe affiliate marketing werkt en hoe je het slim kunt toepassen. Je hoeft overigens hiervoor echt geen spammer te worden op Facebook die zijn vrienden continu lastig valt met reclame en producten.

Het is namelijk slimmer om via websites of sociale media pagina’s, de producten te gaan promoten.

Allereerst meld je jezelf gratis aan bij een affiliate netwerk, zoals Paypro. Hierop staan allerlei affiliate campagnes die je kunt gaan promoten. Er zullen zeker campagnes zijn die bij jou passen, alle product categorieën staan er namelijk op.

Vervolgens maak je een website of sociale media kanaal rondom het product wat je promoot. Dit vul je op met content voor de bezoeker en plaatst jouw unieke affiliate link naar het product.

Wanneer iemand nu via jouw link een product aanschaft of zich ergens voor aanmeldt, krijg jij hiervoor geld uitbetaald. 

Extra: Een website (incl. drag and drop systeem) kun je gratis aanmaken. Je hoeft dus geen lastige programmeer codes te begrijpen.

Hoe je hiermee veel geld kunt gaan verdienen

Met een affiliate website verdien je al gauw 500,- of meer per maand. Dat is voor sommige misschien al een mooi bedrag. Echter kun je het makkelijk opschalen tot duizenden euro’s per maand.

Je kunt namelijk bestaande websites uitbreidden en nieuwe blijven aanmaken.

Met 10 van zulke websites verdien je dus 5000,- euro per maand.

Het verschilt natuurlijk hoeveel geld je precies met een website gaat verdienen. Je kan een website hebben die 100,- euro per maand oplevert maar ook zelfs die 1000,- euro of meer opleveren.

Jij kunt ook geld verdienen zonder werk

Iedereen kan hiermee starten.

Je hebt hiervoor geen technische kennis of speciale opleiding nodig.

Wat je wel moet doen is echt gaan beginnen en door blijven zetten.

De eerste verkoop duurt het langst. Starters hebben meestal hun eerste verkoop in de 1e maand. De verkopen hierna gaan sneller.

Het is dan ook geen manier om vandaag al veel geld te gaan verdienen. Echter als je hiermee aan de slag gaat, kun je in een jaartje een stabiel inkomen (2000+ p/m) verdienen.

Geld verdienen zonder werk: de oplossing

We kunnen ons voorstellen dat je na het lezen van dit artikel ook met affiliate marketing aan de slag wilt gaan.

Wil je precies weten hoe je vanaf 0 een winstgevende affiliate website opbouwt? Dan raden we je aan de ‘affiliate marketing revolutie’ te bekijken.

Je ziet het beeldscherm, en kunt zo alle stappen 1-op-1 overnemen.

Je hebt geen (voor)opleiding nodig en kunt direct van start!

Makkelijker kan eigenlijk niet..

Klik hier om zelf te beginnen met minimaal 10.000 euro per maand te verdienen >>

Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *