Geld verdienen zonder iets te doen

Gemiddelde leestijd: 6 minuten
geld verdienen zonder iets te doen

Geld verdienen zonder iets te doen. Natuurlijk willen we dat allemaal. Het liefst zouden we hele dagen niks doen en ondertussen toch veel geld verdienen. In dit artikel zullen we je tips geven hoe jij dit kunt realiseren.

Geld verdienen geeft vrijheid

Misschien valt het je weleens op: het lijkt alsof rijke mensen soms nog minder hoeven te doen dan mensen met een inkomen van 1400,- euro per maand. Terwijl de mensen met een loon van 1400,- er keihard voor moeten werken van 9 tot 5.

Hoe dat kan? Hoe kan het dat sommige ondernemers weken in het buitenland zitten en toch flink geld verdienen?

Wij van thuis-inkomsten.nl en vele anderen verdienen dankzij het internet een geheel maandelijks inkomen. We besteden er amper tijd aan en werken niet voor een werkgever. Op deze pagina kom je erachter hoe wij dat doen en hoe jij dat ook kunt realiseren.

Passief inkomen opbouwen

We verdienen dus een passief inkomen dankzij het internet.

De betekenis van een passief inkomen is dat je geld verdient zonder hiervoor te hoeven werken. Wekelijks of maandelijks verdien je dus geld zonder tijd erin te steken. 

Hierdoor kun je geld gaan verdienen terwijl je slaapt of aan het strand zit. Dat klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar dat is het niet.

Het internet is namelijk 24/7 beschikbaar voor iedereen. Elke seconde worden er zo’n 3.6 miljoen zoekopdrachten verwerkt door Google.

Zolang websites of andere platforms online staan kun je dus dag en nacht bezoekers krijgen op je websites.

Ook al zijn we zelf niet online of een maand op vakantie, we verdienen altijd geld. Het internet automatiseert vrijwel alles voor je.

Wanneer je het eenmalig hebt opzet staat het de rest van je leven online. Je hoeft het hierna enkel nog maar te onderhouden.

Hoe verdienen wij geld zonder iets te doen?

Uiteraard is het niet zo dat we hier helemaal niks voor hoeven te doen. Zonder iets te doen wordt geld verdienen lastig.

Het verschil is alleen dat wij een stuk minder hard hoeven te werken dan andere mensen. Besteed jij zo’n 2 uur per dag aan je online business, dan kun je 10.000,- euro per maand gaan verdienen.

De websites staan zoals gezegd online, waar dag en nacht bezoekers op afkomen. Het enigste wat je nog hoeft te doen is de websites te onderhouden zodat nieuwe bezoekers blijven komen.

Met 1 website verdienen we ongeveer 200,- euro per maand. Dit kun je gaan opschalen. Met 50 van zulke websites zal je dan 10,000 euro verdienen. Echter verdienen we met 1 website soms ook wel eens 750,- euro per maand.

Wanneer je door hebt hoe je hier het beste geld mee kunt verdienen, merk je dat dit eigenlijk een hele simpele manier is om geld te verdienen. 

Tip: Je kunt hiervoor ook sociale media kanalen gebruiken.

Geld verdienen met affiliate marketing

Wij verdienen ons geld dus op het internet. Wij doen dit met affiliate marketing.

Kortgezegd is affiliate marketing dat je andermans producten promoot in ruil voor loon. Je hoeft hier dus zelf geen producten voor te hebben, geen producten op de post te doen en geen klantenservice bij te houden.

Zo efficiënt mogelijk met tijd om gaan ;-). We zullen toelichten hoe het werkt:

Je bent dus eigenlijk een tussenpersoon en de koper merkt/weet niet eens dat er een affiliate tussen zit.

Als voorbeeld kun je een website over de IPhone beginnen. Op de website kunnen mensen zien waar zij het goedkoopste iPhone abonnement kunnen kopen. Op Google wordt bijvoorbeeld gezocht naar: ‘goedkope iPhone kopen’ waardoor ze uiteindelijk op jouw website terecht komen.

Op de affiliate site staat een linkje naar KPN. Wanneer mensen op het linkje klikken en binnen 100 dagen een iPhone kopen bij KPN.nl, verdien je geld.

In het voorbeeld hebben we als affiliate campagne een telefoonaanbieder gekozen. Echter zijn er talloze campagnes uit alle product en diensten categorieën die je kunt gaan promoten. Ook kun je betaald worden per klik of per aanmelding.

Wat moet ik hiervoor kunnen en hoe begin ik?

Waarschijnlijk ben je nieuwsgierig geworden naar affiliate marketing, maar vraag je jezelf af of dit wel iets voor jou is. 

Aangezien je op deze pagina terecht bent gekomen, denken wij dat je inderdaad geld wilt gaan verdienen zonder er iets voor te doen.

Natuurlijk moet je er wel een beetje voor werken, namelijk de websites/sociale media opzetten en onderhouden.

Je kunt alles gewoon vanuit huis doen. Hierdoor krijg je vrijheid, bepaal je zelf jouw werktijden en hoef je niet voor een werkgever te werken.

Hoe meer tijd je in je business zal steken, hoe meer geld je gaat verdienen.

Om te starten is geen opleidinggeen technische kennis of ervaring nodig. Je kunt vandaag nog beginnen.

Klik hier om zelf te beginnen met minimaal 7500 euro per maand te verdienen >>

Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *