Van geld meer geld maken

Gemiddelde leestijd: 8 minuten
Van geld meer geld maken

Van geld meer geld maken kun je doen op verschillende manieren. Mocht jij nu geld hebben en het willen investeren om nog meer geld te gaan verdienen, lees dan vooral verder op deze pagina! We zullen toelichten hoe je met geld meer geld kunt maken en wat je vooral niet moet doen om geld te verdienen.

‘Van geld meer geld maken regel’

Met geld kun je van alles doen. Een van die dingen is dat je het op een slimme manier kunt gebruiken om nog veel meer geld te gaan verdienen. De rijke selfmade miljonairs denken dan ook niet in termen van geld uitgeven, maar hoe zij het geld kunnen gebruiken om er meer geld voor terug te krijgen.

Wanneer jij constant blijft nadenken aan welke dingen je het geld ‘moet uitgeven’ zal je nooit financieel onafhankelijk worden.

Denk daarom de volgende keer eens als je iets wilt kopen: is dit echt nodig om te leven?

Natuurlijk ga je niet opeens helemaal geen geld meer uitgeven of erg zuinig leven.

Wat we bedoelen is: het geld dat je uitgeeft moet uit een investering komen. Verdien dus eerst het geld en geef het dan pas uit, niet andersom.

Rijk worden doe je zelf

Onthoud ook goed dat je zelf de persoon bent die er voor moet zorgen dat het geld binnen komt.

Tegenwoordig zien we veel reclames van banken voorbijkomen die jouw geld willen beleggen. ‘Je hoeft dan enkel de bank geld te geven waarna je voor de rest alleen nog maar achterover hoeft te leunen en hoeft te kijken hoe het geld binnen stroomt.’

Velen denken dat het inderdaad zo makkelijk gaat. Echter zijn er zo veel mislukkingen bekend dat je dit soort investeringen beter kunt vermijden.

Geld komt niet vanzelf en niemand gaat voor jou een vermogen opbouwen.

Hoe kan ik van geld meer geld maken?

Veel mensen die rijk zijn geworden hebben hun geld slim geïnvesteerd. We zullen een aantal manieren om je geld te investeren toelichtten.

Bijvoorbeeld door een bedrijf op te richtten. Hiervoor betaalt de oprichter eerst geld, maar de investering in het bedrijf levert hem uiteindelijk meer geld op. Echter zal niet zomaar iedereen een bedrijf kunnen oprichtten. Ook komt er veel kijken bij het starten van een eigen onderneming.

Daarnaast investeren veel mensen in vastgoed. Zij kopen dan bijvoorbeeld een klein appartemensgebouw of vastgoedpand. Dat is een eenmalige hoge investering. Zij verdienen het geïnvesteerde en extra geld middels huurinkomsten en waardestijging van het pand. Vastgoed is een goede manier om geld te verdienen. Je kunt er zelfs de rest van je leven geld door verdienen.

Ook beleggen kan veel geld opleveren, maar mensen zijn er ook geld door kwijtgeraakt. Geld investeren in aandelen of in Bitcoins brengt risico met zich mee. De koersen stijgen en dalen namelijk waardoor een investering zomaar zijn waarde kan verliezen.

Als laatste kun je geld gaan investeren in ‘online vastgoed’. Wij van thuis-inkomsten.nl verdienen hier zelf ook veel geld mee. We zullen uitleggen hoe het werkt:

Geld verdienen op het internet

Je kunt dus met geld, meer geld gaan verdienen dankzij het internet. Wat je hiervoor kunt gebruiken is: affiliate marketing.

Kortgezegd is affiliate marketing het promoten van andermans producten en diensten in ruil voor commissie. Je hebt hier dus geen eigen product voor nodig, hoeft geen producten op de post te doen en hoeft geen klantenservice bij te houden.

Door middel van een unieke affiliate link stuur je andere mensen door naar een campagne die je promoot. Wanneer iemand iets koopt via jou, ontvang je ongeveer 15 tot 50% van de verkoopprijs. De klant merkt niet eens dat er een tussenpersoon tussen zit.

De afiliate link naar het product of dienst kun je plaatsen op jouw website of sociale media account.

Er zijn allerlei soorten campagnes te promoten. Je kunt het zo gek niet bedenken of het staat erop. Voor veel bedrijven is affiliate marketing dan ook een goed marketingmiddel. Promotors zorgen namelijk voor meer verkopen van hun product.

Geld investeren in affiliate marketing

Met affiliate marketing kun je beginnen met of zonder investering. Echter maakt een investering het een stuk makkelijker en zal je een stuk sneller geld gaan verdienen.

Wanneer je namelijk al geld in je bezit hebt, heb je een aantal opties om direct veel ‘affiliate verkopen’ te gaan genereren.

  1. Website bouwen en artikelen laten schrijven        
  2. Bestaande website of sociale media account kopen

1. Website bouwen en artikelen laten schrijven. Het internet is 24/7 toegankelijk. Door een website te bouwen en deze te gaan opvullen met goede content kun je dag en nacht bezoekers krijgen op jouw website. Van al die bezoekers klikt vast en zeker een x percentage op jouw affiliate link waardoor je geld verdient. De artikelen blijven de rest van je leven toegankelijk op het internet waardoor je eigenlijk dus een stukje ‘online vastgoed’ creëert. Bovendien kun je de website laten bouwen en de artikelen laten schrijven.

2. Bestaande website of sociale media account kopen. Door een bestaande website of sociale media account over te nemen heb je direct al een flink bereik en toegang tot potentiele klanten. Op de website kun je de affiliate links gaan plaatsen. Het voordeel van een gekochte website is dat de website al bezoekers krijgt via Google. Ook kun je er voor kiezen een groot sociale media account te kopen. Denk aan een populair Instagram account met 200.000 volgers waar je direct op kunt aderteren.

Extra tip: Koop mailinglijst(en). Door een mailinglijst te kopen krijg je toegang tot de email gegevens van bijvoorbeeld 10.000 mensen. Nu hoef je enkel nog maar een pakkende mail te schrijven met onderaan jouw unieke affiliate link. Mailinglijsten kunnen zelfs op maat worden geselecteerd waardoor je grote kans hebt dat er geïnteresseerde tussen zitten. 

Van geld meer geld maken: de oplossing

Naar onze mening kun je dus het beste geld investeren in affiliate marketing.

Wil je precies weten hoe je een winstgevende affiliate website opbouwt? Dan raden we je aan de ‘affiliate marketing revolutie’  te bekijken.

Je ziet een beeldscherm, en kunt zo alle stappen 1-op-1 overnemen.

Je hebt geen (voor)opleiding nodig, en kunt direct van start!

Makkelijker kan eigenlijk niet..

Klik hier om zelf te beginnen met minimaal 10.000 euro per maand te verdienen >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *