Hoeveel verdient Gio Latooy?

Gemiddelde leestijd: 7 minuten
hoeveel verdient Gio Latooy

Hoeveel verdient Gio LatooyWat is het inkomen van Gio? Hoeveel verdient hij met zijn YouTube kanaal? Het zijn zaken dat veel mensen zich afvragen over de populaire YouTuber.

Die luxe auto’s en vakanties moeten toch ergens van betaald worden, toch? Op deze pagina lees je dan ook alles over het inkomen van Gio.

Wie is Gio Latooy?

Giovanni Latooy (beter bekend als Gio) is geboren op 24 september 1998. In 2012 begon hij met video’s plaatsen op YouTube. Zo begon hij met het maken van gamevideo’s op zijn kanaal: GamePlayWorldXL. In 2015 stapte hij over van game-kanaal naar een lifestyle-kanaal en veranderde de naam naar: Gio.

Op zijn YouTube kanaal deelt hij regelmatig vlogs van zijn dagelijkse leven, verre vakanties en dure auto’s. Het kanaal sloeg aan bij veel mensen en in augustus 2018 bereikte hij de 1 miljoen abonnees op zijn kanaal.

Gio heeft een tweelingzus genaamd Melanie. Zij heeft ook een YouTube kanaal met meer dan 300.000 abonnees. Bovendien hebben de ouders van Gio een YouTube kanaal met zo’n 250.000 abonnees.

YouTuber Gio Latooy
Hierboven zie je een afbeelding van het YouYube kanaal: Gio

Hoeveel verdient Gio Latooy?

Allereerst is het goed om te weten dat het inkomen van Gio niet openbaar bekend is. De berekening die we zullen gaan maken is dan ook gebaseerd op schattingen. Hoeveel Gio nauwkeurig verdiend, kunnen we dus niet zeker beantwoorden.

In ieder geval is zijn kanaal enorm vooruit gegaan in de afgelopen maanden. Meer video weergaven en abonnees betekent dan ook meer inkomsten voor Gio.

Veel mensen verwachten dat een YouTuber erg veel geld verdiend. Echter valt dit best tegen. Gio heeft in tegenstelling tot andere YouTubers een ontzettend groot kanaal waardoor hij een stuk meer geld verdient.

Aan de hand van het aantal YouTube abonnees (+1miljoen) en het aantal maandelijkse weergaven op zijn video‚Äôs (+-20miljoen), kunnen we stellen dat hij rond de 20.000 euro per maand verdient aan YouTube inkomsten.

Dit zijn alleen nog maar de verdiensten van YouTube. Hij heeft nog meer dingen waar hij geld mee verdient die we nu zullen bespreken.

Gio’s inkomsten uit zijn webshop, sponsoring en meer

Naast de inkomsten vanuit zijn YouTube kanaal, zijn er ook nog andere inkomsten, namelijk:

  • Eigen merchendise
  • Sponserdeals
  • Acteren
  • Presenteren

Inkomen uit kledinglijn en zijn webshop

Het inkomen van Gio Latooy

Gio heeft verschillende merkproducten uitgebracht. Op de webshop van Gio kun je van alles kopen, zoals: familieboek, petten, kleding, knuffels, polsbandjes en school pakketen.

Voor de kleding in zijn webshop vraagt hij niet veel geld. Gemiddeld zo’n 10 euro tot 30 euro voor een trui met het merk ‘Gio’ erop.

Hoeveel hij precies verdient met deze webshop is niet bekend. Reken maar dat het veel geld zou zijn!

Ook had Gio met zijn zus een kledinglijn bij Coolcat, genaamd X-Latooylijn.

Inkomen uit sponserdeals

Gio heeft erg veel abonnees en daarmee veel mensen die hem volgen en naar hem opkijken. Daarom zijn bedrijven in staat, Gio veel geld te geven voor sponsordeals. Merken en bedrijven vragen Gio dan een product of merk te promoten in ruil voor geld. Als grote YouTuber kun je voor een contract zelfs zo’n 100.000 euro krijgen. Voor 1 video of Instagram post kun je zo’n 25.000 euro verdienen.

Inkomsten uit acteren en presenteren

Voorderest is bekend dat hij andere (YouTube) programma’s presenteert en een aantal rollen speelt in films. Binnenkort heeft hij zijn eigen bioscoopfilm genaamd Project Gio. Ook hier zal hij geld voor betaald krijgen, maar hoeveel het precies bedraagt is niet bekend.

Hoeveel verdient Gio in totaal per maand en per jaar?

Naar schatting verdient hij ongeveer 50.000,- euro per maand. Jaarlijks zou dit uitkomen op zo’n 600.000,- euro. 

Uiteraard zijn dit schattingen en durven we het niet met zekerheid te zeggen.

Echter verdient hij genoeg geld. En dat heeft hij flink verdiend!

Hij heeft er namelijk enorm veel tijd in gestoken en is blijven doorzetten. Ook toen hij in de eerste jaren nog geen geld met YouTube verdiende. 

Bovendien legt hij zijn leven op straat (filmt alles wat hij doet) en maakt dagelijks jongeren blij met zijn video’s.

Gio Latooy al miljonair?

Hieronder zie je een video en wordt bekend of Gio al Miljonair is!

Jij kunt ook geld verdienen dankzij het internet!

Het internet geeft jong en oud de mogelijkheid geld te gaan verdienen.

Je hoeft hier geen YouTube ster voor te worden, maar kunt dit gaan doen met affiliate marketing.

Affiliate marketing is simpelweg reclame maken voor andermans producten of diensten in ruil voor geld. Het promoten kun je bijvoorbeeld doen via websites of sociale media kanalen.

Je hoeft hier geen opleiding voor te volgen en kunt dit helemaal zelf vanuit huis gaan doen.

Klik hier om ook minimaal 7.500 euro per maand te verdienen >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *