Hoeveel verdient rapper Boef?

Gemiddelde leestijd: 5 minuten
Hoeveel verdient rapper Boef

Hoeveel verdient Boef? Veel mensen zijn benieuwd naar het inkomen en vermogen van rapper Boef. Aangezien je op deze pagina terecht bent gekomen, is de kans groot dat jij ook wilt weten hoeveel Boef verdient.

Aan de luxe lifestyle te zien verdient Boef genoeg geld, maar wat verdient hij per show, per maand en per jaar? Op deze pagina ga je dan ook alles ontdekken over het vermogen van rapper Boef.

Wie is Boef?

Voor diegene die nog niet weten wie rapper Boef is, zal ik Boef even kort toelichten.

Boef is een artiestennaam. De echte naam van Boef is Sofiane Boussaadia. Momenteel is hij 27 jaar oud.

Boef is één van de populairste Nederlandse rappers. Zijn eerste sessie bij Zonamo Entertainment werd gelijk gewaardeerd door een grote groep mensen. Deze sessie is dan ook het begin van zijn succesvolle carrière geweest.

Na het succes met rappen, startte Boef al vrij snel een eigen YouTube kanaal. Binnen enkele maanden had hij al zo’n 350.000 abonnees die zijn vlogs met veel plezier bekeken.

Hoeveel verdient Boef?

Maar, hoeveel verdient Boef?

Het exacte inkomen van Boef is niet officieel bekend. Ik kan echter wel een schatting maken door eerdere cijfers te bekijken.

Daarnaast geeft Boef soms prijs wat hij ongeveer verdient met het maken van muziek.

Het vermogen van Boef

Tijdens een gesprek met Quote in 2017 zei hij zelf ongeveer 80.000 euro per maand te verdienen. Per jaar is dat dus zo’n 960.000 euro.

Een gedeelte van het verdiende geld moet Boef afdragen aan bijvoorbeeld zijn management bureau en de Belastingdienst.

Nu, in 2020, verdient Boef naar schatting zo’n 200.000 euro per maand.

Hoe verdient rapper Boef zijn geld?

Boef is actief op verschillende kanalen en heeft dus ook meerdere inkomstenbronnen.

Als eerste verdient Boef geld met zijn uitgebrachte muziek en Spotify-streams. Daarnaast zijn optredens een grote bron van inkomen voor de rapper. Zijn vele views op YouTube leveren hem ook nog eens duizenden euro’s per maand op. Ook sponsordeals leveren een leuk zakcentje op. Bovendien investeert Boef geld in vastgoed om ook op de lange termijn geld te blijven verdienen.

In 2019 tekende Boef een deal voor 2.500.000 euro met Sony. Dit geld kreeg hij in één klap en kon hij toevoegen aan zijn vermogen.

Hoeveel verdient Boef per show?

Ik heb even gezocht in Google hoeveel het kost om Boef te boeken.

Per show (half uur) verdient Boef zo’n 7500 tot 10.000 euro volgens de boekingssite. Ik denk zelf dat hedendaags het werkelijke bedrag per optreden vele malen hoger ligt.

Shows leveren Boef in ieder geval enorm veel geld op. Reken maar uit wat Boef verdient als je weet dat hij meestal 3 keer per week optreedt.

Het vermogen van Boef

Het precieze vermogen van Boef kan ik niet exact berekenen.

Er ontbreken te veel gegevens om een reële schatting te kunnen maken van het vermogen van Boef.

Als we uit gaan van 200.000 euro per maand, en Boef daar (laten we zeggen) 80.000 euro aan overhoudt, zal het totale vermogen van Boef zeker boven de 1 miljoen liggen.

Op jaarbasis verdient de miljonair dus zo’n 960.000 euro. Daarbij moet wel gezegd hebben dat Boef auto’s aanschaft die tonnen bedragen en zijn droomhuis voor 1.430.000 euro aftikte. Het nieuwe huis van Boef heeft zelfs een zwemvijver, thuisbioscoop en fitnessruimte.

Er kan dus worden gesteld dat rapper Boef enorm veel geld verdient en een behoorlijk vermogen heeft vergaard.

Één reactie op “Hoeveel verdient rapper Boef?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *