Ik heb geld nodig

Gemiddelde leestijd: 7 minuten
ik heb geld nodig

Ik heb geld nodig, wat kan ik nu het beste doen.? Mocht je niet weten hoe je snel aan geld komt, dan raden we je aan dit artikel te lezen.

We zullen je niet gaan vertellen hoe je aan geld komt door geld te gaan lenen, maar door geld te verdienen op een slimme manier.

Ik heb geld nodig

Wanneer je snel geld nodig hebt, kun je beter geen geld gaan lenen. Je betaalt uiteindelijk veel meer geld voor de betreffende lening dan het geldbedrag dat je leent. Een lening is dan ook iets waar een instantie zijn geld aan verdient.

Het kan natuurlijk aantrekkelijk zijn om een lening af te sluiten als je in geldnood zit. De rekeningen blijven immers gewoon binnen komen. Echter betaal je hoge rente over de lening. Denk er dus eerst 3 keer over na voor je hem afsluit.

Ik heb snel geld nodig

Wat je beter kunt doen in jouw situatie zonder geld zullen we je uitleggen aan de hand van 5 tips. Lees door tot de vijfde tip als je wilt weten via welke methode wij tot op heden een + maandelijks inkomen verdienen.

#1 Verkoop je oude spullen

Je hebt vast nog veel oude spullen op zolder liggen die je niet meer gebruikt. Door deze spullen te verkopen kun je vandaag nog aan geld komen. 

Gratis advertentiesites zoals Marktplaats.nl kun je gebruiken om snel spullen te verkopen. Marktplaats heeft een groot bereik aan potentiele kopers en je kunt ook nog eens mensen in de buurt vinden die het dezelfde dag nog komen ophalen. 

Misschien vind je het lastig afstand te doen van je oude spullen. Bedenk dan eens of de spullen niet over 5 jaar nog steeds, onaangeraakt op dezelfde plek liggen.

#2 Vind werk

De tweede manier om aan geld te komen is door een baantje te zoeken.

Er zijn altijd wel werkgevers welke op zoek zijn naar nieuwe medewerkers voor hun bedrijf. Je kunt bijvoorbeeld eens langs gaan bij de plaatselijke supermarkt, aanbieden een boer zijn gras te maaien, of kijken op vacaturesites voor werk. 

Als je serieus op zoek gaat, dan zal je ongetwijfeld snel een baantje vinden en hiermee geld verdienen. Het geld zou je tevens kunnen investeren, waarmee we komen op de volgende methode.

#3 Aandelen handel

Door geld te investeren in aandelen kun je meer geld verdienen dan dat je geld inlegt. Je kent dan ook vast en zeker de verhalen van mensen die aandelen kochten en een paar dagen later duizenden euro’s verdienden omdat de koers van het aandeel enorm steeg,

Om geld te verdienen met aandelen heb je de juiste kennis nodig over aandelen en dien je soms ook geluk te hebben.

Je kunt bijvoorbeeld aandelen kopen bij een techbedrijf (startup). Je hebt dan kans dat het bedrijf wordt opgekocht door een grotere speler uit de markt en daardoor de waarde van het aandeel omhoog schiet.

Ook heb je kans op verlies door aandelen te kopen. Kijk hier dus mee uit!

#4 Vul enquêtes in voor geld

Wil je geen risico lopen om geld kwijt te raken, maar heb je toch snel geld nodig? Dan kun je eenvoudig geld verdienen via enquête panels. Door je aan te melden op een onderzoekpanel krijg je regelmatig de mogelijkheid enquêtes in te vullen geld. Je kunt hier tot wel 8 euro per ingevulde enquête mee verdienen. 

Je kunt de enquêtes gewoon vanaf je mobiele telefoon of tablet invullen. Op deze manier kun je dus ook geld verdienen wanneer je in de trein zit of even niets te doen hebt.

Een goede website waar je betaalde enquêtes kunt invullen is Opinieland.nl.

#5 Via internet geld verdienen

De manier die wij zelf toepassen om snel geld te verdienen is affiliate marketing.

Kort gezegd is affiliate marketing dat je andermans producten of diensten promoot in ruil voor commissies.

Je hebt dus zelf geen producten nodig, hoeft niet aan klantenservice te doen en hoeft ook geen producten op de post te doen.

Jij kunt ook vandaag nog beginnen met geld verdienen op het internet. Je hebt hier namelijk geen (voor)opleiding voor nodig en ook geen opstartkosten.

Ik heb heel snel geld nodig
Je ziet hier een voorbeeld mailtje van een ontvangen commissie

Alles wat je gaat doen met affiliate marketing kun je dus vanuit huis starten. Het product of dienst promoot je simpelweg met een linkje.

Ik heb geld nodig: de oplossing

Met affiliate marketing kun je al gauw zo’n 250 euro per dag verdienen.

We kunnen ons voorstellen dat jij wilt weten hoe dit werkt.

Om jou op weg te helpen om geld te verdienen met affiliate marketing is er een complete videotraining gemaakt, waarin je alles stap voor stap ziet.

De stappen hoef je enkel te kopiëren om zelf te gaan verdienen.

Klik hier om aan de slag te gaan met de stap voor stap videotraining >>

Binnenkort zal “ik heb geld nodig” hierdoor niet meer voor jou van toepassing zijn!

Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *