Snel 20000 euro verdienen

Gemiddelde leestijd: 9 minuten
Snel 20000 euro verdienen

Snel 20000 euro verdienen is vaak niet realistisch om te realiseren als je momenteel nog op 0 staat. Op deze pagina zal je geen onzin lezen over hoe je deze week nog 20000 euro kunt verdienen.

Wel zal ik over een methode vertellen om snel geld te verdienen op het internet. Met deze methode verdien ik tot op heden aanzienlijke bedragen, en kan je er dus alles over vertellen.

Met de verdien methode die ik ga toelichten kun je dus niet vandaag al 20000 verdienen. De methode kun je wel gaan toepassen en opschalen om 20.000,- euro per maand of zelfs per week te gaan verdienen.

Hoe ik met 1-2 uur “werk” per dag minimaal 10K per maand verdien

Bekijk de gratis introductievideo

Snel 20000 euro verdienen, is dat wel mogelijk?

Een aantal jaren geleden wilde ik net als jou veel geld gaan verdienen. Het liefste wilde ik geld verdienen vanuit huis zonder voor een werkgever te hoeven werken.

Na veel uren op internet te zoeken naar online verdien methodes kwam ik tot de conclusie dat er veel onzin wordt verspreidt en veel ‘snel geld methodes’ oplichting betreft. Wanneer je in zee gaat met zo’n partij raak je alleen maar geld kwijt in plaats van dat je geld verdient.

De methode die ik ga toelichten op deze pagina werkt wel. Je kunt hier al snel 20000 euro mee verdienen als je het slim aanpakt.

Mijn methode voor ‘snel geld’

Waar het je wel mee kan lukken veel geld te verdienen is internetmarketing, en dan met name affiliate marketing.

Affiliate marketing houdt in dat je andermans producten promoot in ruil voor loon.

Je hoeft dus geen eigen producten te hebben of in te kopen en ook niets aan klantenservice te doen. 

Ik zal uitleggen hoe affiliate marketing werkt en hoe je dankzij dit bijzondere verdienmodel 20000 euro per maand kunt gaan verdienen:

Veel geld verdienen met affiliate marketing

Allereerst meld je jezelf gratis aan bij een affiliate programma. Op de affiliate programma’s vind je allerlei producten en diensten die je kunt gaan promoten.

Je dient een goed affiliate product uit te kiezen om te gaan promoten. Om te beginnen kun je het beste een product of branche kiezen waar je zelf enige kennis over hebt. Hierdoor kun je meer informatie geven aan ‘de klant’ en is het leuker voor jezelf om er mee bezig te zijn. Ook kan het slim zijn abonnementen te promoten. Hierdoor krijg je maandelijks commissie uitbetaald en bouw je dus aan een volledig passief inkomen.

De affiliate programma’s maken automatisch unieke affiliate links aan voor elk product en dienst. Door deze unieke link weet het affiliate programma dat een verkoop of registratie door jou tot stand is gekomen.

Het linkje dien je te plaatsen op jouw website of sociale media pagina. Een website kun je tegenwoordig gratis maken. Je hoeft niet eens over programmeerkennis te beschikken. Een sociale media account kun je zelfs binnen 5 minuten aanmaken.

Wanneer iemand klikt op jouw affiliate link en iets aanschaft, ontvang jij een commissie. De commissie bedraagt zo’n 20-80% van de verkoopprijs.

Klik hier om direct geld te gaan verdienen met affiliate marketing >>

Affiliate marketing toepassen op websites

Affiliate marketing kun je op veel manieren toepassen, zoals: Facebook, Instagram, Twitter, betaalde advertenties, email marketing etc.

Echter zijn dit voorbeelden van manieren waarbij je veel moeite moet doen of veel geld moet investeren om klanten voor je affiliate producten te vinden. Je bouwt hier dus geen zekerheid en vast inkomen mee op.

Beter is om affiliate marketing toe te gaan passen op een website of blog. Op een website kun je namelijk artikelen plaatsen. Deze artikelen staan dan op het internet en blijven de rest van je leven online. Je kunt hier dan ook de rest van je leven winst uithalen (online vastgoed).

Door de artikelen te richtten op zoektermen waar veel naar wordt gezocht in Google kun je op gratis wijze bezoekers naar je website krijgen.

Als voorbeeld richt ik met thuis-inkomsten.nl mijn homepagina op de zoekterm ‘thuis geld verdienen’. Op het moment van schrijven heb ik in de afgelopen 28 dagen, meer dan 500 bezoekers gekregen op dit zoekwoord via Google. Allemaal gratis, gerichte bezoekers met maar 1 artikel.

Met het artikel dat je nu leest, richt ik mij op het zoekwoord ‘ snel 20000 euro verdienen’. Jij bent hier dan ook waarschijnlijk terecht gekomen door dit zoekwoord in te typen in Google. Elke maand wordt er ongeveer 90 keer gezocht naar dit zoekwoord.

Het is dus de bedoeling om nieuwe artikelen op je blog te plaatsen waardoor je website op steeds meer zoekwoorden gevonden gaat worden in Google. Een deel van de websitebezoekers zal daadwerkelijk op je affiliate link klikken en iets kopen.

Hoog scoren in Google doe je door elke week minimaal 1 artikel op je blog te plaatsen. Het dient goede en unieke content te zijn van minimaal 500 woorden. Kopieer dus geen bestaande artikelen van het internet, maar schrijf zelf teksten of laat de teksten schrijven door een freelancer. Voor een tekst van 1000 woorden betaal je slechts 10,- euro op een site als Texbroker.

Tevens blijft je website hoog ranken in Google door regelmatig nieuwe artikelen te plaatsen.

Snel 20000 euro verdienen door op te schalen

Het mooie van affiliate marketing is dat je makkelijk kunt opschalen. Bestaande websites kun je namelijk blijven updaten door wekelijks een nieuw artikel te plaatsen. Ook kun je andere website gaan opstarten.

Voor affiliate marketing geldt meestal het principe: hoe meer tijd je erin steekt, hoe meer geld je verdient. Je hebt dus eigenlijk zelf in handen hoe snel en hoeveel geld je gaat verdienen met affiliate marketing.

Met 1 affiliate website kun je makkelijk zo’n 100 tot 500 euro per maand verdienen. Sommige affiliate websites kunnen je zelfs duizenden euro’s per maand opleveren.

Heb je eenmaal een website opgezet welke 500,- euro per maand aan commissies genereert, kun je het trucje opnieuw toepassen op andere websites. Maak je bijvoorbeeld nog 3 websites verdien je iedere maand 2000,- euro. Met 40 affiliate sites * 500, verdien je dus 20.000,- euro per maand.

40 winstgevende affiliate sites opzetten kost mogelijk best wat tijd. Echter kun je met sommige websites veel meer geld verdienen dan 500 euro, in tegen stelling tot het bedrag uit het voorbeeld. 

20.000,- euro is redelijk veel geld om per maand te verdienen. Je zal hier dan ook hard voor moeten werken en blijven doorzetten.

Snel 20000 euro verdienen: de oplossing

Snel 20000 euro verdienen gaat niet vanzelf, maar het is zeker haalbaar!

Je weet nu in ieder geval dat er enorm veel geld valt te verdienen met affiliate marketing. 

Waarschijnlijk wil je nu ook aan de slag met jouw eigen ‘online vastgoed business’.

Om jou op weg te helpen is er een videotraining opgezet door internetondernemer Jacko Meijaard. Hierin word je stap-voor-stap uitgelegd hoe je een winstgevende affiliate site start.

De stappen kun je letterlijk 1 op 1 overnemen om zelf geld te gaan verdienen.

Je hebt geen opleiding of (technische) kennis nodig en kunt dit helemaal zelf vanuit huis opstarten.

Klik op de onderstaande button om snel 20000 euro per maand te gaan verdienen.

affiliate marketing revolutie cursus

Wil jij geld verdienen op internet dankzij de Affiliate Marketing Revolutie?

Affiliate marketing is één van de meest lucratieve manieren om geld te verdienen op het internet en daarom heeft Jacko een gratis te volgen training opgezet waar je hier mee kunt beginnen!

Ja! Ik wil geld verdienen!

4 reacties op “Snel 20000 euro verdienen

  1. Ik zou graag veel geld willen hebben,ik zit op invaliditeit en daar kom ik niet ver mee,vroeger verdiende ik redelijk geld.Als u mij zou uitleggen hoe ik het moet doen en als het waar is,mag u mij schrijven,ik heb al 2 dingen gedaan,maar van de ene kreeg ik geen antwoord en de andere,was niet veel beter.Maar ik zou een auto willen kopen en zien,naar een grote bungalow

    1. Zoals verteld in het artikel kun je het beste met affiliate marketing beginnen om snel 20.000,- euro te verdienen. Ik kan begrijpen dat affiliate marketing moeilijk kan zijn om op te zetten. Klik daarom op de introductievideo, zodat je stap voor stap wordt meegenomen in het proces.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *