Geld verdienen naast je baan

Gemiddelde leestijd: 13 minuten
geld verdienen naast je baan

Extra geld verdienen naast je baan kan erg lekker zijn. Wellicht kom je nu (bijna) niet rond met je huidige inkomen. Heb je onverwachte kosten die je zwaar komen te staan. Of verdien je al genoeg geld, maar wil je simpelweg meer geld verdienen. Wat de reden ook mag zijn: meer geld verdienen is gewoon lekker. Op deze pagina lees je met welke methodes je meer geld kunt gaan verdienen naast je baan.

Als eerste zal ik je 5 effectieve verdien methodes toelichten. Aan het eind vertel ik je ook nog eens hoe ik zelf mijn volledige inkomen vanuit huis op internet verdien!

Waarom geld verdienen naast je (vaste) baan?

Er kunnen verschillende redenen zijn om meer geld te verdienen naast je (vaste) baan. Ook al kom je nu al  rond van je vaste inkomen kan het toch slim zijn om extra inkomsten te gaan verdienen. Extra geld kun je namelijk goed gebruiken voor de volgende dingen: 

 • Schulden sneller aflossen.
 • Hypotheek sneller aflossen.
 • Sparen voor je pensioen.
 • Zakcentje tijdens een economische crisis.

Het geld dat je extra zult gaan bijverdienen dien je niet te zien als basis van je huidige inkomen. Je kunt het beter zien als een extra naast je inkomen.

Dankzij de methodes die we je zullen gaan toelichtten kun je eenvoudig extra geld verdienen. De methodes zijn makkelijk te combineren naast je huidige baan.

Het mooie van de methodes is dat je niet te maken hebt met een minimumloon of maximumloon. Voor de methodes die we zullen gaan toelichtten geldt: hoe meer tijd en hoe meer energie je er in steekt, hoe meer geld je ook zult gaan verdienen. Je hebt dus zelf in handen hoeveel geld je maandelijks extra gaat verdienen.

Direct beginnen met een extra inkomen te verdienen

Wil je direct weten hoe ik mijn volledige inkomen via het internet verdien? 

 • Zonder (technische) kennis
 • Zonder (voor)opleidingen
 • Zonder product
 • Zonder opstartkosten
 • Zonder te adverteren

Ga direct aan de slag te gaan en verdien minimaal 2000,- euro per maand naast je baan >>

Geld verdienen naast je baan: de regelgeving

Voordat je daadwerkelijk begint met een extra inkomen te generen kan het slim zijn om te weten of het wel mag van je werkgever en of het wettelijk is toegestaan.

Niet alle werkgevers zitten er namelijk op te wachten dat medewerkers naast hun functie nog eens andere klussen uitvoeren. Ook staan sommige werkgevers niet toe dat je werkt in dezelfde branche als je huidige baan (je wordt dan een concurrent). Bovendien kan een werknemer met een 40-urige werkweek welke nog eens 20 uur per week extra werkt, sneller overspannen raken.

Wettelijk is het toegestaan geld te verdienen naast je fulltime baan. Wel is het dus misschien verstandig je plannen even te bespreken met je werkgever.

De extra verkregen inkomsten dien je te melden aan de Belastingdienst. Doe dit echt, anders kun je er flinke naheffingen aan overhouden.

Wat je moet weten om geld te verdienen

Op het internet zijn een hoop oplichters actief. Oplichter spelen in met hun praktijken op mensen die met zo weinig mogelijk inzet zo veel mogelijk geld willen verdienen.

Teksten als: “Verdien vandaag al 1000,- euro”, zijn dan ook onzin beloftes. Voor geld zal je echt moeten werken en het komt er niet vanzelf.

Ook is je mindset is erg belangrijk om geld te verdienen naast je huidige baan. Denk daarbij in ieder geval aan de onderstaande punten:

 • Wees blij met wat je hebt. Verdien jij dagelijks 10,- euro extra naast je baan? Dan verdien je maandelijks al zo’n 300,- euro.
 • Doorzettingsvermogen. Ga echt beginnen en blijf doorzetten. Wanneer jij 300,- euro verdient met mijn verdien methode, dan kun je dit makkelijk opschalen naar een fulltime maandloon.
 • Blijf realistisch. Een extra maandloon komt niet vanzelf. Doelen stellen is zeker goed, maar ga eerst maar eens beginnen met realistische stappen te zetten.

Geld zal je meer (financiële) vrijheid opleveren. Wanneer je net begint met het opbouwen van een secundair inkomen heb je wellicht minder tijd voor leuke dingen. Echter zal het je uiteindelijk meer vrijheid opleveren.

Effectieve manieren om geld te verdienen naast je baan

Ik geef je 5 voorbeelden hoe je geld kunt verdienen naast je baan:

Manier 1 # Enquêtes invullen

De eerste manier is de eenvoudigste manier om extra geld te verdienen naast je baan, namelijk door enquêtes in te vullen. Je dient dan vragenlijsten in te vullen over bijvoorbeeld reclame-uitingen of nieuwe producten in ruil voor geld. Deze methode kan je tot 8,- euro per ingevulde enquête opleveren. 

Iedereen kan beginnen met deze manier van ‘werken’ en je hoeft er vrij weinig voor te doen. Besteed je elke dag een uurtje aan het invullen van enquêtes? Dan verdien je toch elke dag wat extra geld.

geld verdienen naast je baan met enquêtes

Manier 2 # Oppassen

Oppassen op kinderen is een makkelijk manier om geld te verdienen. Misschien kun je zelf een oppasadres vinden en anders biedt het internet, de mogelijkheid jezelf aan te bieden als oppasser. Veel mensen vinden het leuk om op te passen, aangezien je ook andere dingen kunt doen tijdens het oppassen, zoals televisie kijken.

geld verdienen naast je baan met oppassen

Manier 3 # Teksten schrijven

Artikelen schrijven is een fijne manier om geld te verdienen naast je fulltime baan. Dit kun je namelijk helemaal zelf doen, en hoef je er de deur niet voor uit. Via internet kun je jezelf aanbieden als online tekstschrijver.

Voor het schrijven van teksten, word je meestal per woord betaalt. Hoe meer teksten je dus schrijft, hoe meer geld je zult gaan verdienen.

Voor het schrijven van artikelen dien je wel goed te zijn in schrijven. Zorg als online tekstschrijver dan ook dat de teksten kwalitatief in orde zijn qua spelling en zinsopbouw.

geld verdienen naast je baan met artikelen schrijven

Manier 4 # Een webwinkel beginnen

Producten en diensten kun je erg makkelijk verkopen via internet. Iedereen heeft de mogelijkheid van alles te plaatsen op internet. Iedereen kan dus ook dingen kopen en verkopen via het online web.

Een webwinkel kun je gratis maken met bijvoorbeeld WordPress. Ook zijn er vele websites waar je zelf eenvoudig een webshop kunt maken door middel van een ‘drag and drop’ systeem.

geld verdienen naast je baan met een webshop

Manier 5 # handel

Handel is een slimme manier om geld te verdienen naast je baan. Handelaren kopen producten op en verkopen deze met een hoge winstmarge. Er zijn vele online en fysieke plaatsen waar je goedkoop spullen in kunt kopen, denk bijvoorbeeld aan Marktplaats.nl, rommelmarkten en Facebook groepen. Als handelaar ben je eigen baas en besluit je zelf hoeveel winst je maakt op een product.

Geld verdienen naast je baan met handel

De voorgaande methodes zijn slechts een kleine greep uit een hele lange lijst met mogelijkheden. In totaal hebben we 26 verdien methodes toegelicht op www.thuis-inkomsten.nl. Ik zal je nu vertellen hoe ik zelf mijn geld op het internet verdien.

Hoe ik mijn geld verdien

Ik gaf al aan, dat ik mijn geld op het internet verdien.

Dit doe ik niet met gokken, piramidespel of andere onzin, maar ‘gewoon’ met affiliate marketing.

Affiliate marketing houdt in dat je andermans producten of diensten promoot in ruil voor geld.

Het mooie hiervan is dus dat je zelf geen producten nodig hebt of een klantenservice hoeft bij te houden. Het enige wat je doet is website bezoekers doorverwijzen naar het product of dienst dat je promoot. Wanneer iemand dan iets koopt via jouw website, dan krijg jij daar een vergoeding voor uitbetaald.

Makkelijk zat, en een ideale manier om een extra inkomen te verdienen naast je baan.

Hoe werkt dit?

Als je betrekkelijk nieuw bent met affiliate marketing begrijp je misschien niet helemaal wat ik je hierboven vertelde.

Echter, maak je niet druk. Ik ben namelijk ook zonder kennis en helemaal vanaf 0 begonnen. Ik heb het dus ook moeten leren.

Affiliate marketing is een methode welke eenvoudig en winstgevend kan zijn om toe te passen in de praktijk. Ik kan het je goed uitleggen aan de hand van een voorbeeld:

Stel: je hebt een website over de iPhone. De website geeft mensen de mogelijkheid te ontdekken waar de iPhone momenteel het goedkoopst is (dit doe je simpelweg met een gratis tool die de prijzen automatisch voor je bijhoudt).

Op je website komen gratis bezoekers via Google. Zij willen weten waar zij de iPhone het goedkoopst kunnen aanschaffen.

Vanaf jouw website stuur je de bezoeker door via een link naar een andere website (in dit geval bijvoorbeeld Vodafone of KPN).

Schaft de bezoeker vervolgens binnen 100 dagen een toestel of abonnement aan, dan krijg jij daar een commissie over uitbetaald van ongeveer 40,- euro.

Met een website kun je makkelijk 4 verkopen per dag realiseren. Dus hopelijk besef je hoe makkelijk je hiermee een paar honderd euro per dag kunt gaan verdienen! Zonder dat je er zelf wat voor hoeft te doen of hoeft te verkopen!

In het voorbeeld gebruikte we de iPhone, echter kun je producten en diensten uit alle soorten categorieën promoten.

Geld verdienen naast je baan, direct beginnen!

Omdat jij geld wilt verdienen naast je (vaste) baan, kan ik me goed voorstellen dat jij hier ook mee wilt gaan beginnen.

Affiliate marketing kun je namelijk makkelijk met je baan combineren.

Om jou op weg te helpen met geld verdienen naast je baan is er een complete videotraining opgezet. In deze videotraining zie je stap voor stap zien hoe je een internet business kunt opzetten, en hoe jij dus zelf ook geld kunt gaan verdienen op het internet.

Je kunt direct beginnen en je hoeft er de deur niet voor uit.

Klik hier om zelf minimaal 2000,- euro te verdienen naast je baan >>

Succes!

Verdien jij momenteel al geld naast je baan?

Heb jij al een extra inkomen naast je baan? Of twijfel je nog over wat goede mogelijkheden zijn om extra geld te verdienen? Ik beantwoord graag alle vragen die je hebt hieronder in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *