Rijk worden zonder te werken

Gemiddelde leestijd: 7 minuten
rijk worden zonder te werken

Rijk worden zonder te werken is goed mogelijk. Echter zal je nooit rijk worden met niks doen en zal niemand je zomaar geld geven. Om veel geld te verdienen zal je dus echt iets moeten doen. Daarom vertel ik je in dit artikel over de verdien methode welke ik zelf toepas. Ik gebruik de methode al jaren om geld te verdienen op het internet. Hierdoor werk ik niet voor een werkgever en besteed ik amper tijd aan mijn online business.

Rijk worden zonder werken

Rijk worden zonder werken is mogelijk dankzij het internet. Het internet is 24/7 toegankelijk en kent dus geen openingstijden zoals bij een fysieke winkel. Hier kun je goed gebruik van maken door zelf een online business op te zetten.

Wanneer jij namelijk iets plaatst op het internet, staat het de rest van je leven online. Dat betekent dus dat je dag en nacht bezoekers op je medium kunt krijgen door iets wat je vroeger hebt gepubliceerd. 

Op deze manier kan je het internet voor jou laten werken. Het enige wat je namelijk doet is iets publiceren op het internet waarna je inkomsten blijft ontvangen.

Je kunt hier makkelijk rijk van worden zonder te hoeven werken. Het kost enkel tijd om de basis (medium) neer te zetten. Welk medium je het beste kunt gebruiken zal ik je vertellen.

Hoe kun je rijk worden zonder te werken

Veel mensen vragen zich af hoe ik rijk ben geworden zonder echt te hoeven werken. Het antwoord is door affiliate marketing op internet toe te passen.

Affiliate marketing is naar mijn mening het perfecte verdienmodel om een passief inkomen te verdienen.

Met affiliate marketing promoot je andermans producten of diensten in ruil voor commissies. Je hebt dus zelf geen product nodig en hoeft ook niets aan klantenservice te doen.

De producten promoot je door middel van een unieke affiliate link. Zo’n linkje kun je bijvoorbeeld plaatsen op sociale media accounts en websites.

Wanneer iemand dus op jouw website terecht komt, op een affiliate link klikt en iets aanschaft, ontvang jij een vergoeding.

Ik hoef bijna nooit te werken

Het klinkt misschien interessant om affiliate marketing op sociale media toe te passen. Een account heb je namelijk binnen enkele minuten aangemaakt en opgevuld met informatie. Op het account plaats je bijvoorbeeld een gratis bericht of betaal je voor een advertentie.

Uit zo’n Facebook advertentie haal je wel wat verkopen, maar het is iets tijdelijks. Het bericht dat je publiceert, wordt na 2 dagen door niemand meer gezien en zal je dus ook geen verkopen meer uit halen.

Jij bent op deze pagina terecht gekomen, omdat je geld wilt verdienen zonder te werken. Daarom raad ik je aan om affiliate marketing op websites toe te passen.

Affiliate marketing op websites (het gouden verdienmodel)

De website voorzie je van een ‘home’ en ‘blog’ pagina. Op de blogpagina plaats je alle teksten welke te maken hebben met jouw affiliate product.

Bedenk daarbij goed waar mensen naar zoeken in Google, en verwerk die zoekwoorden in de teksten. Neem als voorbeeld het artikel welke je nu leest: ‘rijk worden zonder te werken‘. Ik schrijf dit artikel met als doel meer bezoekers naar mijn website te krijgen.

Het mooie van een website is dan ook dat je gratis bezoekers via Google krijgt. Alle artikelen die je plaatst leveren bezoekers op, waardoor je website op steeds meer zoekwoorden gevonden wordt.

Na het opzetten van je website en het plaatsen van artikelen kun je dus al geld verdienen: de basis staat en je hebt een vast aantal bezoekers op je website.

Opschalen en uitbreiden om rijk te worden

Je begrijpt wel dat je op deze manier aan een stukje online vastgoed werkt. Je kunt hier de rest van je leven profijt van hebben en ook nog eens heel erg rijk van worden.

Het is mogelijk zo veel geld te verdienen als dat je zelf wilt: hoe meer teksten jij plaatst, hoe meer bezoekers je zult krijgen op je website. Uiteraard zal een percentage van de bezoekers daadwerkelijk op de affiliate link klikken en iets aanschaffen, waardoor je geld verdient.

Bestaande websites kun je dus uitbreiden met nieuwe artikelen om gevonden te worden op meer zoekwoorden in Google. Ook kun je gehele nieuwe websites aanmaken om te gaan richtten op andere affiliate producten.

Met 1 website kun je al gauw zo’n 500,- euro per maand verdienen. Mocht je dus 4 succesvolle affiliate sites opzetten, verdien je dus 2000,- euro per maand.

Ik ben rijk geworden zonder te werken, nu jij nog!

Rijk worden zonder te werken is dus heel goed mogelijk dankzij affiliate marketing.

Het enige wat je hoeft te doen is een website opzetten en artikelen plaatsen om op zoveel mogelijk zoekwoorden gevonden te worden in Google.

Misschien lijkt het je lastig om een website te maken of weet je niet hoe je daadwerkelijk sales gaat realiseren. Geen zorgen!

Er is namelijk een stap-voor-stap affiliate videotraining voor je opgezet waarin alles duidelijk wordt uitgelegd. Je leert exact hoe je een winstgevende website maakt.

De stappen kun je letterlijk 1 op 1 overnemen.

Je hebt geen opleiding of (technische) kennis nodig om zelf te beginnen met geld verdienen. Klik op de knop hieronder om direct aan de slag te gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *