Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard review

Gemiddelde leestijd: 13 minuten
mm
Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard review

De Affiliate Marketing Revolutie (AMR), opgericht door Jacko Meijaard, is een videocursus waarin je wordt uitgelegd hoe je geld kunt verdienen met affiliate marketing. Misschien ben je betrekkelijk nieuw met affiliate marketing. Of je verdient al geld met affiliate marketing, maar twijfelt of de cursus daadwerkelijk de 47,- euro waard is. Ik heb zelf de Affiliate Marketing Revolutie aangeschaft en zal je daarom op deze pagina mijn eerlijke review geven.

Wie is Jacko Meijaard?

Laat ik je eerst vertellen wie Jacko Meijaard nou eigenlijk is. Veel mensen vragen zich namelijk af of Jacko echt bestaat en of hij wel te vertrouwen is. Op het internet zijn immers veel oplichters actief met vage websites en social media accounts die beloftes doen, zoals: “verdien vandaag nog je eerste 1000,- euro online“.

Ik kan je direct vertellen dat Jacko Meijaard 100% echt en wel degelijk te vertrouwen is. Jacko heeft verschillende persoonlijke sociale media kanalen. Ook is zijn verhaal te lezen in de kranten: AD en NRC. Bovendien zijn de bedrijfsgegevens te vinden in het handelsregister van de Kamer van Koophandel.

Jacko is geboren in 1991. Sinds 2011 is hij tijdens zijn opleiding begonnen met Affiliate marketing. Momenteel is Jacko 29 jaar en woont hij in Yerseke (Zeeland).

InternetSuccesGids is een bekende website van Jacko en gaat over alles wat met internetmarketing en geld verdienen op het internet te maken heeft.

Momenteel verdient Jacko zo’n 80.000,- euro per maand met affiliate marketing. Hij is zelfs aanbieder van meerdere affiliate campagnes op PayPro. Jacko kan je dus als geen ander op weg helpen om hoge online inkomsten te gaan creëren op een laagdrempelige manier

affiliate marketing revolutie interview met ad
Jacko Meijaard in een interview met het AD:
affiliate marketing revolutie op instagram
Jacko Meijaard op Instagram:
affiliate marketing revolutie op youtube
Jacko Meijaard op YouTube:
affiliate marketing revolutie op Facebook
Jacko Meijaard op Facebook:

Wat is de Affiliate Marketing Revolutie?

Goed, je weet nu dat Jacko Meijaard echt bestaat. Maar wat houdt de Affiliate Marketing Revolutie precies in? Kun je hier echt veel geld mee gaan verdienen op het internet? Laat ik beginnen mijn ervaringen en review met je te delen.

De Affiliate Marketing Revolutie, is dé cursus over online geld verdienen met affiliate marketing. Je gaat dan ook leren succesvol producten en diensten te promoten in ruil voor commissie. Het promoten kun je bijvoorbeeld via websites en sociale media gaan doen.

Na aankoop van de Affiliate Marketing Revolutie krijg je levenslang toegang tot de volledige videotraining en bijbehorende bonussen. Jacko laat je stap voor stap zien hoe hij een winstgevende affiliate website opzet, waarna jij hem enkel na hoeft te doen. Mocht je er zelf niet uitkomen, heb je altijd nog lifetime persoonlijke hulp van Jacko.

Dit is in grote lijnen hoe de training werkt.

het leden gedeelte van de AMR
Zodra je de AMR hebt aangeschaft, kun je direct beginnen vanaf je mobiel, tablet of pc.

Waaruit bestaat de  Affiliate Marketing Revolutie?

Na het kopen van de Affiliate Marketing Revolutie krijg je direct toegang tot 16 unieke modules met 79 pagina’s. Elke module bestaat uit een aantal pagina’s en video’s.

De training leert je affiliate marketing winstgevend toe te passen door de geheime details, technieken en methoden van Jacko te implementeren. Je leert onder andere:

  • Wat zijn goede producten om te promoten?
  • Hoe maak je zonder technische kennis een website?
  • Hoe zorg je dat je hoog scoort in Google?
  • Hoe kun je van bezoekers, betalende klanten maken?
  • Hoe kun je opschalen, zodat je steeds meer winst kunt maken?

ingelogd op amr
Je krijgt toegang tot alle waardevolle modules binnen de AMR
affiliate marketing revolutie modules
Elke module bevat verschillende pagina’s

affiliate marketing revolutie video's
Elke pagina binnen een module is voorzien van een video

Het internet is continu in beweging en sociale media brengt bijna elke maand wel iets nieuws uit. Jacko speelt hier op in door regelmatig zijn videotraining up te daten. Inmiddels is de vierde versie uitgekomen van de Affiliate Marketing Revolutie. Je krijgt altijd gratis toegang tot de nieuwste updates.

Is AMR geschikt voor beginners die geen technische kennis hebben?

De cursus is zeker geschikt als je betrekkelijk nieuw bent in de wereld van affiliate marketing. Alle kennis die je nodig hebt, word je namelijk stap-voor-stap uitgelegd in de video’s. Je kunt de stappen letterlijk 1 op 1 overnemen om zelf geld te gaan verdienen.

Daarnaast wordt uitgelegd hoe je dit helemaal zelf, zonder technische kennis kunt gaan opbouwen. Maak je dus geen zorgen als je nog niet weet hoe je een website maakt en/of verkopen realiseert.

Een aantal jaren geleden dacht ik het verdienmodel zelf wel eventjes uit te vinden. Echter kan ik je verzekeren dat je dankzij de Affiliate Marketing Revolutie veel sneller en meer geld zult gaan verdienen. Als je alles zelf moet gaan uitvinden, ben je gewoonweg een stuk langer bezig en ga je onnodige fouten maken.

Is AMR geschikt voor affiliate marketeers die al langer bezig zijn?

Ik raad de cursus tevens aan voor personen die al langer bezig zijn met internet marketing en affiliate marketing. Ik verdiende zelf ook al aanzienlijke bedragen met affiliate marketing voordat ik de cursus kocht.

Uit de training en persoonlijke hulp heb ik dusdanig waardevolle tips en trucs gehaald, dat mijn inkomsten uit affiliate campagnes wel 2 tot 3 keer zijn verdubbeld.

Bovendien krijg je toegang tot het Internet Succes Gids forum. Dit is een speciaal internet marketing forum met alle leden van de AMR. Op het forum kun je bijvoorbeeld vragen stellen of netwerken met andere succesvolle affiliate marketeers. Ik ben zelf ook behoorlijk actief in het ledengedeelte ;-).

Dit moet je weten om succes te behalen

Affiliate marketing is een van de meest simpele en aantrekkelijke manieren om snel een passief inkomen te gaan vergaren via het internet. De mogelijkheden voor affiliates zijn vandaag de dag extreem. En je kunt er echt veel geld mee verdienen zonder dat het je perse veel tijd hoeft te kosten.

Het is Jacko’s doel om jou een vaste stroom aan bezoekers en verkopen te laten genereren. Dit principe kun je natuurlijk makkelijk opschalen door zijn stappen te herhalen.

Geld verdienen terwijl je ligt te slapen is daarom heel goed mogelijk met affiliate marketing. Echter krijgen veel startende affiliates een verkeerd verwachtingspatroon; binnen een paar weken al duizenden euro’s passief verdienen.

Alleen met de juiste aanpak kun je razendsnel al je eerste euro’s online verdienen.

Review conclusie: de Affiliate Marketing Revolutie kopen?

Zoals je hebt kunnen lezen in mijn review ben ik zeer te spreken over affiliate marketing en de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard.

Het is een A tot Z videotraining; je leert exact een eigen online imperium op te bouwen waar je heel erg goed van kunt leven. Het komt er natuurlijk niet vanzelf, maar dat vertelt Jacko er ook zeker bij.

Naast de informatie in de video’s over het maken van een winstgevende affiliate website, bevat de Affiliate Marketing Revolutie, mindset video’s en hele toffe bonussen.

Via de knop hieronder ga je naar de exclusieve kortingspagina:

Nog steeds niet overtuigd? De kortingspagina kan elk moment verdwijnen. Daarnaast krijg je naast de Affiliate Marketing Revolutie nu tijdelijk gratis toegang tot de volgende bonussen:

  1. Facebook Cash Methode (t.w.v. 67,- euro) GRATIS
  2. Email Cash Tornado (t.w.v. 97,- euro) GRATIS
  3. Meer Cash Met Minder Doen (onschatbaar) GRATIS
  4. Geheime Bonus (t.w.v. 147,- euro) GRATIS

Na het lezen van mijn review en de 30 dagen niet goed = geld terug garantie loop je in ieder geval geen risico op een miskoop!

Review video amr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *