Contant geld verdienen

Gemiddelde leestijd: 6 minuten
contant geld verdienen

De populariteit van giraal geld neemt steeds meer toe. Hierdoor wordt contant geld verdienen steeds moeilijker. Voor sommige mensen is het echter alleen mogelijk om contant geld te verdienen. Dat kan bijvoorbeeld het geval zijn wanneer iemand beslag heeft gekregen op een bankrekening of schuldhulpverlening heeft. Natuurlijk heeft iedereen eigen redenen om contant geld te willen verdienen.

Cash geld verdienen

Sinds de opkomst van het internet vinden er steeds meer verkopen en transacties plaats via bankrekeningen.

Het is nog steeds mogelijk cash geld te verdienen wanneer je via het internet handelt, maar dan zullen de spullen wel moeten worden opgehaald of moeten worden weggebracht.

Je zult hierdoor minder mensen bereiken. Veel mensen hebben simpelweg geen auto en hebben niet de mogelijkheid om een paar uur te reizen. Dat betekent minder verkopen of meer kosten voor een succesvolle verkoop.

Op deze pagina zal ik je vertellen over goede manieren om snel cash geld te verdienen. Ook vertel ik je aan het einde over mijn lucratieve verdien methode waarmee jij ook veel geld kunt gaan verdienen.

Contant geld verdienen en de Belastingdienst

Veel contant geld verdienen lukt meestal door gebruik te maken van het internet. Via het internet kun je namelijk ontzettend veel klanten vinden.

Houd er wel rekening mee dat je belasting dient te betalen over de gemaakte winst.

De Belastingdienst houdt advertentiesites en sociale media nauwlettend in de gate om controles uit te voeren. Mocht de Belastingdienst iemand vinden die veel contant geld verdient, maar geen belasting betaalt en/of niet is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel delen zij flinke boetes uit.

Manieren om snel cash geld te verdienen

Als je nu zo snel mogelijk cash geld wilt gaan verdienen, heb ik een aantal tips voor je wat je het beste kunt doen:

  • Cash geld verdienen met eigen spullen
  • Cash geld verdienen met handel
  • Cash geld verdienen met klusjes/diensten
  • Online geld verdienen met de ultieme methode

Je hebt waarschijnlijk thuis veel spullen liggen welke je eigenlijk nooit gebruikt. Deze spullen kun je goed verkopen op advertentiesites zoals Marktplaats.nl of in een Facebook groep. Wanneer iemand iets wilt kopen kun je vragen of hij/zij het kan ophalen en contant wilt betalen.

Andere handige manieren om spullen te koop aan te bieden zijn (rommel)markten of via stickers op een prikbord bij supermarkten.

Op de markten en advertentiesites worden veel spullen te koop aangeboden. Misschien kun je daar zelf goedkope producten inkopen en deze doorverkopen met een winstmarge. Voorbeelden van goede handelsproducten en manieren om veel geld te verdienen met inkoop & verkoop lees je op de pagina: ‘geld verdienen met handel‘.

Ook is het een goed idee om diensten te leveren in ruil voor contant geld. Er bestaan allerlei soorten diensten wat je kunt uitvoeren, zoals: ramen of auto’s wassen, oppassen, helpen met boodschappen doen, honden uitlaten, schoonmaken etc. Andere klussen waar je goed in bent, kun je jezelf natuurlijk ook voor aanbieden.

Heb je momenteel een winkel en heb je liever dat mensen contant betalen? Dan kun je eventueel klanten een korting geven wanneer ze contant betalen. Hiermee moedig je mensen aan meer contant te gaan betalen.

Contant geld verdienen met de ultieme methode

Ik verdien mijn inkomen sinds een aantal jaren vanuit huis dankzij het internet. Dit doe ik door affiliate marketing toe te passen op websites en sociale media accounts. 

Met affiliate marketing promoot je andermans producten en diensten in ruil voor commissie. Simpelweg plaats je dus een linkje naar een product en wanneer iemand iets koopt, ontvang je geld.

Het verdiende geld krijg je uitbetaald op de door jouw aangegeven bankrekening. Dat geld kun je vervolgens pinnen bij een geldautomaat waardoor je het alsnog contant hebt.

Beginnen met geld verdienen

Jij kunt net zoals mij aanzienlijke bedragen verdienen met affiliate marketing. Je hebt namelijk geen technische kennis of opleiding nodig om te beginnen.

Mocht je dit een geschikte manier lijken om geld te verdienen, dan raad ik je aan om de Affiliate Marketing Revolutie te bekijken.

In deze online videotraining leer je stap-voor-stap hoe je een winstgevende affiliate business opzet. Het is super eenvoudig om op te zetten, je kunt de stappen letterlijk 1 op 1 kopiëren om zelf geld te verdienen. Ga er gewoon mee aan de slag!

Klik hier om meer over de methode te lezen en zelf te beginnen met geld verdienen >>

Als je het eenmaal hebt opgezet vraag je jezelf af waarom je er niet eerder aan begonnen bent!

Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *