Geld verdienen op reis

Gemiddelde leestijd: 9 minuten
Geld verdienen op reis

Geld verdienen op reis? Veel mensen zullen denken dat het een fabel is. Echter is het heel goed mogelijk terwijl je op reis bent geld te verdienen. Waarschijnlijk ga jij binnenkort ook op reis en wil je tijdens de vakantie geld verdienen, anders was je tenslotte niet op deze pagina terecht gekomen. Zelf verdien ik mijn geld overal ter wereld en kan je dus precies vertellen hoe je dit ook kunt gaan realiseren.

Reizen en geld verdienen 

Reizen en geld verdienen, wie wil dat nou niet? Wanneer je geld wilt verdienen tijdens jouw reizen heb je 2 keuzes, namelijk:

  • Je zoekt een of meerdere plaatselijke vakantiebaantjes.
  • Je verdient net als ik een inkomen via het internet.

Een vakantiebaantje kan leuk en leerzaam zijn. Misschien leer je de taal beter kennen en ontmoet je nieuwe mensen. De lonen voor vakantiebaantjes kunnen in het buitenland alleen soms best tegenvallen.

Je kunt er daarom ook voor kiezen om net als ik een inkomen te verdienen door het internet voor jou te laten werken. Dankzij deze methode is jouw business 24/7 online. Ook al ben je dus aan het reizen: je business is altijd voor iedereen toegankelijk en de sales lopen continu door.

reizen en geld verdienen
Reizen en geld verdienen

Geld verdienen op reis dankzij het internet

Geld verdienen op reis is heel goed mogelijk dankzij het internet.

In vergelijking tot een fysieke winkel heeft een internet business heel wat voordelen. Het grootste voordeel vind ik zelf dat je geen openingstijden hebt.

Het internet is namelijk nooit ‘ziek’ en zal nooit zeggen er even geen zin in te hebben. Het is altijd voor iedereen toegankelijk. Websites en artikelen op het internet staan dus voor altijd online en kun je dan ook de rest van je leven winst uit halen.

Geld verdienen op reis met laptop
Geld verdienen op reis kan met een laptop welke verbonden is met het internet

Op deze manier verdien ik geld tijdens mijn reizen

Ik verdien mijn geld tijdens mijn reizen op het internet met affiliate marketing.

Affiliate marketing is simpelweg dat je andermans producten promoot in ruil voor commissie.

Het mooie van dit verdienmodel is dat je dus geen eigen producten hoeft te hebben, geen producten hoeft te verzenden en ook niet aan klantenservice hoeft te doen. Je bent simpelweg een tussenpersoon welke bezoekers doorverwijst naar een product, dienst of webshop.

Affiliate voor producten en diensten

Dankzij jouw unieke affiliate link weet het affiliate netwerk dat een verkoop of aanmelding door jou tot stand is gekomen.

Je kunt alle soorten producten en diensten gaan promoten. Er zijn bijvoorbeeld speciale affiliate netwerken met campagnes, zoals Daisycon. Ook hebben grote bedrijven zoals Bol.com een eigen affiliate programma. Bedenk even dat je alleen al alles kunt gaan promoten wat op Bol te koop staat en wat er dus allemaal mogelijk is!

Om je een idee te geven: bekende websites zoals NU.nl, New York Times en grote vergelijking websites maken ook gebruik van affiliate marketing om geld te verdienen.

Er zal vast en zeker een product of dienst zijn dat bij jou past en wat je dus geschikt lijkt om te gaan promoten.

De wereld rondreizen en geld verdienen

Ik verdien mijn geld dus vanaf het internet met affiliate marketing. Het promoten van de affiliate producten kun je doen via een website of sociale media kanaal.

Affiliate marketing pas ik zelf voornamelijk toe op websites en raad je aan dit ook te doen. Waarom?

Op deze manier kun je letterlijk de wereld rondreizen en geld verdienen zonder dat je tijd hoeft in te leveren. Met websites bouw je namelijk aan een vaste stroom bezoekers en verkopen.

Via Google kun je gratis (gerichte) bezoekers op je website krijgen. Door regelmatig nieuwe artikelen te plaatsen zal een website op steeds meer zoekwoorden in Google worden gevonden. Het artikel dat je momenteel leest: ”geld verdienen op reis”, schrijf ik dus ook om meer bezoekers naar mijn website te krijgen.

Een mooie en winstgevende affiliate website kun je al snel opzetten met zo’n 30 tot 60 minuten werk per dag. Je hoeft er niet eens iedere dag aan te werken, maar dat bepaal je natuurlijk zelf.

Met een passief inkomen de wereld rondreizen

Het opschalen van affiliate marketing op websites is eenvoudig: je kunt bestaande websites oneindig blijven updaten met nieuwe artikelen en oneindig nieuwe websites blijven aanmaken.

Door affiliate marketing toe te passen op websites bouw je dus aan een passief aankomen. Websites welke je online zet, blijven namelijk de rest van jouw leven online staan.

Websites met artikelen hebben een vast aantal maandelijkse bezoekers waarvan een gedeelte daadwerkelijk op de affiliate links klikt en iets aanschaft waardoor er passief geld wordt verdient.

de wereld rondreizen en geld verdienen
De wereld rondreizen en geld verdienen

Jij kunt ook geld verdienen op vakantie of waar dan ook ter wereld

Dankzij de vrijheid dat bij affiliate marketing komt kijken, is dit het ideale verdienmodel om geld te verdienen op vakantie.

Websites welke je opzet blijven namelijk 24/7 toegankelijk. Je verdient dus dag en nacht geld, ook wanneer je op vakantie bent.

Start je jouw affiliate business op, voordat je op vakantie gaat? Dan hoef je tijdens de vakantie zelfs niets te doen aan je business. De aantallen bezoekers en sales lopen namelijk gewoon door.

Echter, als je wilt kun je natuurlijk gewoon doorwerken terwijl je op vakantie bent. Het enige wat je nodig hebt om met affiliate marketing bezig te zijn is een computer/laptop met internetverbinding. Zolang je dat hebt kun je overal geld verdienen.

geld verdienen op vakantie
Geld verdienen op vakantie is voor iedereen mogelijk!

Geld verdienen op reis: de conclusie

Je weet nu dus hoe je geld kunt verdienen op reis, namelijk met affiliate marketing.

Ik raad je aan om jezelf in te lezen over affiliate marketing waardoor je het op de juiste manier zal gaan toepassen.

Wanneer je namelijk denkt het wel eventjes zelf uit te vinden, dan zal je ongetwijfeld fouten gaan maken. Bovendien zal het langer duren voordat je veel geld gaat verdienen terwijl je op reis bent.

Daarom raad ik je aan om de stap-voor-stap videotraining te bekijken welke Jacko voor je heeft opgezet. In meer dan 40 video’s zie je exact wat je moet doen om een winstgevende affiliate website op te zetten.

De stappen kun je 1 op 1 kopiëren om zelf geld te gaan verdienen. 

Je hebt geen technische kennis of (voor)opleiding nodig. Via de knop hieronder krijg je direct toegang tot meer informatie over de ‘affiliate marketing revolutie’ en kun je vandaag nog beginnen met jouw eigen affiliate business!

PS: Heb jij ervaringen omtrent geld verdienen met reizen? Deel gerust je ervaringen hieronder in de reacties. Dat kan erg handig zijn voor mensen die de wereld willen ontdekken en geld willen verdienen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *