Geld verdienen met reviews

Mijn werkende strategie onthuld!

Gemiddelde leestijd: 11 minuten
Geld verdienen met reviews

Geld verdienen met reviews schrijven is een makkelijke verdien methode.

Voor bedrijven zijn reviews veel waard. Klanten krijgen hierdoor namelijk een goed beeld bij het product of dienst. Dankzij positieve reviews krijgen bedrijven een grotere omzet en komen zij betrouwbaarder over.

Geld verdienen met reviews is geschikt voor iedereen en je kan er veel geld mee verdienen!

Geld verdienen met reviews op 2 manieren

Om geld te verdienen met reviews heb je de keuze uit de volgende 2 mogelijkheden:

  1. Reviews schrijven op webshops voor geld. Je krijgt hier direct geld voor betaalt.
  2. Geld verdienen met het schrijven van reviews op een eigen blog/website. Je krijgt niet direct geld betaalt, maar op de lange termijn kan het je ontzettend veel geld opleveren.

Ik zal je als eerste vertellen over de verdien methode waarbij je beoordelingen/recensies achterlaat en direct geld betaald krijgt. Daarna vertel ik je over de methode welke ik je aanraad.

Reviews schrijven voor geld

Met de eerste methode verdien je zoals gezegd direct geld. Reviews schrijven voor geld kan bij bedrijven welke producten voorzien van betrouwbare reviews. De bedrijven betalen jou geld voor het achterlaten van reviews.

Je maakt simpelweg een account aan op een speciale website voor reviews. Hierna kun je beginnen met het schrijven van reviews en ontvang je daarvoor geld op je account.

De reviews dienen van hoge kwaliteit te zijn. Omschrijf dus echt wat je aan het product hebt gehad in correct Nederlands. Zodra anderen jouw review beoordelen als ‘waardevol’ of ‘nuttig’ kun je namelijk extra geld verdienen.

Reviews schrijven voor bedrijven levert weinig geld op

Als je op Google hebt gezocht naar ”geld verdienen met reviews” heb je de zojuist besproken methode vast al voorbij zien komen. Geld verdienen door recensies achter te laten bij bedrijven is dan ook de bekendste manier om geld te verdienen met reviews.

Echter raad ik je aan hier niet mee aan de slag te gaan. Het verdient namelijk erg weinig (zo’n 2,- euro voor 1000 woorden).

Dat kost je dus veel te veel tijd terwijl het bijna niets oplevert. Daarnaast plaats je eenmalig een recensie en verdien je er in de toekomst helemaal niets meer mee.

Daarom raad ik je aan om met mijn methode aan de slag te gaan en geld te gaan verdienen met reviews. Je bouwt hier namelijk iets stabiels mee op: de rest van je leven een passief inkomen en een stuk online vastgoed.

Geld verdienen met reviews schrijven

Geld verdienen met het schrijven van reviews op mijn manier

Je kunt dus ook op een andere manier geld verdienen met reviews. Hoe? Door een eigen review website op te zetten.

Op de site plaats je allemaal eerlijke reviews welke relevant zijn voor producten of diensten. Aan het einde van je review plaats je jouw unieke affiliate link. Wanneer lezers je review lezen, op de link klikken en iets aanschaffen ontvang je commissie.

Dit is een geweldige manier om geld te verdienen aan reviews. Mensen zoeken namelijk vaak in Google naar ervaringen en recensies van producten die ze willen kopen. Bezoekers kunnen dus op jouw website terecht komen en jij kan vervolgens de bezoeker overhalen met je review om het product te kopen.

Met 1 druk op de knop kunnen ze het product aanschaffen. De bezoekers zijn al bekend met het product en zullen na het lezen over een positieve ervaring sneller iets aanschaffen.

Aangezien je dus gerichte bezoekers op je website krijgt, kun je ook met weinig bezoekers, veel inkomsten verdienen.

Zelf een review website opzetten

Hieronder ga ik vertellen hoe je zelf een review website kunt opzetten. Het is een geniale en super eenvoudige manier om thuis geld te verdienen op het internet. 

Ik raad je aan eerst even de onderstaande video te bekijken. Je krijgt hierdoor direct een goed beeld hoe je geld kunt verdienen met reviews.

Richt je op een niche met je review site

Verstandig is om een niche site op te zetten. Ik bedoel hiermee dat je reviews gaat schrijven over producten uit een specifiek onderwerp/categorie. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen een review site te maken over gezondheidsproducten, tuinproducten of wat dan ook.

Door een specifiek onderwerp te kiezen zal je sneller hoog scoren in Google. Daarnaast krijg je ook nog eens allemaal relevante bezoekers gerelateerd aan je onderwerp.

Bedenk dus in welke niche je een website wilt opzetten. Ik raad aan om iets te kiezen wat aansluit op je hobby of waar je interesse in hebt. Je zal hierdoor makkelijker teksten (reviews) kunnen schrijven.

Registreer de domeinnaam en maak de website aan

Na het kiezen van een niche ga je de domeinnaam registreren. Dat is de naam van de website, bijvoorbeeld ‘www.thuis-inkomsten.nl’.

De domeinnaam kun je het beste laten aansluiten bij het onderwerp van je site. Heeft je review website bijvoorbeeld als onderwerp tuinartikelen, dan zou ’tuinreviews.nl’ een goede naam zijn.

Neostrada.nl biedt jou de mogelijkheid een domeinnaam en hosting te registreren. Tevens kun je via Neostrada, WordPress installeren. Met WordPress kun je gratis en eenvoudig een professionele website maken.

Plaats de reviews

Wanneer de website is aangemaakt kun je de artikelen (reviews) gaan plaatsen.

Je gaat nu reviews schrijven over verschillende producten uit je niche. Je schrijft natuurlijk alleen over producten waar je commissie voor krijgt.

Bol.com en Coolblue hebben een eigen affiliate programma. Ook bestaan er affiliate netwerken waarop je  allerlei soorten producten en diensten kunt vinden om een review over te schrijven.

In de reviews geef je jouw eerlijke mening over het betreffende product. Verwerk zoekwoorden in je artikel, zodat je website scoort in Google.

Aan het einde van je review plaats je jouw unieke affiliate link. Zodra je de bezoekers warm hebt gemaakt en zij besluiten om het product te kopen, ontvang je geld.

Upload regelmatige nieuwe reviews

Meer dan de voorgaande stappen is het niet. Het is nu aan jou om actie te ondernemen en vol te houden.

De eerste dagen zal je namelijk nog geen bezoekers uit Google krijgen. Om te beginnen raad ik je aan minimaal 1 review per week te plaatsen op je site.

Houd dit enkele weken/maanden vol en je zult zien dat de commissies binnenkomen. 

Je creëert passief inkomen en online vastgoed

Door te starten met deze manier van geld verdienen met reviews werk je aan iets waar je de rest van je leven profijt van kan hebben. Alle artikelen die je publiceert blijven namelijk altijd toegankelijk op het internet. Je kunt dus dag en nacht bezoekers op je website krijgen dankzij artikelen die je eenmalig hoeft te schrijven.

Zelf verdien ik ook geld door reviews te schrijven. Ik schreef bijvoorbeeld een review over de Bol Masterclass cursus en verdiende 2 weken na publicatie 187,50,- euro voor 1 tot stand gebrachte verkoop. De klant  betaalt zelf 1000,- euro voor de cursus, maar het is toch een flinke commissie. Hier kun je de review verdiensten bekijken.

geld verdienen met reviews uitbetaling

Het is ook nog eens makkelijk om meerdere review websites op te zetten. De kosten voor een domeinnaam en hosting zijn namelijk slechts 15,- euro per jaar. Dat zijn ook gelijk de enige kosten die je hebt voor affiliate marketing.

Zelf geld verdienen met reviews

Geld verdienen met reviews kan dus dankzij affiliate marketing. Het enige wat je hoeft te doen is een website opzetten en hier wekelijks een nieuwe review op plaatsen.

Regelmatig word ik ‘s ochtends wakker, bekijk ik mijn email en zie ik honderden euro’s aan nieuwe affiliate commissies. Simpelweg omdat de websites en campagnes altijd blijven doordraaien.

Als jij ook wilt beginnen met affiliate marketing raad ik je aan om de stap-voor-stap affiliate training van Jacko Meijaard te bekijken.

Hij laat exact zien hoe je een winstgevende review site opzet. De stappen uit de training kun je letterlijk 1 op 1 kopiëren om zelf geld te verdienen.

Druk op de knop hieronder om direct aan de slag te gaan. Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *