Geld verdienen naast studie

Gemiddelde leestijd: 6 minuten
geld verdienen naast studie

Geld verdienen naast studie? Het kan lekker zijn om wat extra geld te verdienen naast je studie. Jij wilt waarschijnlijk ook meer geld verdienen, anders was je niet op deze pagina terecht gekomen. Daarom ga ik je in dit artikel vertellen hoe je naast je studie geld kunt verdienen. De verdienmethode kun je erg goed combineren met een opleiding.

Waarom geld verdienen naast studie?

Misschien zit je bij een studentenvereniging en heb je wel eens een feestje? Of is het lang geleden dat je op vakantie bent geweest? Deze gelegenheden wil je natuurlijk niet missen en het zou jammer zijn geen geld te hebben voor alcohol.

Het zijn goede redenen om meer geld te verdienen naast je studie.

Je studeert namelijk en wilt optimaal genieten van het studentenleven. Je hebt hier helaas wel geld voor nodig.

Je kunt dan besluiten om geld te gaan lenen bij DUO. Echter zal je het geld in de toekomst weer terug moeten betalen en kunnen schulden zorgen voor problemen bij bijvoorbeeld het zoeken van een woning.

Ik verdiende geld naast mijn studie

Ik zat op de Hogeschool Utrecht en studeerde daar commerciële economie.

De periode van studeren was een fijne periode. Ik kon namelijk alles doen wat ik zelf wilde… feestjes, vakanties etc. Door mijn passieve inkomsten kon ik geld blijven uitgeven en lette ik niet op de uitgaves.

Dit was mogelijk omdat ik een eenvoudige methode gebruikte om geld te verdienen naast mijn studie. Ik verdiende namelijk mijn geld via het internet.

Het internet zorgde ervoor dat ik amper heb hoeven werken, zelf bepaalde waar ik werkte en aanzienlijke bedragen heb verdiend. Complete vrijheid dus!

Alles wat ik op het internet heb geplaatst, staat nu nog steeds op het internet. Tot op heden verdien ik dus geld aan dingen welke ik eenmalig heb opgezet tijdens mijn studie.

Hoe verdien ik mijn geld?

Goed, ik verdien(de) mijn geld dus op het internet.

Niet met piramidespellen of gokken, maar ‘gewoon’ met affiliate marketing.

Kort gezegd is affiliate marketing is dat je andermans producten en diensten promoot in ruil voor loon.

Het mooie hiervan is dat je zelf geen producten hoeft te hebben of een klantenservice hoeft bij te houden. Simpelweg verwijs je bezoekers naar de campagne die je promoot, wanneer iemand iets koopt via jou, dan ontvang jij een commissie over het betaalde bedrag.

Winstgevend en geweldig voor luie studenten zoals ik.

De verdienmethode werkt als volgt

Mocht je nog nooit hebben gehoord van affiliate marketing, kan het voorgaande misschien vaag voor je zijn.

Maar.. maak je niet druk. Ik en vele anderen die met affiliate marketing zijn begonnen, hadden 0 kennis en hebben het moeten leren.

Het is wel de meest eenvoudige en lucratieve manier om geld te verdienen die ik ken.

Stel, je hebt een website over de iPad. Op die website vertel je waar je het goedkoopst een iPad kunt kopen. (handige tools doen dit automatisch voor je)

Via Google krijg je gratis bezoekers op je website. Zij zoeken bijvoorbeeld op Google naar: ‘iPad kopen goedkoop’, omdat zij willen weten waar de iPad het voordeligst is.

De bezoekers komen op je website terecht en klikken op een link op je website. Nu worden ze doorverwezen naar de website van Vodafone of een andere mobiele provider.

Koopt een bezoeker binnen 90 dagen een iPad? Je krijgt dan zo’n 50,- euro commissie voor het tot stand brengen van de verkoop.

Het is makkelijk haalbaar 4 verkopen per dag te realiseren. Je begrijpt dus dat je makkelijk honderden euro’s per dag kunt verdienen met 1 website! Je hoeft er niet eens iets voor te verkopen!

Zelf beginnen met geld verdienen naast je studie

Ik kan me goed voorstellen dat jij nu ook zo snel mogelijk geld wilt verdienen naast je studie. Affiliate marketing en een studie zijn gelukkig makkelijk te combineren.

Toen ik HBO deed, werkte ik zelfs aan mijn business tijdens colleges.

Inmiddels heb ik vele affiliate sites. Het mooie is dan ook dat je oneindig veel geld kan verdienen: bestaande website kun je uitbreiden en je kunt gehele nieuwe websites aanmaken. Ik kom nu maandelijks rond en hoef geen baan te zoeken met mijn diploma.

Om jou op weg te helpen met geld verdienen naast je studie is er een complete videotraining opgezet. In deze videotraining kan je stap voor stap volgen hoe je een internet business opzet, en hoe jij dus zelf ook geld kunt gaan verdienen op het internet.

Je hebt geen technische kennis nodig en je kunt direct beginnen.

Klik hier om zelf minimaal 200,- euro te verdienen naast je studie >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *