Geld verdienen en lui zijn

Gemiddelde leestijd: 4 minuten
geld verdienen en lui zijn

Ben jij nogal lui? Wil jij het liefst de hele dag niks doen, maar toch veel geld verdienen? Geld verdienen en lui zijn is heel goed mogelijk! Er zijn vele luie mensen die toch flink geld verdienen. Luie mensen zijn namelijk altijd op zoek naar manieren om makkelijker geld te verdienen en er zo min mogelijk voor te doen. Op deze pagina ga ik je dan ook vertellen hoe je als lui persoon (veel) geld kunt verdienen.

Geld verdienen met oppassen

Oppaswerk is simpel en zeer geschikt voor luie mensen. Meestal gaan kinderen vroeg slapen waardoor jij veel vrije tijd hebt. Je kunt dan bijvoorbeeld TV gaan kijken en dus eigenlijk geld verdienen met TV kijken.

Je dient natuurlijk wel op de kinderen te letten en ervoor te zorgen dat alles goed gaat, maar het is toch een goede methode om als lui persoon geld te gaan verdienen.

Lees hier meer over geld verdienen met oppassen.

Chatten voor geld

Chatten voor geld kan vanuit huis en voor sommige is het ook nog eens een leuke bezigheid. Chatsites betalen jou geld voor het chatten.

In de chat zitten mannen en vrouwen die (erotisch) chat contact willen. Je mag zelf bepalen hoe ver de gesprekken gaan en of het überhaupt erotisch getint is. Vaak is het zo dat mensen normaal contact willen omdat zij contact missen met mensen of hun verhaal willen delen.

Lees hier meer over chatten voor geld.

Klikken op emails en reclamebanners

Klikken op emails is een andere geschikte manier om geld te verdienen voor luie mensen. Je hoeft namelijk enkel emails te openen en op reclame te klikken. Bij de zogeheten spaarprogramma’s kun je jezelf aanmelden en krijg je een eigen emailadres, waar je de reclame emails zult ontvangen.

Je verdient er niet heel veel geld mee, maar kunt dit wel vanuit huis doen. Daarnaast kan je dit vanaf je telefoon uitvoeren en zelf bepalen wanneer je werkt.

Lees hier meer over geld verdienen met spaarprogramma.

Vragenlijsten invullen

Enquêtes invullen is een makkelijke manier om geld te verdienen. Bedrijven willen jou geld betalen voor het beantwoorden van vragenlijsten. De antwoorden gebruiken zij voor hun marktonderzoek.

Voor het invullen van enkele enquêtes kun je makkelijk 5,- a 10,- euro per dag verdienen. Soms krijg je zelfs 5,- euro per enquête betaald. Mooi meegenomen!

Lees hier meer over geld verdienen met enquetes.

Geld verdienen en lui zijn: de oplossing

De ultieme methode om geld te verdienen voor luie mensen vind ik affiliate marketing.

Ik verdien zelf al lange tijd geld op het internet door affiliate marketing toe te passen.

Affiliate marketing houdt in dat je andermans producten of diensten promoot in ruil voor commissie. Je kunt vrijwel alle soorten producten en diensten gaan promoten.

Het mooie hiervan is dat je geen eigen producten hoeft te hebben, en dus ook geen klantenservice hoeft bij te houden.

Lees hier meer over geld verdienen met affiliate marketing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *