Geld verdienen met fitness

Gemiddelde leestijd: 7 minuten
Geld verdienen met fitness

Geld verdienen met fitness is voor veel sporters een droom. Hedendaags verdienen sporters al geld met fitness. Dit doen zij op verschillende manieren, welke misschien wel eenvoudiger zijn dan je dacht.

Je kunt bijvoorbeeld het internet inzetten om met fitness, passieve inkomsten te gaan creëren. Op deze pagina zal ik je vertellen over de verschillende mogelijkheden!

Geld verdienen met een eigen sportschool

Voor velen zal het mooiste zijn een eigen sportschool op te zetten. Je kunt dan helemaal zelf bepalen hoe de sportschool eruit komt te zien.

Mensen welke bij je komen trainen sluiten allemaal abonnementen af. Je krijgt dus wederekende inkomsten, kan zelf rondlopen in de gym en dus ook zelf trainen.

Fitness wordt steeds populairder in Nederland. Er komen dan ook steeds meer mensen naar de sportschool. Er valt dus genoeg geld te verdienen met een eigen sportschool.

Geld verdienen met eigen sportschool

Geld verdienen als fitness trainer

Heb je geen zin of heb je het geld niet om een eigen sportschool op te zetten? Dan kun je overwegen om fitness trainer te worden. Je kunt als fitness trainer namelijk redelijk wat geld verdienen met leuke bezigheden.

Om te beginnen als fitness coach kun je naar de plaatselijke sportschool gaan en hier jezelf aanbieden. Klanten van de sportschool kunnen jou dan inhuren voor advies omtrent fitness of voeding. Mensen vinden het fijn om advies te krijgen bij het sporten en zijn bereid hiervoor geld te betalen. Dat is voor jou natuurlijk een geweldige manier om geld te verdienen met fitness.

Geld verdienen als fitness trainer

Wordt een fitnessmodel

Op social media en dan met name op Instagram zie je regelmatig foto’s en video’s voorbijkomen van fanatieke mannelijke en vrouwelijke sporters.

Via Instagram kun je makkelijk een groot bereik krijgen waardoor je geld kunt verdienen als influencer.

Mocht jij er dus fit uitzien en je fitness leven willen delen met anderen, kun je daar flink geld mee verdienen. Ook zullen fitnessbedrijven jou willen sponsoren en gratis spullen toesturen. 

Wordt een bodybuilder

Een andere manier om geld te verdienen met fitnesss is door een professionele bodybuilder te worden.

Je hebt natuurlijk veel tijd nodig om een bodybuilder te worden, en om hier echt veel geld mee te verdienen zal je een grote man of vrouw in het wereldje moeten worden. 

Geld verdienen als bodybuilder kan echter zeker. Ga flink trainen en doe mee met zo veel mogelijk bodybuilder wedstrijden. Hoe meer je wint, hoe bekender je wordt en hoe meer geld je zult gaan verdienen.

wordt een bodybuilder

Start een eigen fitnesswebsite

De laatste methode gebruik ik zelf ook om geld te verdienen op internet. Dit is een van de meest makkelijke en winstgevende manieren om geld te verdienen met fitness.

Ik raad je namelijk aan om een eigen fitness website/blog op te zetten.

Je kiest simpelweg een domeinnaam (.nl) en gaat artikelen schrijven over alles wat met fitness te maken heeft. Je kunt bijvoorbeeld informatie geven over voedingtrainingen en oefeningen. Alles kun je delen op social media. Ook is het handig om een YouTube kanaal te starten en hierop video’s te plaatsen. Zo kun je bijvoorbeeld laten zien hoe je een oefening uitvoert, hoe je een maaltijd klaarmaakt etc.

Het verdienmodel dat je gaat toepassen op je fitness gerelateerde social media en/of website is affiliate marketing. Met affiliate marketing kun je namelijk fitness producten gaan promoten in ruil voor commissie.

Het geheim om geld te verdienen met fitness

Om succes te behalen is het belangrijk om echt te beginnen, en simpelweg niet op te geven.

Blijf doorgaan. Elke dag opnieuw.

Natuurlijk is dat aan het begin moeilijk, maar als je blijft doorzetten zal je zien dat er hele mooie dingen gebeuren. Bijna iedereen is begonnen vanaf 0 en hebben niet in één dag hun business succesvol gemaakt. Ik hoop dat je het principe achter consistentie begrijpt.

Zet vandaag de eerste stap richting geld verdienen met fitness

Ik raad je dus aan om affiliate marketing toe te passen op je website of social media met als onderwerp fitness. 

Affiliate marketing is het ideale verdienmodel om geld te verdienen met fitness.

Als je wilt leren hoe je affiliate marketing op een winstgevende manier toepast en veel bezoekers op je media krijgt, kun je de Affiliate Marketing Revolutie goed gebruiken.

Dit is een online video training waarin exact wordt uitgelegd hoe je online geld verdient.

Aan de hand van deze training kun je zelf een website maken over fitness/fit worden. Je zult zien dat je al snel commissies verdient en het inkomen alsmaar groeit.

Om zelf geld te gaan verdienen heb je geen technische kennis of opleiding nodig. Je kunt vandaag nog beginnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *