Lucratief geld verdienen

Gemiddelde leestijd: 8 minuten
lucratief geld verdienen

Lucratief geld verdienen is een zoekterm waar veel op wordt gezocht in Google. Veel mensen in Nederland zijn dus op zoek naar manieren om lucratief geld te verdienen. Daarom ga ik je op deze pagina vertellen welke verdienmethode het meeste geld oplevert. Ook leer je hoe je hiermee een vaste stroom bezoekers en verkopen opbouwt.

Waarom lucratief geld verdienen?

Met lucratief wordt ook wel winstgevendrendabel of lonend bedoelt. Wanneer je lucratief geld verdient, verdien je dus eigenlijk veel geld op een slimme/winstgevende manier.

Hoe je zo veel mogelijk geld kunt verdienen en daar zo min mogelijk voor hoeft doen ga ik je dan ook uitleggen in dit artikel.

Het lijkt mij zonde om tijd te investeren in verdienmethodes waarmee je niks opbouwt.

Door met mijn methode aan de slag te gaan bouw je echt aan een passief inkomen: een vast maandelijks inkomen wat alsmaar groter wordt.

Lucratief geld verdienen dankzij het internet

Om lucratief geld te verdienen zonder veel tijd te hoeven investeren kun je het beste iets gaan doen op het internet. 

Het internet is namelijk 24/7 online. Dag en nacht kunnen bezoekers dus terecht komen op jouw website of social media.

Wanneer je een artikel plaatst op het internet, staat deze de rest van je leven online. Je kunt dus de rest van je leven profijt halen uit iets wat je eenmalig hoeft te doen.

In tegenstelling tot bij een fysieke winkel heb je bij een internet business dus geen openingstijden en bouw je een stabiel inkomen op. Vandaar vind ik het internet een lucratieve manier om geld te verdienen.

Hoe verdien ik geld via het internet?

Je vraagt je nu waarschijnlijk af hoe ik dan mijn geld verdien op het internet.

Dit doe ik door affiliate marketing op websites toe te passen.

Affiliate marketing houdt in dat je andermans producten en diensten promoot in ruil voor commissies.

Via mijn websites promoot ik allerlei soorten producten en diensten. Denk bijvoorbeeld aan online cursussen, iPhone’s, televies en laptops.

Je hebt hierbij dus geen eigen producten nodig, hoeft geen producten op de post te doen en hoeft ook geen klantenservice bij te houden. Alles gaat dus volledig passief.

Hoe werkt affiliate marketing?

Ik zal een voorbeeld geven hoe ik affiliate marketing toepas. Hopelijk wordt het dan iets duidelijker voor je.

Stel: iemand zoekt in Google naar een goedkope televisie. Deze bezoeker komt vervolgens op jouw website terecht. Op je website kun je bijvoorbeeld handige overzichten weergeven van de bedrijven met de goedkoopste televisies.

Wanneer de bezoeker op een affilate link naar bijvoorbeeld Bol.com klikt en binnen 100 dagen een televisie aanschaft, ontvang jij een commissie van zo’n 60,- euro.

De koper weet niet eens dat er aan affiliate (jij dus) tussen zit.

In dit voorbeeld gebruikte ik Bol.com als affiliate netwerk. Er zijn echter nog veel meer affiliate netwerken, waardoor je vrijwel alle soorten producten en diensten kunt gaan promoten.

Kies voor jezelf een affiliate product uit welke aansluit bij je hobby’s of waar je enig interesse in hebt. Hierdoor zal je het leuker vinden om met affiliate marketing bezig te zijn.

Affiliate marketing op websites toepassen

Je kunt affiliate marketing links dus verwerken op onder andere sociale media kanalen en websites. Ik raad je aan om op websites te focussen, zoals ik omschreef in het voorbeeld. 

De methode waarop ik affiliate marketing toepas is er namelijk op gericht om gratis bezoekers via Google te krijgen. 

Je hoeft alleen je website te voorzien van een home en blog pagina. Op de homepagina vertel je over het onderwerp van de website en wat de bezoekers kunnen verwachten van de website.

Op de blogpagina kun je vervolgens alle artikelen gaan plaatsen, welke te maken hebben met je onderwerp. Plaats elke week minimaal 1 nieuw artikel op je website waardoor je op steeds meer zoekwoorden zult worden gevonden in Google.

Mensen zoeken in Google bijvoorbeeld naar goedkope televisie, maar ook naar goedkope televisie kopen, goedkope smart tv kopen, goedkoopste 65 inc tv etc.

Eigenlijk zijn er oneindig veel zoekwoorden waar je artikelen over kunt schrijven en waardoor je dus mega veel bezoekers op je website via Google kunt krijgen.

Opschalen en uitbreiden om meer geld te verdienen

Wanneer je echt begint met het aanmaken van een website en doorzet. zal je zien dat je binnen enkele weken al bezoekers op je website krijgt.

Een gedeelte van de bezoekers zal daadwerkelijk op jouw affiliate link klikken en iets aanschaffen, waardoor je geld verdient.

Het mooie van affiliate marketing is dat je makkelijk kunt opschalen om meer geld te verdienen. Je kunt dan simpelweg bestaande websites uitbreiden met nieuwe artikelen(zoekwoorden) waardoor je steeds meer bezoekers op je website krijgt.

Daarnaast kun je nieuwe websites blijven aanmaken waarop je andere affiliate producten promoot.

Bouw een passief inkomen op

Met deze methode bouw je dus aan een vaste bezoekers en sales stroom. De websites die je online zet blijven namelijk altijd toegankelijk op Google.

In het voorbeeld gebruikte ik een televisie als affiliate product met een commissie van 60,- euro. Het is eenvoudig mogelijk om op termijn 4 of meer verkopen per dag te realiseren in deze branche.

Dat bekent dat je ongeveer 250,- euro per dag met 1 website zal verdienen. Er kan dus worden gesteld dat affiliate marketing een erg lucratieve methode is om geld te verdienen.

Lucratief geld verdienen: de oplossing

Waarschijnlijk was dit je eerste kennismaking met affiliate marketing. Ik kan mij daarom voorstellen dat je de verdien methode nog niet helemaal begrijpt.

Daarom is er een stap-voor-stap online videocursus voor je opgezet. Hierin wordt exact uitgelegd hoe je een winstgevende affiliate site opzet.

Je kunt alle stappen letterlijk 1 op 1 kopiëren om op je eigen websites toe te passen.

Om een website te maken heb je geen technische kennis nodig en kan je gewoon vanuit huis doen.

Klik hieronder op de knop om zelf te beginnen met lucratief geld verdienen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *