Review: Agency Masterclass van Mitchell Weijerman

Gemiddelde leestijd: 9 minuten
mm
Mitchell Wijerman van Agency Masterclass review en ervaringen

Aangezien je op deze pagina terecht bent gekomen, is de kans groot dat je op zoek bent naar reviews en ervaringen over de Agency Masterclass van Mitchell Weijerman. Waarschijnlijk ben je op Google gaan zoeken naar reviews en ervaringen en kwam je zo deze pagina tegen. Je bent niet alleen. Op Google wordt erg vaak geozcht naar zoektermen die met Mitchell Weijerman en de Agency masterclass te maken hebben. Mitchell is populair, en doet het erg goed. Dat is natuurlijk niet voor niets. Op deze pagina vertel ik je mijn eerlijke review over de Agency Masterclass.

Wie is Mitchell Weijerman?

Laat ik je eerst vertellen over Mitchell Weijerman. Want, wie is hij nou eigenlijk?

Mitchell is de oprichter en eigenaar van de Agency Masterclass. Mitchell heeft zich verdiept in social media marketing en verdient daar een flinke boterham mee.

Omdat Mitchell het leuk vind om dit ook aan andere mensen te leren – om succes te hebben met een social media marketing bedrijf – heeft Mitchell een cursus gemaakt, genaamd de Agency Masterclass. Hierin word je precies vertelt hoe je veel geld kunt verdienen met een eigen social media bedrijf, zelfs zonder kennis of ervaring.

Mitchell Wijerman spreekt op seminair
Mitchell Weijerman is CEO bij Team Unstoppable.

Agency Masterclass ervaringen en review

Hieronder zal ik je mijn ervaringen en review vertellen over de Agency Masterclass. Ik zal je ook laten zien wat de resultaten zijn van mensen die de Agency Masterclass hebben gevolgd.

Een eigen social media business opbouwen

Wat je in de Agency Masterclass gaat leren is om een eigen social media business op te bouwen en hiermee klanten te helpen bij hun digitale marketingactiviteiten.

Dit is eigenlijk in grote lijnen hoe het werkt.

In de training leer je natuurlijk de details, de technieken en methoden om dit op een goede manier te doen, zodat je jouw business winstgevend kunt maken. Je leert onder andere:

 • Hoe maak je winstgevende Facebook en Instagram advertenties?
 • Hoe richt je op een specifiekie doelgroep om zo veel mogelijk winst uit een advertentie te halen?
 • Hoe werkt Clickfunnels, Active Campaign en Facebook Pixel?
 • Hoe je kun je zo veel mogelijk betalende klanten krijgen voor je business?
 • Hoe kun je opschalen zodat je maximale winst kunt maken?

Je leert dus een eigen social media bedrijf op te bouwen. Een echt bedrijf waar je trots op kunt zijn, en geld mee kunt verdienen vanaf je laptop of waar dan ook ter wereld.

review over Agency Masterclass

Resultaten van Mitchells cursisten

Er zijn veel resultaten van cursisten gedeeld. In het Leden-gedeelte van de Agency Masterclass zijn er ook zo’n 200 resultaten en recensies te lezen. Hieronder zie je een greep van een aantal resultaten:

 • “Het verbaast me hoe snel ik 2 klanten kon krijgen. Er is toch wel erg veel vraag naar” – Sil
 • “Ik zocht naar een manier om een extra passieve inkomstenbron te verdienen. Deze cursus heeft me een blueprint gegeven van hoe ik dat moet doen. Shoutout naar Mitchell en zijn team” – Bram
 • “Ik raad deze cursus aan iedereen aan die zonder groot startkapitaal een succesvolle business willen starten” – Denzel
 • “Binnen 2 dagen na de cursus had ik het geld er al uit en heb ik een klant binnen gehaald die mij 750 euro per maand gaat betalen” – Melvin
 • “De investering kan je makkelijk in je eerste maand alweer eruit hebben” – Amber
 • “Deze cursus levert direct resultaten! In mijn eerste dag meteen een afspraak ingeplant met een potentiele klant.” – Thomas
 • “Deze cursus kan ervoor zorgen dat jij over een paar maanden in de Bahamas bent en daar duizenden euro’s verdient” – Abdel

Op het internet zijn er genoeg andere ervaringen en resultaten te vinden van mensen die aan de slag zijn gegaan met Agency Masterclass. 

De bonussen die je bij de Agency Masterclass ontvangt

Zodra je aan de slag gaat met de Agency masterclass ontvang je veel extra’s. Wat je allemaal krijgt is het volgende:

De Agency Masterclass™ ter waarde van 2997,- euro. Met de Agency Masterclass leer je hoe je via een bewezen systeem een winstgevende webshop opzet. 

Kant-En-Klare Marketing Campagnes ter waarde van 1997,- euro. Jij ontvangt een bibliotheek met bewezen campagnes die je met 1 klik kunt importeren in jouw sociale media account. Deze kun je dus gebruiken om campagnes voor je klanten op te zetten.

Wekelijkse Groepscoaching ter waarde van 1997,- euro. Mocht je er even niet uitkomen, staat Mitchell voor je klaar. In de wekelijkse groepscoaching calls kun je al jouw vragen stellen en op de hoogte blijven van de laatste social media strategieën en tactieken.

Lifetime Toegang Tot De Exclusieve Facebook Groep ter waarde van 997,- euro. Je krijgt toegang tot de exclusieve support community ‘De Digital Agency Mastermind’. Deze groep staat bekend als een van de top online ondernemers communities van Nederland en België. Perfect dus om al je vragen te stellen en andere ondernemers te leren kennen.

30 Dagen Klanten Challenge ter waarde van 997,- euro. Om winst te maken met je social media business heb je natuurlijk klanten nodig. Met deze bewezen bonus leer je stap-voor-stap hoe jij in 30 dagen jouw eerste betalende klanten kunt binnen halen.

Het Perfecte Sales Script ter waarde van 497,- euro. Je ontvang een bewezen script dat je kunt gebruiken tijdens sales gesprekken met klanten. Dit script heeft al miljoenen euro’s opgeleverd aan online verkopen binnen Unstoppable en de cursisten.

KvK Succes Checklist (NL) of Ondernemersloket Checklist (BE) ter waarde van 47,- euro. Dankzij deze checklist weet je precies wat er komt kijken bij het starten van een eigen onderneming.

Video over Mitchell Wijerman

In onderstaande video kun je kijken naar een gesprek tussen Jia Ruan en Mitchell Weijerman. Het is interessant om te kijken en je leert Mitchell beter leren kennen als persoon.

Conclusie + Agency Masterclass kopen

Zoals je hebt gelezen ben ik zeer positief over de Agency Masterclass van Mitchell en het Unstoppable team.

De videocursus is zeer compleet; je krijgt dan ook alle tools en informatie om aan de slag te gaan om jouw eigen social media business op te zetten.

Naast de informatie die je in de video’s krijgt over social media marketing, bevat de Masterclass ook enorm veel Mindset video’s. Bovendien is de community en de leden-webinars de prijs op zich al meer dan waard. Via de knop hieronder ga je naar de kortingspagina.

Agency Masterclass
Review door thuis-inkomsten.nl op 17-9-2019
Beoordeling: 5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *