Geld verdienen met TicketSwap

Gemiddelde leestijd: 8 minuten
Geld verdienen met Ticketswap

Geld verdienen met TicketSwap kan slim zijn wanneer je wel wat extra geld kunt gebruiken. Daarnaast kun je e-tickets hebben gekocht en er eigenlijk toch niks aan hebben. Heb jij dus een kaartje gekocht, maar kan je vervolgens toch niet gaan? Geen zorgen, je kunt er geld mee verdienen! In dit artikel zal ik je dan ook vertellen hoe je geld kunt verdienen met TicketSwap. Aan het einde vertel ik je ook over de nadelen, en een andere lucratieve manier om geld te verdienen op het internet.

Wat is Ticketswap?

Via TicketSwap kunnen e-tickets worden doorverkocht. Deze website koopt zelf geen tickets op, maar geeft mensen de mogelijkheid zelf tickets aan te bieden. 

Je kunt hierop tickets aanbieden voor allerlei evenementen, zoals: concerten, festivals, sportwedstijden, theater, voorstellingen en dagjes weg.

TicketSwap vindt het belangrijk dat er eerlijk wordt gehandeld en wilt fraude voorkomen. Dit doen zij door strenge controles uit te voeren op accounts. Ook werken zij nauw samen met ticketingbedrijven.

Wanneer je een kaartje koopt via TicketSwap, wordt de oude ticket verwijderd. Als koper kun je dus niet worden opgelicht.

In de onderstaande video wordt TicketSwap toegelicht.

Geld verdienen met TicketSwap video

E-Tickets verkopen om geld te verdienen

Een slimme manier van geld verdienen is het inkopen en verkopen van e-tickets. Veel mensen willen populaire concerten en festivals bezoeken, maar hebben vaak niet op tijd een kaartje kunnen bemachtigen. Vaak zijn kaartjes dan ook binnen enkele minuten allemaal uitverkocht.

Je kunt zelf geld verdienen door kaarten in te kopen wanneer bekendheden in Nederland komen optreden. Een kaartje van 50,- euro kun je dan makkelijk voor 125,- euro doorverkopen. Mensen zijn natuurlijk bereid veel geld te betalen om hun favoriete artiest te zien optreden.

Geld verdienen met tickets op Ticketswap

Zelfs professionele bedrijven maken hier tegenwoordig gebruik van. Zij staan bovenaan in Google en bieden tickets voor veel geld te koop aan. Dit doen zij pas wanneer de reguliere ticketverkoop is gestopt.

Wanneer je investeert in e-tickets kun je dus makkelijk een rendement van 100% behalen voor een kleine moeite: enkele minuten voor de ticketverkoop zit je klaar met enkele devices, drukt op F5 om de pagina te verversen en koopt de tickets in.

Hoe kun je geld verdienen met TicketSwap?

Geld verdienen met TicketSwap is eenvoudig. Ik zal je even uitleggen hoe TicketSwap precies werkt en hoeveel winst je hiermee kunt maken.

Als eerste bied je een kaartje te koop aan op TicketSwap. Een advertentie plaatsen is gratis en binnen enkele klikken gebeurd. Je uploadt dus de ticket en voegt de (prijs) informatie toe.

Zodra je de ticket hebt aangeboden, hoef je niks meer te doen. Wanneer iemand je ticket koopt, ontvang je namelijk automatisch binnen 3 werkdagen het geld op je bankrekening.

Aangezien er jaarlijks honderden festivals en evenementen zijn kun je op deze manier behoorlijk veel geld verdienen.

De nadelen van geld verdienen via TicketSwap

Een ticket aanbieden op Ticketswap is dus gratis. Echter, wanneer iemand je ticket koopt, betaal je wel 5% servicekosten aan TicketSwap. Daarnaast mogen verkopers niet meer dan 20% winst maken op een ticket. Bovendien betaal je transactiekosten voor enkele betaalmethodes.

In vergelijking met andere doorverkoopsites is geld verdienen met TicketSwap dus niet lucratief. Je kunt namelijk geen extreem hoge prijs vragen voor een ticket. De winst die je kunt maken op een ingekochte ticket van 50,- euro kan als volgt worden berekent:

  1. De inkoopprijs is €50
  2. De verkoopprijs (met 20% winst) is €60
  3. De verkoper ontvangt €57
  4. De koper betaalt €63
  5. TicketSwap ontvang €6
  6. De winst van de verkoper bedraagt €7

Als alternatief kun je op zoek gaan naar andere doorverkoopsites met minder strenge regels. Wanneer er geen 20% regel is, kan je natuurlijk veel meer winst maken.

Echter vind ik het doorverkopen van tickets geen hele sympathieke methode om geld te verdienen. Concertbezoekers betalen namelijk vaak veel te veel voor hun kaartjes. Hierdoor lopen sommige mensen zelfs hun favoriete artiest mis.

Door de vele inkopers van tickets, raken de systemen van ticketingbedrijven dan ook vaak overbelast. Mensen met de meeste computers of de snelste internetverbinding maken de meeste kans op een kaartje bij de start van de verkoop.

Dit is een betere manier om geld te verdienen dan Ticketswap!

Extra geld verdienen met TicketSwap is dus mogelijk.

Vraag jezelf wel af of je het een 100% eerlijke manier vindt om je geld te verdienen.

Zelf heb ik er mijn twijfels over en zal je daarom graag over een andere manier vertellen om online geld te verdienen.

Zelf verdien ik namelijk mijn geld op het internet door affiliate marketing toe te passen.

Affiliate marketing houdt in dat je mensen doorverwijst naar producten of diensten in andermans webshop.

Het mooie hiervan is dat je dus zelf geen producten hoeft in te kopen en dus ook geen voorraad bij hoeft te houden. Je bent simpelweg een tussenpersoon (net als bij geld verdienen met TicketSwap).

Zelf beginnen met online geld verdienen

Internetondernemer Jacko Meijaard is enorm succesvol geworden dankzij affiliate marketing.

Wij zijn er van overtuigd dat jij hier ook geld mee kunt gaan verdienen

In Jacko’s online video training leer je namelijk precies hoe je zelf een website opstart, bezoekers ontvangt via Google, en zij daadwerkelijk affiliate producten gaan kopen.

Je hebt geen technische kennis of opleiding nodig om zelf geld te verdienen op het internet :).

Je kunt hier veel meer geld mee verdienen dan met TicketSwap. Op het internet bestaat er namelijk geen plafond op je inkomsten.

Zelf heb ik deze cursus ook gevolgd en verdien nu een geheel maandelijks inkomen waardoor ik niet meer voor een werkgever hoef te werken.

Via de onderstaande knop ga je naar de gratis video en kun je direct zelf beginnen met geld verdienen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *