Geld verdienen met vissen

Gemiddelde leestijd: 10 minuten
Geld verdienen met vissen

Misschien is (sport)vissen een hobby van je. Wist je ook dat geld verdienen met vissen een mogelijkheid is? Er zijn namelijk meerdere manieren om geld te verdienen met vissen en hengelsport. De toegelichte methodes in dit artikel zijn allemaal manieren die je zelf kunt gaan uitvoeren en waarbij je dus niet voor een werkgever hoeft te werken. Het is namelijk logisch dat je geld kunt verdienen met vissen door in een vis of hengelsport winkel te gaan werken.

In dit artikel zal ik 4 verschillende manieren vertellen om zelf geld te verdienen met vissen. De laatste methode betreft de methode waar ik zelf voor zou kiezen als vissen mijn hobby was. Lees dus snel verder!

Waarom geld verdienen met vissen?

Als je een beetje bent gaan zoeken op Google naar “geld verdienen met vissen“, dan ben je waarschijnlijk veel sites tegengekomen die je continu hetzelfde vertellen…

… om medewerker te worden bij een vishandel  – zodat je bezig kunt zijn met verschillende soorten vis.

Vishandelaren maken vis schoon, fileren, bereiden, ontgraten, conserveren en verpakken.

Mij lijkt dit niet de beste manier om geld te verdienen met vissen. Maar goed, je krijgt er betaalt voor, en als je geld nodig hebt, is het een optie.

Het punt is echter niet alleen dat je voor een werkgever werkt, het verdient ook nog eens vrij weinig.

Vaak verdien je iets van 10,- euro per uur. Dat schiet natuurlijk niet echt op. Bovendien is de viswinkel niet van jou. Zodra je stopt met werken, ontvang je geen geld meer. Je bouwt dus geen vast inkomen op.

Dankzij mijn manieren van geld verdienen met vissen kun je veel meer geld verdienen. Daarnaast bouw je hier echt iets mee op; online vastgoed en een stabiel inkomen.

#1: Geld besparen door te vissen

Ten eerste bespaar je geld door te gaan vissen. Je hoeft namelijk geen dure vissen in de winkel te kopen.

Mijn vader vertelde wel eens verhalen hoe zijn ouders samen gingen vissen. Opa was aan het vissen en zijn moeder zat ernaast een boekje te lezen. Mochten ze vis vangen, hadden ze een lekkere avondmaal.

Om zelf te mogen vissen en deze op te eten zijn bepaalde regels opgesteld, zoals het hebben van een visvergunning.

Bekijk dus eerst wat de regels zijn omtrent het zelf vangen en opeten van vis. Mocht je dit gaan doen, dan kun je zeker veel geld besparen en lekker gaan eten!

Geld besparen met vissen
Geld besparen door te vissen in plaats van dure vis in de supermarkt te kopen

#2: Geld verdienen met hengelsport

Er zijn zelfs sportvisacademies waar je leert over de sector sportvisserij. Je leert hier bijvoorbeeld over hengelsport, waterbeheer en het organiseren van viswedstrijden.

Veel bedrijven zijn afhankelijk van de hengelsport. Denk aan groothandels, hengelsportzaken, verblijfsaccommodaties, viswaterbeheerders en hengelsportfederaties etc.

Om dit allemaal in goede banen te leiden zijn er goed opgeleide vakmensen nodig.

Mocht je dus later iets willen gaan doen en geld willen verdienen met vissen, kun je hiervoor een opleiding volgen. Je leert hierin veel informatie die je later kunt toepassen. Ook wanneer je besluit iets voor jezelf op te starten in plaats van voor een werkgever te werken.

geld verdienen met hengelsport
Geld verdienen met hengelsport

#3: Geld verdienen met vissen kweken

Voor veel mensen is het kweken van vissen een hobby. Wanneer zij hiermee serieus geld willen verdienen loopt het vaak op teleurstellingen uit. 

Geld verdienen met vissen kweken is zeker mogelijk. Echter komt er veel bij kijken om mooie en gezonde visjes te kweken.

Je dient de vissen in de juiste omstandigheden op te laten groeien. Het is dus niet de bedoeling dat je het ouderpaar constant nieuwe jongen laat krijgen; hierdoor krijg je slechte visjes met gebreken.

Alleen met de juiste kennis en ervaring lukt het om veel geld te verdienen met het kweken van vissen.

Geld verdienen met vissen kweken
Geld verdienen met vissen kweken

#4: Geld verdienen met een hengelsport gerelateerde website

Zoals gezegd vind ik deze methode het beste. Ik verdien namelijk zelf ook mijn geld op het internet door deze methode toe te passen.

Ik heb bijvoorbeeld een website over geld verdienen (bekijk je nu). Jij zal een website kunnen starten over vissen en hengelsport.

Op de website kun je allerlei content (artikelen en video’s) gaan plaatsen. Je kunt bijvoorbeeld een overzicht geven van de beste visstekken binnen Nederland. Vertellen over de verschillende vissoorten en hoe je deze het beste kunt vangen. Schrijf dus artikelen, maak foto’s/video’s over het vissen op snoek, voorn, karper etc.

Zodra jij artikel gaat plaatsen op je website, zullen mensen via Google op je website terecht komen. Misschien heb je zelf ook wel eens op internet gezocht naar vragen omtrent vissen.

Wanneer je een website over vissen opzet, ben je bezig met je hobby en kunt dit vervolgens makkelijk om gaan zetten om geld te verdienen. Om daadwerkelijk geld te verdienen met je website kun je namelijk hetzelfde verdienmodel als mij gaan toepassen.

Het simpele verdienmodel om geld te verdienen met websites

Hoe ik mijn geld verdien op het internet, en jij dit ook kunt doen is dankzij affiliate marketing.

Bij affiliate marketing promoot je simpelweg andermans producten of diensten en krijgt hiervoor een deel van de omzet uitbetaald.

Je hoeft dus zelf geen producten te hebben, hoeft dus ook geen producten op de post te doen en ook geen klantenservice bij te houden. Ideaal!

Met affiliate marketing kun je alles promoten, dus ook producten en diensten binnen de hengelsport.

Geld verdienen met een website over vissen

In dit geval start je een website over vissen en geef je hierop allerlei informatie over het onderwerp.

Er zijn verschillende affiliate programma’s waarmee je producten en diensten kunt promoten uit de hengelsport

Als eerste meld je jezelf gratis aan bij een dergelijk affiliate programma. Daarna plaats je het advertentiemateriaal op je website, dat zijn bijvoorbeeld tekstlinks of banners. Vervolgens krijg je geld betaald wanneer je bezoekers doorstuurt naar andermans webwinkel en zij hier iets aanschaffen.

Zo kan bijvoorbeeld een bezoeker op de doorverwezen webshop terecht komen en een nieuwe molen of hengelset kopen. Ook wanneer een bezoeker besluit enkele maanden later alsnog visspullen te kopen, ontvang je geld dankzij de affiliate cookie.

Geld verdienen met je eigen hengelsportwebsite!

Geld verdienen met vissen is dus heel goed mogelijk dankzij affiliate marketing. De website die je opzet blijft daarnaast 24/7 toegankelijk op het internet waardoor je dag en nacht bezoekers hebt en dus geld verdient.

Om je op weg te helpen om te beginnen met affiliate marketing en hiermee een passief inkomen op te bouwen is er een complete videotraining voor je gemaakt.

Daarin laat Jacko exact (en stap voor stap) zien hoe je zelf een affiliate business opbouwt.

Het enige wat je hoeft te doen is de stappen op te volgen en dit zelf toe te passen.

Door deze methode verdien ik zelf dagelijks PASSIEF zo rond de 200,- euro.

Dat allemaal zonder technische kennis of een opleiding te hoeven volgen. Maak je dus niet druk als je niet weet hoe je een website opzet.

Klik hier om meer over de methode te weten te komen en zelf te beginnen met geld verdienen >>

Ga ervoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *