Snel 10000 euro verdienen

Gemiddelde leestijd: 12 minuten
Snel 10000 euro verdienen

Snel 10000,- euro verdienen is een term waar maandelijks zo’n 40 keer naar wordt gezocht in Google. Er zijn dus aardig wat mensen die snel 10K per maand willen verdienen. Het is zeker mogelijk om 10000,- euro te verdienen, maar het kan alleen als je écht begint en doorzettingsvermogen hebt. Met niks doen zet je namelijk geen stappen in de juiste richting en ga je dus geen geld verdienen.

Je ziet vast wel eens de zogenaamde verdienmethodes voorbij komen die je melden ‘verdien deze week nog 10000 euro’. Dat is echter bijna onmogelijk om te realiseren binnen een week. De methode die ik je ga vertellen is dan ook geen onzin methode, maar een zeer winstgevende methode waarmee je op ten duur makkelijk elke maand 10000,- euro kunt verdienen.

Snel 10000 euro verdienen, betreft dit oplichting?

Een aantal jaar geleden werkte ik in loondienst als vakkenvuller. Dit werk vond ik helemaal niks en wilde liever snel geld gaan verdienen. Daarom ging ik zoeken op het internet naar zo veel mogelijk manieren om snel 10000 euro te verdienen.

Hierbij kwam duidelijk naar voren dat er veel oplichters actief zijn op het internet. Wanneer je op dergelijke berichten in gaat, zal je alleen maar geld kwijtraken in plaats van geld verdienen.

Ook ontdekte ik een methode waarmee het wel lukte om snel en veel geld te verdienen. De methode gebruik ik tot op heden om een geheel maandelijks inkomen te verdienen.

Het gaat hier om een 100% legale methode en dus geen piramidespel of casino strategie. Naarmate je dit artikel leest zal je er erachter komen dat dit inderdaad betrouwbaar is. Daarnaast raad ik je aan om altijd de betreffende methode te verkennen en deze te onderzoeken op het internet.

Als voorbeeld: New York Times, Nu.nl en andere bekende bedrijven maken gebruik van de toegelichte methode in dit artikel om geld te verdienen.

Mijn 10000 euro per maand methode

Dankzij het internet lukte het mij dus om snel een geheel maandelijks inkomen (10000 euro) te verdienen. Waarmee dit lukte?

Antwoord: door affiliate marketing toe te passen. Affiliate marketing houdt simpelweg in dat je bezoekers doorverwijst naar andermans webshop in ruil voor loon.

Het handige hiervan is dat je dus zelf geen producten hoeft te hebben, niet over een bedrijfspand hoeft te beschikken om producten op te slaan en dus ook geen klanten te woord hoeft te staan. Bedenk eens hoeveel geld, tijd en moeite dit bespaart ten opzichte van het opstarten van een fysieke winkel

Ik zal je vertellen hoe affiliate marketing precies werkt en hoe je er op een redelijk snel tempo maandelijks 10000,- euro mee kunt gaan verdienen.

Geld verdienen op het internet

De producten en diensten die je kunt gaan promoten vind je op de affiliate netwerken. Aanmelden op deze netwerken is helemaal gratis.

Je kunt kiezen om jezelf aan te melden bij speciale affiliate netwerken, maar je kunt je bijvoorbeeld ook bij Bol.com aanmelden als affiliate. In dat geval kun je dus alles promoten wat op Bol.com te koop wordt aangeboden, vrij veel. Het mooie is dan ook dat je bijna alle producten die je maar kunt verzinnen kunt promoten dankzij affiliate marketing.

Bedenk zelf wat je een geschikt product lijkt om te promoten. Ik raad aan om een product of dienst te kiezen dat aansluit bij jouw hobby’s en/of interesses. Je kan dan namelijk meer over het onderwerp vertellen en het is leuker om er mee aan de slag te gaan. 

Door abonnementen te promoten kun je ook veel commissie ontvangen. Wanneer je namelijk een lid hebt aangebracht, krijg je elke maand geld betaald zolang diegene lid blijft.

In het geval van de promotie van losse producten, ontvang je een percentage van de verkoopprijs. Denk aan een commissie van 10 tot wel 80%, afhankelijk van wat je promoot.

Na registratie op een affiliate netwerk, worden automatisch unieke affiliate links gekoppeld aan de producten. Via deze link kan je dus het product gaan promoten.

Dankzij deze unieke link weet het netwerk dat jij een bezoeker hebt doorverwezen naar een andere webshop.

Je krijgt dus alleen geld betaalt wanneer je jouw unieke affiliate link gebruikt bij de promotie.

Hoe je affiliate marketing goed toepast

De affiliate link dien je dus te gaan plaatsen op een kanaal met bezoekers. Je kunt allerlei kanalen inzetten bij de promotie, zoals: Facebook, Instagram, betaalde advertenties en email marketing.

Echter zijn dat allemaal kanalen waar je veel tijd en geld moet insteken om daadwerkelijk sales te realiseren. Ik wil juist dat jij zekerheid en een stabiel inkomen opbouwt.

Om snel 10000,- euro te verdienen dien je affiliate marketing dus toe te passen op een andere manier, namelijk op websites.

Maak je niet druk als je niet weet hoe je zelf een website in elkaar zet. Deze kun je tegenwoordig zonder programmeerkennis maken door middel van een eenvoudig ‘drop and drag’ systeem.

Een website is het ideale kanaal om affiliate marketing op toe te passen. Alles wat je op je website plaatst, is namelijk de rest van je leven 24/7 toegankelijk op het internet. Zelfs terwijl je ligt te slapen kunnen bezoekers dus op je website terecht komen en kun je dus geld verdienen.

Hoe je bezoekers op je website kunt krijgen

Door content (teksten en/of video’s) te publiceren, zal je website worden opgenomen in de zoekresultaten van Google. Op deze manier krijg je dus op gratis wijze bezoekers.

De content dien je te optimaliseren voor een zoekwoord waar veel naar wordt gezocht in Google. Je kunt hier gratis programma’s voor gebruiken, zoals: neilpatel.com en de Google zoekwoordplanner. Wanneer je hier een zoekwoord invult zie je precies hoe vaak er maandelijks naar wordt gezocht en krijg je een lijst met relevante zoekwoorden.

Neem als voorbeeld mijn website Thuis Inkomsten:

  • Op de homepage heb ik het zoekwoord ‘thuis geld verdienen’ verwerkt waardoor mijn website wordt weergegeven in Google. Elke maand bezoeken 400 mensen mijn website dankzij dit ene zoekwoord. Het zijn dus allemaal gratis bezoekers dankzij een artikel dat ik eenmalig heb hoeven schrijven.
  • Het artikel dat je nu leest is gericht op de zoekterm ‘snel 10000 euro verdienen’. Jij bent hier waarschijnlijk dan ook terecht gekomen door dit zoekwoord in te typen in Google. Mensen zoeken zo’n 40 keer per maand naar dit zoekwoord.

Het is dus de bedoeling om je website te vergroten door nieuwe artikelen te plaatsen. Je zal hierdoor steeds meer bezoekers op je website krijgen. Hiervan zal een gedeelte daadwerkelijk op je affiliate link klikken en iets aanschaffen waardoor je geld verdient.

Jij wilt snel 10000,- euro gaan verdienen. Ik raad je dan ook aan om elke dag 2 uur bezig te zijn met je affiliate business. Publiceer kwalitatief goede, unieke content van minimaal 750 woorden. Ga dus niet bestaande webteksten kopiëren en plakken om zelf te gebruiken. Een artikel in eigen woorden herschrijven mag wel. Als je teksten schrijven veel moeite vindt of de taal niet helemaal beheerst kan je er tenslotte voor kiezen om het uit te besteden aan een tekstschrijver. Voor een artikel van 750 woorden ben je voor 7.50,- euro ook al klaar.

Snel 10000 euro verdienen als affiliate

Wanneer een website online staat, staat de basis. Je hebt dan een vast aantal bezoekers per maand en kunt al geld verdienen. Daarnaast is het mooie van affiliate marketing dat je makkelijk kunt gaan opschalen om snel 10000,- euro te verdienen

Hoe meer artikelen je plaatst, hoe meer mensen je website zullen bezoeken. Automatisch zorgen bezoekers voor geld. Je hebt dus eigenlijk zelf in handen hoe snel je maandelijks 10000,- euro gaat verdienen.

Bestaande websites kun je blijven updaten met nieuwe artikelen om steeds meer geld te verdienen. Ook kun je gehele nieuwe websites gaan opstarten in andere branches en onderwerpen.

Het is makkelijk mogelijk om met 1 affiliate site 500,- euro per maand te verdienen. Sommige affiliate sites kunnen je zelfs duizenden euro’s opleveren.

Zodra je een succesvolle site hebt opgezet welke 500,- euro oplevert, heb je het trucje door. Je kunt dan gaan uitbreiden of het trucje herhalen op nieuwe websites. Maak je nog 3 websites verdien je dus elke maand 2000,- euro. Met 20 affiliate sites verdien je 10000,- euro per maand.

20 affiliate sites klinkt natuurlijk als vrij veel werk. Vergeet alleen niet dat dit online vastgoed is en je met 1 website al duizenden euro’s kunt verdienen, in tegen stelling tot de berekening uit het voorbeeld.

Wanneer je maandelijks 10000,- euro verdient kun je waarschijnlijk je baan opzeggen en volledig op affiliate marketing gaan richtten ;). De moeite waard om te proberen of er helemaal voor te gaan, lijkt mij.

Snel 10000 euro verdienen: de ultieme oplossing

Snel 10000 euro verdienen gaat niet binnen een week, maar het is zeker haalbaar wanneer je wat tijd investeert.

Ik hoop in ieder geval dat je beseft dat er enorm veel geld valt te verdienen met affiliate marketing en dat je hier je leven lang profijt uit kunt halen.

Als je enthousiast bent geworden over affiliate marketing en snel 10000,- euro wilt verdienen raad ik je de ‘affiliate marketing revolutie’ van harte aan.

Jacko legt in deze video training tot in details uit hoe je zelf een winstgevende affiliate site opzet.

De stappen kun je letterlijk 1 op 1 overnemen om zelf geld te gaan verdienen.

Je hebt geen opleiding of (technische) kennis nodig en kunt dit dus helemaal zelf opstarten. Mocht je toch hulp nodig hebben kun je altijd bij Jacko of de community terecht ;).

Makkelijker kan ik het eigenlijk niet voor je maken…

Klik hier om zelf te beginnen met 10000,- euro per maand te verdienen >>

Ga ervoor!

affiliate marketing revolutie cursus

Bezoek eens de pagina van de Affiliate Marketing Revolutie. Hierop wordt verteld hoe je op het internet minimaal zo’n 250,- euro per dag kunt verdienen!

Ja, ik wil ook veel geld verdienen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *