Hoe kan ik snel geld verdienen?

Gemiddelde leestijd: 9 minuten
hoe kan ik snel geld verdienen

Het is een veel gehoorde vraag: hoe kan ik snel geld verdienen? Maandelijks wordt er zo’n 250 keer gezocht naar deze term in Google. Dat vind ik niet zo gek. Zodra je erachter komt hoe je snel geld kunt verdienen kun je jouw leven veranderen.

Met (extra) geld kun je meer leuke dingen doen of zelfs stoppen met werken voor een werkgever. Ik verdien zelf al lange tijd mijn geld op het internet en kan dus precies vertellen hoe jij ook snel geld kunt gaan verdienen.

Hoe kan ik snel geld verdienen? Let op!

Wanneer je zelf al een beetje bent gaan zoeken in Google naar ‘hoe kan ik snel geld verdienen’ is het je vast opgevallen dat er veel oplichters actief zijn in de geld verdienen branche.

Trap dan ook niet in methodes die je beloven vandaag al duizenden euro’s te verdienen.

Snel geld verdienen is mogelijk, maar ga er vanuit dat je minimaal 1 maand bezig bent voor je daadwerkelijk een mooi bedrag verdient. Bij alle legale business is dit eigenlijk zo, geld komt helaas niet vanzelf.

De verdien methode waarover ik je ga vertellen zal je dan ook tijd in moeten investeren en doorzettingsvermogen voor moeten hebben. 

Maar zodra je echt begint en niet te snel opgeeft kan je zeker maandelijks duizenden euro’s gaan verdienen op het internet.

Ik zal je hieronder over mijn verdien methode vertellen. 

Eenvoudig online verdienen

De methode die ik gebruik om snel geld te verdienen is affiliate marketing. Affiliate marketing werkt als volgt:

Je promoot dan andermans producten of diensten in ruil voor commissie. Je hoeft hiervoor dus geen eigen producten te hebben of een klantenservice bij te houden.

Elke keer dat iemand via mij een product koopt, ontvang ik dus geld. Voor een verkoop hoef ik verder niks te doen als tussenpersoon. Het perfecte verdienmodel dus om snel en makkelijk geld te verdienen.

Oneindige keuze aan affiliate producten

Ik promoot dus simpelweg producten van andere webshops. Dit doe ik via affiliate netwerken, maar kan ook via partnerprogramma’s van bijvoorbeeld Bol.com of Wehkamp.

Er zijn dus behoorlijk veel producten die je kunt gaan promoten. Als jij jezelf bij Bol.com aanmeldt, kun je dus alle producten promoten die hier te koop staan.

Door de unieke affiliate link weet het affiliate programma dat ik een verkoop tot stand hebt gebracht en zullen ze de commissie uitbetalen. Een affiliate link ziet er bijvoorbeeld zo uit:

https://www.paypro.nl/producten/Geniale_Gesprekken_Pakket/12345/67890

Deze links kun je op verschillende plaatsen gaan verwerken, zoals in tekst en banners. Tevens kun je de link verkorten om op social media te plaatsen.

Kies een product of dienst om te promoten, welke aansluit op je hobby’s/interesses. Het is dan makkelijker om content (artikelen en/of video’s) over te maken en je bent bezig met iets dat je leuk vindt.

Misschien had je ooit al een idee om een eigen bedrijf te beginnen, maar is het niet gelukt wegens gebrek aan opstartkosten. Je kunt dan heel goed online iets opstarten en hierin affiliate marketing gaan verwerken, omdat je hier geen opstartkosten voor nodig hebt.

Hoe kan ik als affiliate snel geld verdienen?

snel geld verdiend

Je weet nu wat affiliate marketing inhoudt. Ik zal je het belangrijkste gaan vertellen, namelijk hoe ik dit verdienmodel toepas om snel een inkomen te verdienen.

Als eerste kies ik een bepaalde branche uit waarover ik een website opstart, in dit geval: liefde. In deze branche zijn alleen al duizenden producten die ik kan gaan promoten. Daarnaast valt er veel geld te verdienen, omdat de markt zo groot is. Iedereen heeft namelijk te maken met liefde.

Meestal gaan grote markten gepaard met veel concurrentie. Daardoor is het moeilijker om geld te verdienen. Echter, wanneer je het op de juiste manier aanpakt en veel mensen weet te bereiken, kun je alsnog veel geld verdienen in concurrerende markten. Je kunt namelijk een kleinere niche gaan zoeken binnen een grote markt.

Na het kiezen van de branche ga ik bekijken welk product ik wil gaan promoten, bijvoorbeeld een e-boek over succes met vrouwen aanspreken.

Vervolgens zet ik dan een website op, en schrijf ik teksten over dit onderwerp.

De manier waarop ik affiliate marketing toe pas, is er dan ook op gericht om zo veel mogelijk gratis relevante bezoekers via Google te krijgen. Mensen zoeken in Google naar informatie over liefde en komen zo dus op mijn website terecht.

Aan het einde van de teksten plaats ik mijn affiliate link waarmee ik bezoekers doorverwijs naar het product dat ik promoot. Mochten ze hier op klikken en het product aanschaffen, krijg ik hier commissie over uitbetaald.

Hoe snel geld verdienen
Hoe kan ik snel geld verdienen als affiliate met Google?

Hoe snel kan ik dan geld verdienen?

Hierboven heb ik kort verteld over affiliate marketing.

Houd er wel rekening mee dat het minimaal een week kan duren voordat je website scoort in Google, en dus relevante bezoeker gaat krijgen.

Ik raad aan om elke dag 1 uur te investeren in je online business. Schrijf in dit uur nieuwe artikelen en ga op zoek naar populaire zoekwoorden waarover je kunt schrijven. Wanneer je dit volhoudt, kun je makkelijk binnen een jaar, maandelijks 10.000,- euro gaan verdienen.

Dat vind ik zelf redelijk snel om een flink inkomen te verdienen. Wel dien je vol te houden om dit te kunnen behalen. Dat is ook de rede waarom veel mensen het niet lukt, ze geven al snel op.

Uitbreiden voor meer geld

Besef goed dat je veel geld kunt verdienen met affiliate marketing.

Een website waarop je nieuwe artikelen blijft plaatsen, zal alleen maar groter worden en je inkomen zal dus meegroeien.

Ook kun je nieuwe websites aanmaken in andere branches en affiliate producten. 

In grote lijnen was dit het, moeilijker dan dit is het niet.

Het belangrijkste is dat je nu echt actie gaat ondernemen, en vooral consistent artikelen gaat plaatsen.

Zodra je een website online hebt gezet, staat de basis. Je kunt dan al dag en nacht bezoekers krijgen op je website en geld verdienen.

Alles wat op je internet plaatst, kun je de rest van je leven profijt uithalen. Eigenlijk is het dus een stukje online vastgoed wat je opbouwt.

Heb je meer hulp nodig?

Ik heb verteld hoe ik redelijk snel geld verdien op het internet. Het is nu aan jou om aan de slag te gaan en hetzelfde te realiseren.

Wel kan ik mij voorstellen dat je nog wat vragen hebt, en wilt weten hoe je dit precies aanpakt. Misschien weet je bijvoorbeeld niet hoe je zonder programmeerkennis een website kunt maken.

Daarom raad ik aan het stap voor stap videoprogramma te bekijken, ontwikkeld door Jacko Meijaard. In deze stap voor stap video’s zie je exact hoe en wat je moet doen om een winstgevende affiliate site op te zetten.

Je ziet zijn beeldscherm, dus kunt alles precies na doen om zelf snel geld te verdienen.

Daarnaast krijg je toegang tot een community met meer dan 10.000 deelnemers, hierop zitten allerlei mensen zoals jij die ook (snel) geld willen verdienen en hun informatie delen.

Klik hier om te beginnen met het 10.000 euro per maand stappenplan en lees het verhaal >>

Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *