Makkelijk geld bijverdienen

Gemiddelde leestijd: 9 minuten
makkelijk geld bijverdienen

Makkelijk geld bijverdienen? De kans is groot dat je op deze pagina terecht bent gekomen, omdat je op zoek bent naar een makkelijke manier om geld bij te verdienen. Je bent niet de enige, maandelijks zoeken 100 mensen naar deze term in Google. Maar hoe kun je nou op een makkelijke manier geld bijverdienen? Bestaat hier überhaupt een makkelijke manier voor? Op deze pagina ga ik je vertellen hoe je een geheel maandelijks inkomen kunt gaan verdienen op het internet. In theorie zal je dankzij de methode zelfs miljonair kunnen worden.

Makkelijk geld bijverdienen op de oude manieren

Makkelijk geld bijverdienen hoeft tegenwoordig niet meer op de ouderwetse manieren. Toch zal ik nog even enkele manieren met je bespreken. Misschien vind je het namelijk fijner om gewoon bij het ‘ouderwetse’ te blijven.

Geld bijverdienen kan bijvoorbeeld door een bijbaantje te nemen. Denk hierbij aan:

  • Een krantenwijk nemen
  • Werken in de horeca (extra geld dankzij fooi)
  • Bijles geven 
  • Klusjes doen voor geld
  • Werken bij thuiszorgorganisaties
  • Werken in een callcenter
  • Werken op evenementen
  • Producten inkopen en verkopen met winst

Alhoewel hier zeker leuke en makkelijke manieren tussen zitten om geld bij te verdienen, heb ik hier zelf niet voor gekozen.

Het is slimmer om verder dan een jaar of enkele jaren te kijken. Met de hiervoor besproken methodes kun je namelijk alleen geld verdienen door tijd in te leveren, oftewel ‘uurtje factuurtje’. Ben je ziek? Dan ontvang je geen geld. Niet ideaal naar mijn mening.

Waarom het nu makkelijker is geld bij te verdienen

Vaak denken mensen dat geld bijverdienen erg moeilijk is. En, als het dan lukt, je daar super hard voor moet werken.

Dat is echter klinkklare onzin. Sterker nog: lange werkdagen zijn totaal niet productief. Door minder te werken, zal je meer gefocust raken, vrijer worden en lekkerder in je vel gaan zitten.

In Zweden zijn bijvoorbeeld de werkdagen van 8 naar 6 uur gegaan. Dat is mogelijk dankzij de komst van het internet. Het internet biedt je namelijk de uitkomst makkelijk geld bij te verdienen en meer vrijheid te gaan creëren.

Waarom kun je makkelijk geld bijverdienen dankzij het internet? Antwoord: Het internet kun je voor jou laten werken, in plaats van andersom. Alles wat je eenmalig publiceert op het internet zal de rest van je leven toegankelijk zijn voor bezoekers. Een online business kent dan ook geen openingstijden zoals een fysieke winkel.

Op het internet kunnen bezoekers je 24/7 vinden, waardoor je dag en nacht geld kunt bijverdienen. Ook wanneer je ligt te slapen, op visite bent of op het strand zit met een cocktail in je handen.

Ik ‘werk’ zelf maar ongeveer 2-3 uur per dag en verdien mijn gehele maandelijkse inkomen dankzij het internet. Jij kunt dit ook makkelijk gaan realiseren! Ik zal het je uitleggen.

Makkelijk geld bijverdienen dankzij het internet

Goed, je weet nu dat je dankzij het internet makkelijk geld kunt bijverdienen.

De methode die je hiervoor kunt gebruiken is affiliate marketing. Simpelweg is dat het online promoten van andermans producten en/of diensten in ruil voor commissie. Het promoten gaat via een affiliate link.

Het mooie hiervan is dat je zelf geen eigen producten hoeft te hebben. Ook hoef je geen voorraad op te slaan, producten op de post te doen of een klantenservice bij te houden. Het ‘harde werk’ wordt dus eigenlijk al voor je gedaan.

Alle producten en diensten die je maar kunt bedenken, kun je gaan promoten met affiliate marketing. Kies een product uit dat aansluit bij een interesse of hobby van je. Wanneer jij namelijk iets met je passie doet, is het leuker om er mee bezig te zijn.

Voor de promotie van de producten kun je allerlei kanalen op het internet gaan gebruiken zoals: social media, websites, video’s etc. Ik raad je echter aan om een website aan te maken. Ik zal je uitleggen waarom.

Gebruik mijn krachtige methode

Je moet begrijpen dat een website maken ontzettend eenvoudig is en hiervoor geen technische kennis benodigd is. 

Tegenwoordig zijn er veel gratis programma’s zoals WordPress en Jouwweb.nl. Hiermee kun je binnen enkele minuten een website maken en deze online zetten. Dankzij het ‘drag and drop’ systeem hoef je enkel onderdelen te slepen en kan je alles instellen naar wens.

Affiliate marketing op websites toepassen is een van de meest krachtige en winstgevende manieren om geld bij te verdienen. Je kunt namelijk een volledig passief inkomen vergaren zonder daar in de toekomst tijd voor hoeven in te leveren.

Door een website op te zetten rondom het product dat je promoot, zal je gratis gerichte bezoekers via Google krijgen. Je bouwt hiermee tevens een vaste stroom van bezoekers en verkopen op.

Een gedeelte van de bezoekers op je website zal daadwerkelijk op je affiliate link klikken en het product aanschaffen. Makkelijk geld bijverdienen is dus goed mogelijk als affiliate.

Hoe meer bezoekers, hoe meer geld je verdient

De bedoeling is dat je zo veel mogelijk gratis bezoekers naar je website gaat krijgen. Dit kun je realiseren door je website hoog te laten scoren in Google. 

Op je website ga je artikelen plaatsen. In de artikelen dien je relevante zoekwoorden te verwerken die te maken hebben met je onderwerp. Verwerk enkel populaire zoektermen waar veel naar wordt gezocht in Google. Via de Google zoekwoordplanner en Neilpatel.com kun je precies zien hoe vaak er naar een bepaalde zoekterm wordt gezocht.

Als voorbeeld kun je mijn website Thuis-Inkomsten.nl nemen. Mijn homepagina is gericht op de zoekterm ’thuis geld verdienen’. Maandelijks bezoeken ongeveer 400 mensen mijn website door te zoeken in Google naar deze term.

In de andere artikelen op mijn website verwerk ik relevante zoekwoorden die ook met geld verdienen te maken hebben. Met het artikel dat je nu leest, richt ik mij op de zoekterm ‘makkelijk geld bijverdienen‘. Maandelijks zoeken mensen hier ongeveer 50 keer naar in Google.

Opschalen naar een maandelijks inkomen

Door te beginnen met de hiervoor besproken manier van affiliate marketing bouw je aan een stukje online vastgoed. Je kunt namelijk de rest van je leven geld verdienen met je website.

Hoeveel geld je gaat bijverdienen met affiliate marketing heb je eigenlijk zelf in handen. Hoe meer teksten jij plaatst op je website, hoe meer mensen via Google bij je terecht zullen komen. Automatisch zorgen de bezoekers ervoor dat je geld verdient.

De bestaande website kun je dus blijven uitbreiden met nieuwe artikelen om gevonden te worden op steeds meer zoekwoorden in Google. Daarnaast kun je nieuwe websites aanmaken om te gaan richtten op andere affiliate producten en onderwerpen.

Het is makkelijk mogelijk elke maand 500,- euro bij te verdienen met een affiliate website. Met vier succesvolle affiliate sites kan je dus 2000,- euro per maand bijverdienen. Het is lucratief, en makkelijk zat.

Zelf makkelijk geld bijverdienen

Je weet nu dus hoe je makkelijk geld kunt bijverdienen met affiliate marketing.

Vind je dit een geschikte manier om geld te verdienen? Bekijk dan nu de ‘Affiliate Marketing Revolutie‘ van Jacko Meijaard.

In deze online videotraining zie je van A tot Z ziet hoe je zelf een winstgevende affiliate website opzet.

De stappen kun je letterlijk 1 op 1 overnemen om zelf geld te verdienen.

Makkelijker geld bijverdienen kan eigenlijk niet..

Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *