Snel 20 euro verdienen

Gemiddelde leestijd: 8 minuten
snel 20 euro verdienen

Wil je snel 20 euro verdienen? Natuurlijk willen we allemaal zo snel mogelijk geld verdienen. Daarom ga ik vertellen over een methode waarmee je eenvoudig en snel, direct 20 euro of meer per dag kunt gaan verdienen.

Daarnaast vertel ik over een methode die ik zelf gebruik om veel geld te verdienen op het internet. Dat kost je iets meer moeite, omdat je het moet opzetten, maar levert op termijn een stuk meer geld op!

De snelste manier om 20 euro te verdienen

Ik zal je direct vertellen waarmee je vandaag al 20 euro kunt verdienen: meld jezelf aan op een chatsite en ga chatten met vreemden. Let op dat gesprekken erotisch getint kunnen zijn (dit bepaal je zelf).

Voor een ontvangen bericht krijg je zo’n 10 cent. Wanneer je dus 200 berichtjes ontvangt, dan heb je al 20 euro verdiend. Super snel dus. Ga je met meerdere mensen tegelijkertijd chatten, kunnen de bedragen helemaal behoorlijk oplopen. Veel chatters doen dit als vaste job en verdienen zo een inkomen van 4000 euro per maand.

Op de pagina ‘geld verdienen met chatten’ vind je de aanbevolen sites voor betaald chatwerk.

Vraag jezelf wel even af of je dit een goede manier vindt om je geld mee te verdienen. Misschien maak je iemand heel blij en verliefd, maar weet je zelf al dat er nooit een ‘real life’ afspraak gaat komen. Ondertussen blijft de andere persoon natuurlijk veel geld betalen om met jou te kunnen praten.

In de algemene voorwaarden staat wel aangegeven dat er fictieve profielen op de chatsite aanwezig zijn, maar wie leest tegenwoordig nog de voorwaarden van een dienst of product?

Lijk het je wel iets om hiermee te beginnen, meld jezelf dan gerust aan. Anders raad ik je aan verder te lezen over mijn methode. Dat is vast en zeker iets dat wel goed bij je past.

Mijn manier om snel 20 euro te verdienen

Affiliate marketing is dat je andermans producten of diensten promoot in ruil voor loon.

Je bent dus een tussenpersoon die bezoekers doorverwijst naar een andere webshop. Wanneer de bezoeker besluiten een product te kopen, ontvang je geld.

Hiervoor heb je dus zelf geen producten nodig. Ook hoef je verder niks te doen voor een verkoop, zoals het verzenden van een product of een klant te woord staan.

Het grote verschil met betaald chatten is dat je hiermee een passief inkomen opbouwt. Alles wat je publiceert op het internet, staat voor altijd online. Dag en nacht kunnen bezoekers dus bij je terecht komen en kan je dus geld verdienen.

Hoe kan ik dit gebruiken om geld te verdienen?

Je dient affiliate marketing op de juiste manier toe te passen om een passief inkomen op te bouwen.

De fout die veel beginnende affiliate marketeers maken is dat zij veel geld gaan betalen voor sociale media advertenties. Wanneer de advertentie dan is afgelopen, verdienen ze geen geld meer. Ik vind dit zelf geen goede manier om naar iets stabiels te werken.

Ik pas het verdienmodel dan ook op een andere manier toe, namelijk op websites. Websites zijn ideaal om te gebruiken voor affiliate marketing om een aantal redenen:

  • Alles wat je publiceert staat de rest van je leven online.
  • Websites zijn 24/7 toegankelijk, je hebt dus geen openingstijden
  • Gratis bezoekers op je website via Google.

Ter verduidelijking zal ik je hieronder een voorbeeld geven.

Voorbeeld van een affiliate site

Stel, ik heb een website over de iPad. Op deze website laat ik zien waar de iPad het goedkoopste is. Dit doe ik niet zelf, maar dankzij handige tabellen en tools is dit geautomatiseerd.

Wanneer mensen op internet zoeken naar termen als ‘goedkope iPad kopen’ of ‘goedkope zilveren iPad kopen’ wordt mijn website in de zoekresultaten van Google weergegeven. Wanneer iemand vervolgens mijn website bezoekt, op een affiliate link klikt en besluit bij Bol.com een iPad te kopen, ontvang ik een commissie. Ook wanneer hij/zij besluit 100 dagen later iets te kopen, ontvang ik geld.

Zo makkelijk werkt affiliate marketing dus.

In dit voorbeeld gebruikte ik de iPad als affiliate product, maar je kunt echt alles wat je maar kunt bedenken gaan promoten. Kies een product of dienst waar je affiniteit mee hebt en dus waarschijnlijk veel over informatie over kunt schrijven. Het is daardoor ook nog eens leuker om er mee bezig te zijn.

20 euro verdienen is niks met affiliate marketing

Het is natuurlijk afhankelijk van het soort product dat je gaat promoten, maar in veel gevallen zal je na de eerste succesvolle promotie al meer dan 20 euro hebben verdiend.

Affiliate marketing is dan ook een super lucratief verdienmodel dat makkelijk is op te schalen.

Om hier een flink inkomen mee te verdienen, kun je namelijk het volgende gaan doen:

Bestaande websites kun je uitbreiden met artikelen. Wanneer jij teksten gaat schrijven en hierin nieuwe zoekwoorden gaat verwerken, zal je website op steeds meer zoekresultaten verschijnen in Google. Als voorbeeld kun je mijn website thuis-inkomsten.nl nemen. De homepage is gericht op de zoekterm ‘thuis geld verdienen’, dankzij dit artikel krijg ik ongeveer 400 gratis bezoekers per maand. Op de blog plaats ik artikelen gericht op andere zoekwoorden. Bij het artikel dat je nu leest, richt ik mij bijvoorbeeld op ‘snel 20 euro verdienen’, maandelijks wordt hier zo’n 50 keer naar gezocht.

Daarnaast kun je gehele nieuwe affiliate sites gaan aanmaken. Je gaat dan richtten op nieuwe markten en producten.

Met een affiliate website verdien je gemiddeld zo’n 500 euro. Echter kun je ook duizenden euro’s verdienen, afhankelijk van het aantal artikelen op je site.

Snel 20 euro verdienen: de oplossing

Na het lezen van deze ‘snel 20 euro verdienen’ tekst kan ik mij goed voorstellen dat je zelf wilt beginnen met affiliate marketing.

Dat is heel goed mogelijk!

Om je op weg te helpen is er een stap voor stap videotraining voor je gemaakt waarin precies wordt verteld hoe je zelf vanaf 0 een winstgevende affiliate site opzet.

Alle stappen kun je letterlijk 1 op 1 kopiëren om zelf geld te verdienen.

Je hebt geen technische kennis, opleiding of diploma nodig om te beginnen.

Makkelijker kan eigenlijk niet..

Kik hier om naar de videotraining te gaan en zelf minimaal 2000,- euro per maand te verdienen >>

Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *