Slim geld verdienen

Gemiddelde leestijd: 12 minuten
slim geld verdienen

Dus jij wilt slim geld verdienen? Je bent op zoek naar manieren om slim geld te verdienen en bent op deze pagina terecht gekomen. Misschien heb je al een baan, maar wil je daarnaast op een slimme manier geld gaan verdienen. Of je hebt nu helemaal geen inkomen en bent op zoek naar een manier om slim geld te verdienen.

Op deze pagina ga ik 3 manieren bespreken om slim geld te verdienen. Je kunt dankzij de toegelichte methodes op een efficiënte manier een vast inkomen opbouwen. Deze methodes zijn voor iedereen geschikt. Je hoeft niet slim te zijn, en kunt direct aan de slag.

Waarom slim geld verdienen?

Laat ik eerst even met je bespreken waarom je eigenlijk slim geld zou moeten verdienen.

Als je geld wil verdienen, dan kun je simpelweg een baantje gaan zoeken. Er zijn echter slimmere manieren dan een baan om geld te verdienen.

Met een baan kun je alleen geld verdienen door tijd op te offeren. Je ontvangt een uurloon en krijgt betaald voor de uren die je werkt. Wanneer je een keer niet kan of wil komen opdagen, komt er dus ook geen geld binnen. 

Ik vind dit geen slimme manier om geld te verdienen. Je werkt dan heel lang voor iemand anders, en hebt geen vrijheid.

Het doel van slim geld verdienen is passieve inkomsten opbouwen. Met een passief inkomen bouw je echt iets op: een stabiel inkomen dat elke maand groeit.

Het internet biedt veel mogelijkheden

Een ‘slim inkomen’ wordt dus alsmaar groter, zonder dat je daar veel moeite voor hoeft te doen.

Hoe kun je dan slim geld verdienen? Antwoord: met het internet.

Verdienmethodes op het internet zijn geweldig om slim geld te verdienen. Alles wat jij op het internet plaatst, is 24/7 toegankelijk voor bezoekers. Eenmalige taken die je uitvoert op het internet, kun je de rest van je leven profijt uit halen.

Je kunt allerlei platformen op het internet gaan gebruiken om geld te verdienen, zoals: websites, sociale media en video’s.

Wanneer je een verdienmodel koppelt aan je platform kun je dankzij de bezoekers van het platform geld gaan verdienen. De geschikte platformen en verdienmodellen ga ik zo toelichtten.

Hoe je succes zult behalen

Je wilt slim geld verdienen. Verwacht echter niet dat je met de toegelichte verdienmethodes morgen al duizenden euro’s gaat verdienen.

Sterker nog: het duurde mij een maand om de eerste euro’s te verdienen op het internet. Wanneer ik bleef werken als vakkenvuller bij Albert Heijn had ik deze maand meer geld verdiend :-).

Echter wist ik dat als ik een paar euro kon verdienen, ook 10,- euro, 100,- euro, 1000,- euro of meer kon verdienen.

Nu verdien ik mijn gehele maandelijkse inkomen passief dankzij het internet.

Waar ik op doel is dat je écht ergens aan moet beginnen, en niet te snel moet opgeven. Met de juiste kennis en doorzettingsvermogen zijn je doelen 100% haalbaar.

Ik vind de volgende twee quotes hier goed bij passen:

  • Discipline is de brug tussen doelen en de totstandbrenging daarvan.” – Jim Rohn
  • If you want to be successful, find someone who has achieved the results you want and copy what they do and you’ll achieve the same results.” – Tony Robbins

De manieren om geld te verdienen

Er zijn meerdere manieren om slim geld te verdienen.

De volgende 3 manieren zijn eenvoudig om mee te beginnen en kun je slim geld mee gaan verdienen:

  1. Geld verdienen met dropshipping
  2. Geld verdienen met affiliate marketing
  3. Geld verdienen met Bol.com

Hieronder zal ik de verdienmethodes toelichtten:

#1: Slim geld verdienen met Dropshipping

De eerste verdienmethode is dropshipping. Bij dropshipping verkoop je producten aan klanten zonder deze producten zelf op voorraad te hoeven hebben. Je laat de producten rechtstreeks versturen naar de klant via een leverancier.

Je hebt een webshop nodig waarop je een of meerdere producten aanbiedt. Wanneer iemand iets koopt via de website, dan verstuurt de leverancier het product op. De leverancier verricht eigenlijk dus het harde werk tijdens het verkoopproces en jouw kans op verlies is minimaal.

Het is een ideaal businessmodel voor mensen die net beginnen met geld verdienen op het internet. Vaak hebben beginnende ondernemers namelijk nog geen groot kapitaal en opslagruimte. Als je een goede leverancier vindt met producten van hoge kwaliteit kun je relatief snel en slim geld verdienen.

Ga geen populaire producten verkopen zoals laptops of merkkleding. Dit zijn producten in grote markten met veel concurrentie. Beter is om niet voor de hand liggende producten aan te bieden. Je zult dan hoge winstmarges ontvangen en unieke producten aanbieden waardoor je je onderscheidt van de concurrentie.

#2: Slim geld verdienen met affiliate marketing

Een andere slimmere manier om geld te verdienen is affiliate marketing. Met affiliate marketing promoot je andermans producten en diensten in ruil voor commissie.

Je hoeft niet over een opslagplaats te beschikken, geen eigen producten te hebben, geen producten op de post te doen en geen klantenservice bij te houden.

Voor de promotie van de producten kun je alles op het internet gebruiken, zoals websites, video’s, Facebook, Instagram etc. Op het platform plaats je simpelweg een affiliate linkje waarmee je mensen doorverwijst naar het product. Wanneer iemand via het linkje, het product aanschaft, ontvang je daar commissie over.

Je kunt alle producen en diensten die je maar kunt bedenken gaan promoten. Ik raad aan een affiliate product te kiezen dat aansluit bij jouw hobby’s of interesses. Affiliate marketing is dus een goede manier om slim geld te verdienen met je passie.

#3: Slim geld verdienen via Bol.com

De laatste verdienmethode die ik ga bespreken is E-Commerce via Bol.com. Je gaat dan eerst goedkope producten inkopen vanuit China op Alibaba. Vervolgens ga je deze producten aanbieden op het bestaande platform Bol.com. Het doel is zo veel mogelijk winstgevende producten vinden, deze inkopen en verkopen via Bol.com.

Met 8 miljoen bezoekers per maand is Bol.com een zeer geschikt platform om op in te spelen. Je hoeft namelijk zelf geen klanten te vinden voor je producten en hoeft geen webshop te maken.

Bol.com regelt de klantenservice, de verzending en de opslag van je producten. Dit maakt het een super laagdrempelig businessmodel. Bol.com gaat je zelfs helpen om zo veel mogelijk producten te verkopen.

Om winstgevende producten te vinden, dien je de huidige vraag en aanbod op Bol.com te bekijken. Onderzoek vragen zoals: is er genoeg vraag naar het product? Hoeveel andere aanbieders zijn er? Kan ik mij onderscheiden van de concurrentie? Kan ik een product aanbieden in een categorie met weinig andere aanbieders?

Slim geld verdienen: de conclusie

In dit artikel heb je kennis gemaakt met 3 verdienmethodes om slim geld te verdienen.

Het is nu aan jou om een verdienmethode te kiezen en aan de slag te gaan. 

Heb je het hele artikel gelezen, maar heb je geen idee waar je het beste mee aan de slag kunt gaan? Dan raad ik aan om met affiliate marketing te beginnen.

Affiliate marketing vind ik de slimste manier om geld te verdienen. Vooral op de lange termijn zit hier de meeste potentie in.

Ik heb affiliate marketing leren toepassen dankzij Jacko Meijaard. Hij heeft een complete videocursus opgezet waarin je leert een winstgevende affiliate site op te zetten.

Je krijgt hierdoor direct toegang tot de juiste kennis en voorkomt daardoor dat je gaat zitten aanklooien.

Klik hier om aan de slag te gaan en zelf minimaal 2000,- euro per maand te verdienen >>

Ga ervoor!

PS: Heb je vragen over de verdienmethodes? Laat dan hieronder een reactie achter, ik help je graag verder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *