Klusjes voor geld

Gemiddelde leestijd: 14 minuten
Klusjes voor geld

Klusjes voor geld kunnen worden uitgevoerd door kinderen en volwassenen. Tegenwoordig is overal geld in te verdienen. Zelfs met vreemde banen als games testen, geuren testen en model staan met je handen kan je veel geld verdienen.

Op deze pagina ga ik je vertellen over 25 verschillende normale klusjes. Hier tussen zitten tevens klusjes die geschikt zijn voor volwassenen, en waar je dus meer dan 10 euro met een middagje werken mee kunt verdienen. Lees snel verder om zelf klusjes voor geld uit te gaan voeren!

25 simpele klusjes voor geld

Klusjes voor geld zijn er in alle soorten en maten. Je kunt jezelf aanbieden om klusjes te doen, klusjes uitvoeren voor een bedrijf, of zelf een vacature voor klusjes online zetten. Mensen en bedrijven zullen zeker bereid zijn om geld aan je te betalen voor het doen van klusjes. Je bent immers goedkoper dan een professioneel bedrijf.

Voor volwassen zijn bekende klusjes vooral huishoudelijke klussen die je voor iemand kunt uitvoeren. Als puber kun je van alles gaan doen in en rondom het huis om geld te verdienen.

Je kunt een erg leuk zakcentje verdienen en mensen die zelf niet in staat zijn om klusjes uit te voeren zullen erg blij met je zijn!

Hieronder ga ik je 25 ideeën toelichtten voor klusjes voor geld. Je kunt dan voor jezelf besluiten wat je wel of niet geschikt lijkt. Aan het einde vertel ik je ook over een gratis bonus waarmee je met weinig moeite, erg veel geld kunt gaan verdienen!

simpele klusjes doen voor geld
Simpele klusjes voor geld

1. Auto wassen voor geld

Het eerste klusje is om auto’s te gaan wassen. Misschien kun je direct aan je vader of moeder vragen of je hun auto mag wassen. Niet gratis, maar in ruil voor geld natuurlijk ;-). Ook kun je in de buurt aanbellen bij mensen met de vraag of je hun auto mag wassen. Mensen zullen zeker blij zijn met een schone auto en jij kan hier makkelijk een paar euro mee verdienen.

2. Onkruid wieden in de tuin

Een ander simpel klusje voor geld is om onkruid in de voor- en achtertuin te gaan wieden. Veel mensen houden hun tuin niet bij. Hier kan jij op inspelen door het onkruid van mensen te gaan wieden. Het is misschien niet een heel leuk klusje, maar je kunt dit wel lekker buiten gaan doen en wat geld verdienen.

3. Strijken

Jonge kinderen kunnen het zelfs leuk vinden om ouders te helpen met strijken. Als ouder kun je er natuurlijk wel beter even bij blijven om te kijken of alles goed gaat. Op ten duur zal het kind hier goed mee over weg kunnen gaan. en hoef je er niet meer bij te blijven. Zo leren kinderen ook alvast het huishouden bij te houden.

4. Makkelijk klusje: lege flessen wegbrengen

Regelmatig gaan kinderen langs deuren met de vraag of mensen nog lege flessen hebben. De kinderen brengen dan de flessen weg en mogen het statiegeld houden. Je ontvangt zo’n 10 cent per fles en kan hier dus best veel geld mee verdienen op een middag. Kinderen krijgen een kleine vergoeding voor flessen die bestemd zijn voor de glasbak.

5. Klusjes voor geld bij de buren

Heb je een goede band met de buren? Dan kun je misschien wel klusjes voor geld gaan doen bij je buren. Je kunt bijvoorbeeld aanbieden op de huisdieren te passen tijdens hun vakantie. Ook kun je vragen of je hun auto mag wassen tegen een vergoeding.

6. Boodschappen doen

Een leuk klusje voor geld is voor andere mensen boodschappen te gaan doen. Misschien hebben mensen een klein boodschappenlijstje wat je kunt gaan kopen in de supermarkt. Of mensen zijn iets kleins vergeten te kopen, wat jij even voor ze kunt halen. In ruil voor het boodschappen doen, kun je vragen of je het wisselgeld mag houden.

7. Bladeren opvegen

Zoals gezegd is de tuin bij veel mensen een rommeltje. Daarom nog een klusje voor geld in de categorie: tuin. In de herfst is bij velen de tuin bezaait met bladeren. Je kunt dit opvegen voor geld en misschien zelfs een kunstwerk maken van de opgeveegde bladeren.

8. Hondenuitlater worden

Je kunt jezelf aanbieden als hondenuitlater. Voor een kleine vergoeding kun je de hond uitlaten van je buren, of mensen in je omgeving. Mensen zullen vast blij met je zijn, omdat zij dan zelf hun hond een keertje niet hoeven uit te laten. Als je dit p professionele wijze gaat doen, kun je zelfs een maandloon verdienen.

9. Spullen verkopen op rommelmarkt

Geld verdienen op de rommelmarkt kan best wat geld opleveren. Ga op zolder en de kelder op zoek naar oude spullen die je te koop kunt aanbieden op de rommelmarkt. Het is ook nog eens leuke bezigheid: je komt oude spullen tegen en kunt geld verdienen voor leuke klusjes.

10. Fietsen schoonmaken

Het tiende klusje voor geld is het schoonmaken van fietsen. Door een fiets regelmatig schoon te maken wordt voorkomen dat een fiets gaat roesten. Het is best leuk werk om fietsen schoon te maken. Je kunt in de buurt of bij familie rondvragen of mensen hier interesse in hebben.

11. Kamer opruimen

Hoewel een vrij groot aantal jongeren dit zelf moeten doen en geen geld krijgen, zijn er ook tieners die wat extra zakgeld van hun ouders krijgen wanneer hun kamer goed schoon is. Je kunt ook aan je broertje/zusje vragen of je de kamer van de ander mag schoonmaken voor geld.

12. Vervelend klusje voor geld

Zowel jongeren als loodgieters komen in contact met sanitaire voorzieningen wanneer deze schoon moeten worden gemaakt. Denk aan een wc die geschrobd moet worden en een gootsteen die ontstopt moet worden. Dit zijn natuurlijk niet de leukste klusjes voor geld!

13. Tuin bijhouden

Je kunt dus onkruid tussen tegels vandaan halen en de bladeren opvegen in iemand zijn tuin voor geld. Je kunt nog meer geld verdienen met iemand zijn tuin. Ga geld verdienen met planten door deze te snoeien en bij te houden.

14. Uitzendwerk als huishoudelijk hulp

Er bestaat uitzendwerk waarbij je wordt uigezonden om als huishoudelijk hulp te gaan werken. Dit zijn simpele klusjes die je vast goed kunt. Denk bijvoorbeeld aan mee helpen met schoonmaken of koken en mee wandelen met oudere. Ook zenden bedrijven uitzendkrachten uit als hulp in de zorg. 

15. Uitzendwerk voor klusjesmannen

Klusjesmannen.nl is een uitzendbedrijf voor klusjesmannen. Klusjesmannen kunnen andere te hulp schieten met allerlei soorten klusjes, zoals het vervangen van een lamp, een wc verstoppen of een grote boom in een tuin weghalen. Je kunt zelf aangeven op klusjesmannen.nl wat je kwalificaties zijn om vervolgens klusjes aan te nemen voor geld.

16. Klusjes voor studenten

Er bestaan uitzendbedrijven die studenten uitzenden om klusjes te doen. Aangezien studenten nog jong zijn kunnen zij klusjes doen voor weinig geld. Dit kunnen allerlei soorten klusjes zijn, die je zelf kunt uitkiezen.

17. Uber chauffeur worden

Houd je ervan om te rijden in de auto? Een leuk klusje is dan om een Uber chauffeur te worden. Je haalt mensen overal op en brengt ze naar de aangegeven bestemming. Hier is altijd wel werk in te vinden.

18. Oppassen voor geld

Jongeren en ouderen kunnen oppassen voor geld. Er bestaan speciale websites waarop je een oppasadres kunt vinden. Ook kun je bijvoorbeeld een flyer ophangen op het prikbord in de plaatselijke supermarkt. Oppaswerk is vrij makkelijk, tijdens het oppassen kun je gewoon op de bank zitten en naar de televisie kijken!

19. Enquêtes invullen voor geld

Een makkelijk online klusje is het invullen van enquêtes. Enquête panels willen jou geld betalen voor het invullen van vragenlijsten. Meestal zijn het vragen over reclamespotjes en consumentenproducten. Je kunt tot wel 8 euro per ingevulde enquête verdienen!

20. Rondleiding geven

Mocht je graag nieuwe mensen leren kennen en de Engelse taal beheersen is het een idee om toeristen een rondleiding te geven in je eigen stad. Vooraf speek je een geldbedrag af met de geïnteresseerde . Wanneer jij een leuk praatje met je gasten maakt en zorgt dat zij het naar hun zin hebben, dan kun je ook nog eens een leuk fooitje ontvangen.

21. Bijles geven

Ben je ergens heel goed in? Je kunt dan overwegen om andere mensen bijles te gaan geven tegen een vergoeding. Kinderen kunnen hulp goed gebruiken bij verschillende vakken op school. Je kunt bijvoorbeeld een flyer ophangen in de supermarkt of op de middelbare school. Ook zijn er speciale websites waar je deze dienst op kunt aaanbieden.

22. Slim handelen op Marktplaats

Veel mensen verkopen spullen op Marktplaats. Echter weet een groot gedeelte niet wat hun spullen waard zijn en bieden het daarom te koop aan voor een erg lage prijs. Jij kunt hier op inspelen door deze producten te gaan inkopen. en opnieuw te koop aan te bieden voor de juiste prijs.

23. Straatartiest worden

Als je muzikaal bent of een bijzonder talent hebt, kun je een straatartiest worden. Je kunt bijvoorbeeld gaan zingen, gitaar spelen of accordeon spelen. Ook kun je gaan dansen of een andere creatieve voorstelling geven. Zet een potje neer, zodat mensen je geld kunnen geven.

24. Makkelijke klusjes voor geld

Geld verdienen met spaarprogramma’s kan best wat geld opleveren. Je krijgt betaald op een spaarprogramma zodra je 10 euro aan punten hebt gespaard. Klusjes voor geld zijn bijvoorbeeld het klikken op reclamebanners en het openen van emails. Je krijgt een apart email adres op het spaarprogramma. zodat je geen spam ontvangt in je prive mailbox.

25. Sieraden verkopen

Het laatste klusje voor geld is het verkopen van sieraden. Misschien is het maken van sieraden een hobby van je. Je kunt dan deze gemaakte sieraden te koop aanbieden. De kans is namelijk groot dat jij unieke sieraden maakt en mensen dit heel mooi zullen vinden. Bied de sieraden aan op tweedehands advertentiesites zoals Marktplaats, of maak een sociale media account aan.

Klusjes voor geld? Dit levert veel meer geld op!

Als je veel geld wilt verdienen, kun je beter op een andere manier geld verdienen dan kleine klusjes uit te voeren. Ik raad ik je aan om de gratis training van Jia Ruan te bekijken. Je leert hierin met 30 a 60 minuten per dag een succesvolle online business op te zetten. Dit kan zelfs naast een baan of studie. Via de onderstaande knop ga je direct naar de kosteloze training.

Klusjes voor geld: video voor kinderen

In de onderstaande video worden ideeën gegeven voor klusjes voor geld. Deze klusjes zijn geschikt voor kinderen. Wellicht doe je er inspiratie mee op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *