Meer geld verdienen

Gemiddelde leestijd: 16 minuten
meer geld verdienen

Meer geld verdienen? Ben je op zoek naar ideeën om meer geld te verdienen? Of wil je zelfs dusdanig meer geld verdienen dat je kunt besluiten je baan op te zeggen? Waarschijnlijk wel, want je bent op deze pagina terecht gekomen door te zoeken naar deze termen in Google. Je bent niet de enige, maandelijks zoeken mensen hier zo’n 350 keer naar. Misschien is de manier waarop je nu leeft toch niet helemaal de juiste. Dat maakt niet uit, want je kunt altijd voor verandering zorgen. Wel is keiharde actie nodig om daadwerkelijk meer geld te gaan verdienen. Ik raad je dan ook aan om dit artikel alleen te lezen, wanneer je er 100% voor wil gaan, aan je toekomst wil werken en niet bang bent om de handen uit de mouwen te steken.

De stappen om meer geld te verdienen

Wanneer je meer geld wil verdienen kun je de volgende drie stappen nemen:

 1. Zet alle voor- en nadelen om meer geld te verdienen op een rij.
 2. Bekijk wat de opties zijn om meer geld te verdienen.
 3. Kies voor een inkomen dat ook toekomstbestendig is.

In dit artikel zal ik de drie stappen globaal toelichten. Je kunt dan voor jezelf besluiten wat voor jou de beste manier is om een extra inkomen te verdienen.

meer bankbiljetten verdienen
Meer geld verdienen gaat niet vanzelf, maar is goed te doen zolang je er voor gaat!

De voordelen van meer geld verdienen

Op het internet zijn talloze manieren te vinden waarmee je meer geld kunt gaan verdienen. Ik zal je straks hiervan enkele voorbeelden toelichtten.

Elke verdien methode heeft zijn eigen voor- en nadelen. Deze zal je goed moeten overwegen om de juiste keuze te kunnen maken en dus het juiste verdienmodel te kiezen.

Een groot voordeel van meer geld verdienen is natuurlijk dat je meer geld hebt om leuke dingen te doen en meer vrijheid krijgt in keuzes. Er zijn echter nog meer voordelen van een extra inkomen, bijvoorbeeld:

 • Je doet kennis en werkervaring op.
 • Je kunt geld gaan investeren in jezelf of assets.
 • Je kunt aantonen bij je toekomstige werkgevers dat je een doorzetter bent.
 • Je kunt besluiten om te stoppen met werken.
 • Je kunt kansen creëren voor een beter leven.
 • Een eigen bedrijf is belastingtechnisch voordelig.

Werken aan je toekomst

Ook al heb je dus nu al een (vaste) baan of ben je nog bezig met een opleiding, meer geld verdienen kan nooit kwaad. Op werkvlak kan dit namelijk ook kansen creëren. 

Wanneer je namelijk een ondernemend type bent, kun je dit aantonen aan je toekomstige werkgever. Ondernemers hebben vaak kennis over verschillende vlakken in een bedrijf. Een werkgever kan dit dus zeer interessant vinden en zal je dus sneller aannemen in zijn bedrijf.

Misschien vind je het momenteel lastig om over je toekomst na te denken wegens financiële problemen of heb je nog geen idee hoe je de huidige situatie kunt verbeteren.

Als je echter een richting kiest en hier 100% voor gaat, gaan er deuren open die je niet had verwacht.

Ook is het verstandig om verder te kijken dan de situatie waar je nu in zit. Bijna niemand verdient namelijk bakken met geld binnen enkele maanden, daarvoor is simpelweg tijd en moeite benodigd.

De nadelen van meer geld verdienen

Het zal niet eerlijk zijn als ik je enkel over de voordelen vertel van meer geld verdienen. Meer geld verdienen kan namelijk ook nadelen met zich meebrengen.

Een extra inkomen is fijn, maar je zult verandering moeten brengen in je huidige leven. Denk hierbij aan:

 • Je kunt minder tijd over hebben voor vrienden en familie.
 • Je kunt door veel te werken overspannen raken.
 • Je kunt jezelf moeilijk motiveren aan de slag te gaan.

Het is dus erg belangrijk dat je de balans vindt tussen gezondheid, welvaart, relaties en voldoening. 

Luister naar je lichaam, wat je wel en niet aankan. Zorg ook dat (als je die hebt) je partner achter je keuze staat zodat je in moeilijke momenten steun hebt.

Laat je niet afschrikken!

Zoals je hierboven in de voor-en nadelen hebt kunnen lezen, komt het woordje ‘kan’ elke keer voor. Het ‘kan’ namelijk gebeuren of het ‘kan’ een gevolg zijn.

Laat je dus niet afschrikken. Je weet pas of iets gebeurt, wanneer je het zelf ervaart. Het ‘kan’ namelijk ook zomaar gebeuren dat je succesvol wordt en een stuk meer geld gaat verdienen van voorheen. Mij lijkt dat risico het zeker waard ;).

Manieren om meer geld te verdienen

Wanneer je meer geld wil verdienen, dan kun je kiezen uit veel mogelijkheden.

Ik zal vijf verschillende manieren hieronder even met je doornemen ter inspiratie. Aan het einde vertel ik je ook over de methode welke ik zelf gebruik om een geheel maandelijks inkomen te verdienen.

Vooral als je momenteel al 40-urige werkweken maakt, zal je voor iets moeten kiezen wat je goed kunt combineren. Je kunt bijvoorbeeld de ochtenden, avonden en weekenden gebruiken om meer geld te verdienen.

meer geld verdienen keuzes
5 keuzes om meer geld te verdienen

Enquêtes invullen voor meer geld

De eerste manier om meer geld te verdienen is door jezelf aan te melden op een enquêtepanel. Je krijgt daar de mogelijkheid enquêtes in te vullen voor geld.

Het zijn vragenlijsten die bedrijven gebruiken voor hun marktonderzoek. Je kunt dus enquêtes verwachten over reclames, producten en nog veel meer. Per ingevulde enquête ontvang je ongeveer 1,- euro. 

Je kunt dit gewoon vanaf je telefoon of tablet gaan doen. Je kunt dus zelfs wanneer je bij je werk of studie even pauze hebt, een enquête invullen en geld verdienen. 

Rijk worden door enquêtes in te vullen zal lastig worden. Echter is het wel een super eenvoudige manier om vandaag al meer geld te gaan verdienen.

Chatten voor meer geld

Een andere makkelijke manier om direct al meer geld te gaan verdienen is door te gaan chatten voor geld. Het enige wat je dan hoeft te doen is chatten met mannen en/of vrouwen. Voor elk berichtje dat je ontvangt, krijg je een vergoeding van 15 cent.

15 cent is niet veel, maar dit bedrag kan behoorlijk oplopen wanneer je met meerdere mensen tegelijk aan het chatten bent.

Houd er wel rekening mee dat sommige bezoekers erotisch chat contact verlangen, echter bepaal je natuurlijk zelf of je hier wel of niet in mee gaat.

Na het aanmelden kun je een nep profiel aanmaken. Je interesses, woonplaats etc. mag je dus zelf verzinnen. Het chatten is volledig anoniem. 

Meer geld verdienen door teksten te schrijven

Website eigenaren zijn altijd op zoek naar tekstschrijvers om nieuwe content te verkrijgen. Door artikelen op hun website te plaatsen, zullen zij namelijk meer bezoekers op hun website krijgen.

Om geld te verdienen met teksten schrijven, kun je bijvoorbeeld artikelen gaan schrijven over een onderwerp waar jij veel kennis over hebt. Vervolgens ga je de teksten aanbieden bij websites tegen een vergoeding.

Ook kun je je diensten online aanbieden. Website eigenaren kunnen dan zelf contact opnemen en hun wensen bespreken. Een goede website die je hiervoor kunt gebruiken is Sitedeals.nl.

Als online tekstschrijver heb je een aantal voordelen. Je kunt bijvoorbeeld zelf bepalen hoeveel en wanneer je de teksten schrijft. Je kunt namelijk zelf besluiten hoeveel opdrachten je aanneemt.

Geen voorraadrisico met dropshipping

Een andere goede methode om meer geld te verdienen is dropshipping. Simpelweg ben je dan een tussenpersoon tussen de leverancier en de eindklant. Op jouw webshop kunnen klanten, producten bestellen. Wanneer je een bestelling ontvangt, laat je het product rechtstreeks vanaf de leverancier versturen naar de klant.

Lees hier meer over ‘geld verdienen met dropshipping‘.

Je hoeft dus zelf geen eigen producten te hebben of een voorraad aan te houden. Ook zijn er dus geen hoge opstartkosten vereist.

Je kunt allerlei producten gaan verkopen op deze manier, zoals: horloges, smartphones en parfums. De vraag naar dit soort populaire producten is erg hoog. Echter, de producten waar je minder snel aan zou denken verkopen vaak beter, omdat er minder concurrenten in deze markten zijn.

Spullen inkopen en verkopen met winst

De laatste manier om meer geld te verdienen (voordat ik mijn eigen methode ga toelichtten) is het inkopen en verkopen van goederen.

Misschien koop en verkoop je zelf wel eens wat via Marktplaats. Je zult dan vast hebben gemerkt dat niet iedereen een even goede handelaar is.

Dat komt simpelweg omdat mensen vaak niet weten hoeveel geld ze daadwerkelijk kunnen krijgen voor hun spullen. De spullen bieden zij dan ver onder de marktprijs te koop aan.

Een goede manier om meer geld te verdienen is dus om dit soort goedkope spullen in te kopen en met een winstmarge door te verkopen.

Om geld te verdienen met handel heb je letterlijk maar een paar euro nodig. Vervolgens kun je gaan opschalen en steeds meer geld verdienen.

Wat ik zelf aanraad om meer geld te verdienen

Tussen de bovenstaande methodes zitten zeker een aantal goede manieren om meer geld te verdienen. Echter heb ik er zelf niet voor gekozen om hier mijn geld mee te verdienen.

Met deze methodes zal je namelijk tijd moeten inleveren om meer geld te kunnen verdienen.

Ik kijk graag verder dan een jaar of een paar jaar.

Wanneer je dit beseft kan de magie tot stand komen.

Je gaat dan namelijk begrijpen dat je ergens naartoe kunt werken. En, dat er wel degelijk kansen zijn om meer vrijheid te creëren. En, dat je niet continu hard hoeft te werken om meer geld te verdienen.

Vrijheid creëren voor in de toekomst

Er bestaat ‘online werk’ dat je zeker leuk zult vinden, en waarmee je steeds meer geld kunt gaan verdienen.

 • Het mooie hiervan is dat je geen tijd meer hoeft in te leveren om meer geld te gaan verdienen. Je inkomen zal geleidelijk groter worden.
 • Hiermee creëer je de vrijheid om zelf werktijden in te plannen.
 • Het is werk waar je voldoeding uit haalt, omdat je iets opbouwt voor jezelf en tegelijk anderen helpt.

Ik pas deze methode zelf ook toe en verdien hiermee een geheel maandelijks inkomen.

Het mooie is dat jij daar ook mee aan de slag kunt gaan.

Hoe meer geld verdienen ook anders kan

Meer geld verdienen door harder te werken en meer tijd op te offeren is dus niet nodig.

Zelf kreeg ik hier zoveel energie van dat de dagen weer rooskleurig werden. Ik begon namelijk aan mijn toekomst te werken en zag mijn inkomen alsmaar verder groeien.

Hoe zat je het nu ook bent om voor een baas te werken, je werkt hiermee aan iets om uiteindelijk je baas ‘vaarwel’ te kunnen zeggen.

Natuurlijk lukt dit niet binnen een dag, maar zodra je dit echt wilt, zal het je zeker lukken!

Wat jij moet doen om meer geld te verdienen

Ik wil je uitnodigen om het verhaal van Jacko Meijaard eens te gaan lezen.

Hierin wordt de methode besproken waarmee ik zelf ook mijn geld verdien. Wat wij namelijk doen is het online promoten van andermans producten.

Je kunt hiermee alles wat je maar kunt bedenken gaan promoten. Kies dus een onderwerp wat jij leuk vindt waardoor je geld kunt verdienen met je hobby of passie.

Voor het promoten van producten kun je alle kanalen op het internet gebruiken zoals: social media, websites, video’s etc.

Door waarde te geven aan je bezoekers zullen ze van je gaan houden. Dit brengt een vaste stroom aan bezoekers en verkopen op gang waardoor je langzamerhand steeds meer geld verdient.

Bekijk zelf maar eens hoe het werkt.

PS: Mocht je nog vragen hebben over de manieren om meer geld te verdienen, stel ze dan gerust in de reacties hieronder.

Ik help je er graag verder mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *