Geld verdienen op straat

Gemiddelde leestijd: 9 minuten
geld verdienen op straat

Geld verdienen op straat kan op meer manieren dan mensen denken. Het kan zeker leuk zijn om geld te verdienen op straat, want je bent lekker in de buitenlucht bezig met iets. Beter dan heel de dag op kantoor moeten zitten, vind ik zelf. In dit artikel ga ik je dan ook vertellen over 12 manieren om geld te verdienen op straat. Aan het einde vertel ik je ook, hoe ik een geheel maandelijks inkomen dankzij het internet verdien, en hoe jij dit ook kunt gaan realiseren!

#1: Geld verdienen op straat als artiest

Mocht je een muzikaal persoon zijn, is het wellicht een idee om een straatmuzikant te worden en hier geld mee te verdienen. Je kunt bijvoorbeeld gaan zingen, gitaar spelen, accordeon spelen, viool spelen en nog veel meer. Om dit te mogen doen heb je wel een vergunning nodig, deze kun je bij de gemeente aanvragen. Je kunt tevens andere voorstellingen gaan geven op straat. Voorbeelden hiervan zijn jongleurs, clowns, dansers, waarzeggers, mimespelers en beeldende kunstenaars.

geld verdienen op straat als muzikant
Geld verdienen op straat als artiest

#2: Maaltijden bezorgen

Geld verdienen op straat kan ook door maaltijden te gaan bezorgen. Je kunt dan simpelweg op straat met je fiets, auto of scooter, maaltijden gaan bezorgen voor een restaurant. Ga langs bij de plaatselijke pizzeria, patatzaak of sushitent en vraag naar de mogelijkheden voor werk. Het enige wat je als bezorger hoeft te doen is langs adressen rijden om bij mensen hun bestelde maaltijden af te leveren.

#3: Geld verdienen op straat door honden uit te laten 

Wanneer je het leuk om met honden bezig te zijn, kun je overwegen om honden uit te laten voor geld. Mensen hebben namelijk vaak niet genoeg tijd om hun honden zelf uit te laten of de nodige aandacht te geven. Er is daarom altijd vraag naar hondenuitlaters. Mijzelf lijkt het heerlijk om op straat of andere mooie plekken te wandelen en ondertussen geld te verdienen.

hond uitlaten op straat voor geld
Geld verdienen op straat met honden uitlaten

#4: Aardbeien verkopen

Je kunt geld verdienen op straat door aardbeien te gaan inkopen en verkopen. Vooral in de zomermaanden zijn aardbeien zeer geliefd in Nederland. Telers verkopen hun voorraad vaak voor een lage prijs, wanneer de aardbeien niet geschikt zijn om in de supermarkt te verkopen. Deze aardbeien zijn echter nog goed te gebruiken en kunnen gewoon worden opgegeten. Je kunt dus veel winst maken en geld verdienen door aardbeien te gaan verkopen.

#5: Geld verdienen op straat met je telefoon

Geld verdienen op een bankje of waar dan ook op straat kan eenvoudig dankzij je telefoon. Een goede optie is om te gaan chatten voor geld. Je hoeft dan enkel te chatten, en voor elk ontvangen bericht ontvang je geld. Daarnaast kun je geld verdienen met enquêtes invullen. Je vult dan vragenlijsten in voor bedrijven, in ruil voor loon. Het mooie is dat je dit gewoon vanaf je telefoon of tablet kunt gaan doen.

#6: Bestrating reinigen met hogedruk

Je hebt het vast wel eens ergens gezien: de terras- of oprit bestrating die vol zit met groene aanslag. Dit is echter makkelijk te verwijderen met een hogedruk. Ga eens rondvragen naar mensen die iemand nodig hebben om dit te verwijderen. Het is een super makkelijke manier om wat geld bij te verdienen op straat.

#7: Geld verdienen op straat door mensen helpen fit te worden

Ben je vaak zelf in de sportschool te vinden? Of ben je gewoon een sportief en fit persoon? Dan kun je andere mensen helpen om hetzelfde te worden. Denk aan, samen hardlopen met mensen, buiten trainingen geven en het maken voedingsschema’s voor mensen. Zo kun je andere mensen helpen, op straat zijn en ook nog eens geld verdienen. Als sporten je hobby is, is dit tevens een goede manier van geld verdienen met je hobby.

hardlopen op straat voor geld
Geld verdienen op straat door andere te helpen

#8: Sportwedstrijden organiseren

Als liefhebber van sport kun je sportwedstijden en/of groepstrainingen gaan organiseren. In minderbedeelde wijken van een stad kun je bijvoorbeeld sportwedstrijden gaan organiseren op straat of in een park. Vraag hiervoor eens rond bij gemeentes. Je zou in dienst kunnen treden als buurtwerker/welzijnswerkers of kunt geld verdienen dankzij gemeentelijke subsidie. 

#9: Druiven plukken in Frankrijk

Ideaal voor studenten en mensen die van reizen houden is het plukken van druiven in Frankrijk. In Frankrijk zijn namelijk gigantisch veel wijnboeren die het gehele jaar zoeken naar mensen om de druiven te plukken. Je kunt met het verkregen loon zelfs de vakantie in Frankrijk financieren.

#10: Fietstochten organiseren

Mocht je in een mooie omgeving wonen en het (omliggende) gebied goed kennen, kun je fietstochten voor toeristen gaan organiseren. Je leidt dan de gasten als een gids rond en laat enkele mooie plekken zien. Vooraf spreek je natuurlijk een bedrag af wat je ervoor wil hebben. Wanneer je ervoor zorgt dat de gasten het naar hun zin hebben en ook nog eens een leuk praatje met ze maakt, is de kans groot dat je aan het einde van de fietstocht ook nog eens een mooie fooi ontvangt. Fietstochten organiseren is dus een leuke en sociale manier om je geld te verdienen op straat.

#11: Geld verdienen op straat met tuinonderhoud

Wanneer je het leuk vindt om bezig te zijn met tuinieren, kun je hier geld mee verdienen. Veel mensen hebben namelijk een enorme tuin, maar weten niet hoe zij deze kunnen inrichten of onderhouden. Jij biedt dus een uitkomst voor hun, omdat jij dit wel kunt en wil doen. Hang simpelweg een briefje op, bij het prikbord in de plaatselijke supermarkt. Dat is vaak al voldoende om geïnteresseerde te vinden. 

#12: Je parkeerplaats verhuren in de stad

Mocht je over een eigen parkeerplaats beschikken en hier zelf geen auto parkeren is het een goede mogelijkheid deze parkeerplek te gaan verhuren. In de stad zijn parkeerplaatsen namelijk behoorlijk schaars, waardoor je snel een parkeerplaats verhuurd zult hebben. Om een goede prijs te bepalen voor je parkeerplek kijk je naar de huidige vraag en aanbod van parkeerplaatsen en baseert hierop de huurprijs. Logischerwijs zal je meer geld kunnen vragen voor je parkeerplaats wanneer de parkeerplaatsen schaarser zijn.

Mijn geweldige manier om online geld te verdienen

Zoals gezegd verdien ik mijn gehele maandelijks inkomen dankzij het internet.

Dit doe ik met affiliate marketing.

Met affiliate marketing promoot je andermans producten in ruil voor commissie.

Het mooie is dat iedereen dit kan doen, en dat je vandaag al kunt beginnen. Dit kan gewoon vanaf thuis, en je hoeft er de deur dus niet voor uit!

In de Affiliate Marketing Revolutie wordt je stap voor stap toegelicht hoe je vandaag al kunt beginnen met het opzetten van jouw eigen winstgevende affiliate business.

Klik hier om ook minimaal 7.500 euro per maand te verdienen >>

Succes!

PS: Heb jij zelf nog leuke ideeën om geld te verdienen op straat? Laat het gerust weten in de reacties hieronder!

Één reactie op “Geld verdienen op straat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *