Thuis geld verdienen met PC

Gemiddelde leestijd: 7 minuten
thuis geld verdienen met PC

Thuis geld verdienen met je PC? Je hebt vast wel eens verhalen gehoord over mensen die met een PC of laptop, een geheel maandelijks inkomen vanuit huis verdienen. Veel mensen zijn sceptisch en geloven niet dat dit echt mogelijk is. Het is echter heel goed mogelijk om dit te realiseren. Je zult in dit artikel dan ook erachter komen dat online geld verdienen wel degelijk realistisch en betrouwbaar is. En dat jij ook thuis geld kunt verdienen met je PC, mits je écht begint en niet te snel opgeeft!

In dit artikel ga ik vertellen hoe je zelf een geheel maandelijks inkomen vanachter je PC kunt verdienen. Het is niet moeilijk, je hebt geen budget nodig, je hebt geen technische kennis nodig, en kunt direct zelf beginnen!

Hoe je thuis met een PC meer geld kunt verdienen dan HBO’ers

Voordat ik ga vertellen hoe jij thuis geld kunt verdienen met een PC, zal ik eerst een stukje over mijzelf vertellen.

Persoonlijk vond ik het niks om voor werkgevers en leraren te werken. Daarom stopte ik met mijn HBO opleiding en zegde tevens mijn baan op. Wat ik echt wilde was: complete vrijheid hebben en succes behalen.

Ik besloot mij volledig te focussen op online geld verdienen en daardoor meer vrijheid te creëren. Ik begon dus te zoeken naar methoden om thuis geld te verdienen op het internet. Na het zoeken en uitproberen van vele methodes kwam ik bij affiliate marketing terecht.

Sinds een aantal jaren verdien ik dus mijn gehele inkomen dankzij affiliate marketing. Ik hoef daardoor nooit voor een baas te werken, ik maak zelf keuzes en ik hoef ook niet in de file te staan. Bovendien verdien ik meer geld dan HBO’ers.

Ik heb inmiddels verschillende succesvolle websites opgezet, waaronder Thuis-Inkomsten.nl. Op Thuis-Inkomsten.nl heb ik al vele mensen geholpen om thuis geld te verdienen met een PC.

Je bent hier dus op het juiste adres!

Thuis geld verdienen met PC: affiliate marketing

Ik zal je even vertellen wat affiliate marketing is.

Bij affiliate marketing promoot je producten of diensten uit een andere webshop in ruil voor commissie.

Het mooie hiervan is dat je dus zelf geen producten hoeft te hebben en al het harde werk dus eigenlijk al voor je wordt gedaan. Denk hierbij aan het bijhouden van een klantenservice, producten op de post doen en allerlei andere bijzaken. Gewoon promoten, commissie binnenhalen en dus geld verdienen met je PC.

Dit businessmodel biedt enorm veel mogelijkheden natuurlijk, want dit betekent dat je niet locatie gebonden bent. Je kunt thuis of waar dan ook ter wereld geld gaan verdienen met affiliate marketing. Enkel met een PC of laptop verbonden met het internet, kun je al aan de slag.

Geld verdienen op PC
Geld verdienen met PC: thuis of overal ter wereld

Voorbeeld: affiliate marketing website

Ter verduidelijking zal ik een voorbeeld geven hoe je thuis geld kunt verdienen met affiliate marketing.

Stel dat je een website over televisies opzet:

Op deze website geef je bezoekers informatie over televisies en laat je zien waar de goedkoopste televisies gekocht kunnen worden. Door regelmatig artikelen te plaatsen, gericht op relevante zoekwoorden gaat de website scoren in de zoekresultaten van Google. Je krijgt op ten duur dus bezoekers die zoeken naar alles wat met het kopen van televisies te maken heeft.

Op de website vergelijk je de verschillende telvisie prijzen (via automatische tools) en stuur je mensen via jouw affiliate link naar de websites van bijvoorbeeld Coolblue.nl, Bol.com of TelevisieWinkel.nl.

Wanneer mensen dan via deze affiliate link binnen 100 dagen een televisie bij een van de shops aanschaffen, ontvang je daar zo’n 40,- euro commissie over.

Niet mega veel, maar als je vijf verkopen per dag realiseert , is dat toch 200,- euro!

Bouw aan je eigen online vastgoed business

Wanneer je begint met affiliate marketing kun je op deze manier een behoorlijk passief inkomen opbouwen. 

Met een affiliate site verdien je gemiddeld zo’n 500,- euro per maand. Stel dat je meerdere websites op gaat zetten waarop je precies hetzelfde doet, kun je dus opschalen naar het gewenste inkomen. Daarnaast kun je de huidige website blijven uitbreiden met nieuwe artikelen, waardoor je steeds meer bezoekers via Google krijgt en dus steeds meer geld verdient.

Als je hier echt de moeite voor neemt, kun je makkelijk tien sites opzetten waar je zo’n 500-1000,- euro per maand per website mee verdiend. Dan heb je een hartstikke mooi inkomen, lijkt mij.

Het mooie is dat je websites eenmalig hoeft op te zetten. Daarna staan deze voor altijd 24/7 online, en hoef je eigenlijk alleen maar te onderhouden en op te schalen.

Thuis geld verdienen met je PC: conclusie

Aangezien je op deze pagina terecht bent gekomen is de kans groot dat je al een PC en internet hebt, waardoor je vandaag al kunt beginnen. 

Thuis geld verdienen met je PC is dus niet moeilijk, en voor iedereen mogelijk.

Het belangrijkste is echter dat je nu écht actie gaat ondernemen. Door enkel deze tekst te lezen zal je, je doelen niet behalen. Je zult daadwerkelijk de informatie moeten omzetten in actie.

Om je op weg te helpen is er een stap voor stap videotraining gemaakt, waarin je van A tot Z ziet, hoe je een winstgevende affiliate website opbouw.

Je hebt er geen technische kennis voor nodig, en je kunt direct aan de slag.

Klik hier om meer informatie over de Affiliate Marketing Revolutie te lezen >>

Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *