Direct geld verdienen online

4 top manieren voor succes!

Gemiddelde leestijd: 13 minuten
direct geld verdienen online

Direct geld verdienen online? Deze zoekterm wordt maandelijks ongeveer 150 keer opgezocht in Google. Je bent dus niet de enige die online geld wil verdienen.

Op deze pagina ga ik je dan ook vertellen hoe je direct online geld kunt verdienen aan de hand van vier eenvoudige en super winstgevende methodes. Lees dus snel verder!

Direct geld verdienen online dankzij…

Ik verdien zelf een geheel maandelijks inkomen dankzij het internet. Momenteel ga ik richting de 10K per maand. Om dit te bereiken heb ik natuurlijk hard moeten werken.

Thuis-Inkomsten.nl is een van mijn internet business. Hier help ik andere mensen om direct online geld te verdienen. Daarnaast heb ik natuurlijk ook nog mijn eigen business waar ik zelf de toegelichte methodes toepas om online geld te verdienen.

Ik en mijn samenwerkingen hebben al duizenden mensen geholpen met online geld verdienen. Je bent hier dus op het juiste adres als het om geld verdienen gaat!

Ik ga je vertellen over vier manieren om direct online geld te verdienen. Je kunt dan zelf besluiten wat jou een geschikt businessmodel lijkt.

#1: E-Commerce via Bol.com

Laten we beginnen bij het eerste businessmodel: E-Commerce via Bol.com. Je gaat dan een product aanbieden op een bestaand platform, in dit geval Bol.com. Dit is het grootste platform in Nederland en België.

De meeste mensen zijn al bekend met deze webshop en bestellen hier hun producten. Wat weinig mensen echter niet weten is dat je zelf ook kunt verkopen op Bol.com. Dat is dan ook waar je je op gaat richtten met dit verdienmodel: zo veel mogelijk winstgevende producten inkopen en verkopen via Bol.com

Om winstgevende producten te vinden, dien je de vraag en aanbod op een platform te bekijken. Stel dat je tennisballen wil verkopen (om maar wat te noemen).

  • Bedenk eerst of er genoeg vraag is naar tennisballen. Wanneer jij de markt betreedt, zullen mensen dan jouw rode tennisbal gaan kopen?
  • Bekijk ook het huidige aanbod van tennisballen. Zijn er al honderden aanbieders van tennisballen? Kun je jezelf onderscheiden van de concurrentie? Of kun je misschien een product vinden in een categorie met weinig aanbieders.

Dat is eigenlijk het spelletje dat je speelt bij online geld verdienen via Bol.com. Mocht je hier meer over willen weten kun je via de onderstaande knop, de BolMastery bekijken en direct beginnen.

Voordelen: Bol.com regelt de klantenservice, de verzending en de opslag van je producten. Ook is het een platform waar al miljoenen potentiële kopers zijn. Je hoeft dus niet te adverteren of een webshop te maken om klanten te vinden. Het is een super laagdrempelig businessmodel, Bol.com gaat je zelfs helpen om zo veel mogelijk te verkopen.

Nadelen: Bol.com houdt alle verkregen data van klanten en bestellingen voor hun zelf. Je kunt dus geen emaillijst opbouwen en een database bijhouden. Ook ben je wellicht afhankelijk van het platform, mocht er een grote verandering plaatsvinden.

Direct geld verdienen online met ecommerce
Direct geld verdienen online: Bol.com

#2: Social media marketing bureau

De tweede manier om direct online geld te verdienen is door een social media marketing agency op te richtten. Iedereen gebruikt in zijn dagelijkse leven social media, zoals: Facebook, Instagram, Snapchat en Twitter. Deze platformen verdienen hun geld door advertenties te tonen aan gebruikers.

Particulieren en bedrijven kunnen dus tegen betaling op de tijdlijnen van mensen worden weergeven. Super krachtig om in te zetten bij het bevorderen van de omzet. Voorheen moesten bedrijven bijvoorbeeld adverteren in een krant of zendtijd inkopen bij de televisie.

Nu is het veel laagdrempeliger om reclame te maken. Adverteren op social media is namelijk al mogelijk vanaf 1 euro per dag. Je kunt dan precies je doelgroep targeten: mensen uit de buurt bereiken, kinderen uitsluiten, gepensioneerde uitsluiten etc.

Maar hoe kun je geld verdienen met dit businessmodel wanneer je geen bedrijf hebt waarvoor je de omzet moet bevorderen? Heel simpel: andere bedrijven helpen bij het runnen van hun advertenties. Jij wordt dan de Facebook en Instagram Ads expert, die helpt bij bedrijven die het lastig vinden.

Vele restaurant, kappers, autorijscholen etc. adverteren allemaal nog op ouderwetse manieren, terwijl de klanten te bereiken zijn via social media. Normaal zouden deze bedrijven 1000 euro betalen om in een krant te adverteren. Jij kunt jezelf aanbieden als social media expert, en een percentage of vast bedrag afspreken voor het runnen van de ads. 

Op deze manier kun je dus direct online geld verdienen met een eigen social media marketing agency. Mocht je hier meer over willen weten kun je via de onderstaande knop, de Agency Masterclass van Mitchell Wijerman bekijken. Hierin wordt van A tot Z uitgelegd hoe je dit zelf kunt opstarten.

Voordelen: Cashflow positief, je hebt eigenlijk geen opstartkosten nodig waardoor het een perfect verdienmodel is voor beginnende ondernemers. Het runnen van ads is daarnaast heel makkelijk te leren dankzij de Masterclass. Het kan voor veel mensen ook nog eens leuk zijn met social media bezig te zijn en/of anderen te helpen.

Nadelen: In tegen stelling tot verkopen via Bol.com sta je met een SMMA direct in contact met de klant. Voor de service die je aanbiedt zal je namelijk klanten moeten vinden (telefonisch, eye-to-eye etc.). 

direct online geld verdienen met SMMA
Direct geld verdienen online: SMMA

#3: Dropshipping

Businessmodel nummer drie is dropshipping. Bij dropshipping ben je een tussenpersoon tussen de klant en leverancier. Je hebt hiervoor een eigen webshop nodig waar mensen producten kunnen kopen. Wanneer klanten iets bestellen in je webshop, laat je het product opsturen door de leverancier. De kans om geld te verliezen is dus minimaal.

De leverancier verzendt dus de producten, houdt ze op voorraad en koopt ze in. Ondertussen kan jij je volledig op andere zaken focussen zoals de marketingactiviteiten om meer verkopen te realiseren.

Tegenwoordig doen veel mensen dropshipping via Aliexpress. Naar mijn mening werkt dit niet. Mensen zijn namelijk gewend geraakt dat ze een besteld product binnen enkele dagen in huis hebben. Wanneer jij dus producten van AliExpress te koop aanbiedt, moet een klant misschien wel 3 weken wachten voordat hij of zij het product ontvangt.

Er zijn betere manieren om goede leveranciers te vinden voor je dropshipping producten. Bij deze manieren staat de klant wel op 1 en is het product dus snel geleverd.

Je zal misschien denken dat het meeste geld valt te verdienen in populaire productcategorieën zoals telefoons of laptops. Echter kun je beter zoeken naar minder populaire producten, waardoor het niet algemeen bekend is en er minder concurrentie zal zijn.

Klik op de onderstaande knop om meer te leren over online geld verdienen met dropshipping en het vinden van goede leveranciers.

Voordelen: Het grootste voordeel van dropshipping is dat je geen eigen producten nodig hebt en dus geen voorraadrisico hebt. Ook bestaan er veel tools voor dropshipping waardoor het erg laagdrempelig is. Bovendien is dit verdienmodel enorm schaalbaar: meer verkeer naar je webshop leidt automatisch tot meer geld, mits de conversion rate goed is.

Nadelen: Om de producten aan te bieden moet je een eigen webshop opzetten. Daarnaast sta je zelf in contact met de klanten en zal je dus zelf de klantenservice moeten bijhouden.

direct online geld verdienen met dropshipping
Direct geld verdienen online: dropshipping

#4: Personal brand

Het laatste businessmodel wat ik toelicht is het opzetten van een personal brand. Naar mijn mening is dit de beste asset die je kunt hebben. Met een eigen merk kun je namelijk alles lanceren wat je maar wil. In no time kun je tienduizenden euro’s verdienen door producten of diensten te verkopen aan je volgers.

Wanneer je momenteel al eigen producten hebt, kun je deze direct onder de aandacht brengen bij je volgers. Ook kun je bijvoorbeeld affiliate marketing toepassen, waardoor je andermans producten promoot in ruil voor geld. Je kunt dan een gericht productaanbod doen, en met weinig volgers, veel geld verdienen.

Een personal brand kun je starten door actief te zijn op social media, zoals Instagram, Facebook en YouTube. Creëer een band met je volgers waardoor ze van je zullen houden.

Voordelen: Je kunt alles lanceren wat je wil en staat dus open voor honderden businessmodellen. Ook ben je bekend waardoor je netwerk enorm is.

Nadelen: Je moet veel dingen kunnen en doen, bijvoorbeeld authentiek zijn en voor een camera kunnen praten. Je kunt ook veel haat krijgen met een personal brand, iedereen heeft een mening over je. Het is dus belangrijk dat je er persoonlijk klaar voor bent.

direct geld met personal brand
Direct geld verdienen online: personal brand

Direct geld verdienen online

Na het lezen van deze ‘direct geld verdienen online’ tekst, heb je kennis gemaakt met vier goede methodes om direct online geld te verdienen. De vraag is nu alleen of jij écht actie gaat ondernemen en niet opgeeft.

Ik durf te zeggen dat 99% van de mensen die er mee beginnen, afhaakt. En dus niks (of heel weinig) geld met de methodes verdienen. Wanneer zij namelijk na enkele dagen nog niks hebben verdiend, geloven ze er niet meer in. Echter hebben zij dan nog geen vier uur tijd erin gestoken.

De meeste mensen zullen dus nooit online geld verdienen, maar als jij wel begint en doorzet zal je zien dat het wel degelijk mogelijk is.

Het mooie van geld verdienen op internet is dat er geen limiet op je inkomsten zit. Ik ken gasten die stabiel 50.000 euro per maand verdienen en gasten die nog geen 200 euro per maand verdienen.

Het gaat er dan ook niet om wat zij doen, maar wat jij doet.

In theorie kun je door te starten met deze methodes zelfs miljonair worden. Er zijn mensen die dat doen – maar of jij dat ook gaat doen, is een vraag die jij alleen kunt beantwoorden.

affiliate marketing revolutie cursus

Bezoek eens de pagina van de Affiliate Marketing Revolutie. Hierop wordt verteld hoe je op het internet minimaal zo’n 250,- euro per dag kunt verdienen!

Ja, ik wil ook veel geld verdienen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *