Geld verdienen in vrije tijd

Gemiddelde leestijd: 7 minuten
geld verdienen in vrije tijd

Geld verdienen in je vrije tijd kan erg lekker zijn wanneer je extra geld nodig hebt, of simpelweg gewoon meer geld wil om leuke dingen te kunnen doen. Ik ga daarom in dit artikel verschillende methodes toelichten waarmee je geld kunt verdienen in je vrije tijd.

Het mooie van deze methodes is dat je het gewoon naast je studie of vaste baan kunt uitvoeren. Je bepaalt namelijk zelf hoeveel tijd je investeert. Hoe meer tijd je besteedt aan deze methodes, hoe meer geld je verdient.

Hoe geld verdienen in je vrije tijd?

Geld verdienen in je vrije tijd is niet moeilijk en kan iedereen. Het internet biedt ons namelijk verschillende laagdrempelige mogelijkheden geld te verdienen.

Ik wilde een jaar geleden ook geld verdienen in mijn vrije tijd. Destijds heb ik het hele internet afgezocht en kan nu de beste verdien methodes in kaart brengen. Ik heb hier een artikel over geschreven genaamd ‘online geld verdienen betrouwbaar’.

In dit artikel ga ik je drie eenvoudige methodes toelichtten waarmee je direct online geld kunt verdienen. Ook vertel ik aan het einde hoe je met 30 a 60 minuten per dag ‘werken’ een business kunt opstarten die maandelijks duizenden euro’s oplevert. Lees dus snel verder!

Enquêtes invullen voor geld

De eerste methode om geld te verdienen in je vrije tijd is het invullen van vragenlijsten van bedrijven.

Bedrijven willen namelijk voor hun marktonderzoek, de meningen van consumenten achterhalen. Ze vragen zich dus af wat mensen vinden van hun producten en recame-uitingen. Dankzij de antwoorden kunnen zij in de toekomst productverbeteringen doorvoeren en zich richtten op de wensen van de consument.

Voor het invullen van deze enquêtes krijg je geld betaald door het enquête panel waarop je bent aangemeld. Deze vergoedingen bedragen 1 tot wel 8 euro per ingevulde enquête.

Het is dus zeker het proberen waard om enquêtes in te vullen in je vrije tijd. Relaxt vanuit je luie stoel op je telefoon of tablet, enquêtes invullen.

Geld sparen op spaarprogramma’s

Spaarprogramma’s bieden je de mogelijkheid kleine opdrachten uit te voeren. Dit zijn allerlei soorten opdrachten, zoals het klikken op reclamebanners, openen van e-mails en wedden op voetbalwedstrijden.

In ruil voor het uitvoeren van deze actitviteiten ontvang je punten op je account. Deze punten kun je laten uitbetalen in echt geld naar je bankrekening. Wanneer je 10 euro hebt gespaard kun je al laten uitbetalen. Meestal krijg je direct voor het aanmelden van je account al 2 euro.

In het artikel ‘spaarprogramma’s‘ laat ik een overzicht zien van de beste en bekendste spaarsites in Nederland. Mocht je dit geschikt lijken om uit te voeren in je vrije tijd, kun je gerust een kijkje nemen.

Blog opstarten over je hobby

Een blog is eigenlijk hetzelfde als een website. Je kunt heel makkelijk zelf een blog opstarten, ook als je geen kennis over programmeren hebt. Een website kun je tegenwoordig namelijk gratis maken met een ‘drop and drag‘ systeem. Je hoeft dan alleen een template uit te kiezen en kunt vervolgens van alles invoegen/verslepen naar wens.

Op de blog plaats je tekst en/of video’s over een bepaald onderwerp, bijvoorbeeld een hobby of interesse van je. Daarna kunnen mensen je blog artikelen vinden via Google. Jij bent waarschijnlijk zelf ook op deze pagina ‘geld verdienen in vrije tijd’ terecht gekomen door het zoekwoord in te typen in Google.

Wanneer je dus op gratis wijze bezoekers op je blog ontvangt, dien je er een verdienmodel aan te koppelen om geld te verdienen. Een goed verdienmodel hiervoor is affiliate marketing. In de artikelen kun je namelijk met een affiliate link verwijzen naar andermans producten. Wanneer iemand dan iets koopt via jouw link, krijg je een percentage van de verkoopprijs uitbetaald.

Je kunt dus makkelijk in je vrije tijd teksten gaan schrijven, publiceren op het internet en hier een verdienmodel aan koppelen. Lees meer op de pagina ‘geld verdienen met bloggen‘.

Beste methode om geld te verdienen in je vrije tijd

Zelf vind ik de beste methode om geld te verdienen in je vrije tijd: E-Commerce via Bol.com. Waarom? Het is super laagdrempelig en zeer winstgevend voor beginnende ondernemers.

E-Commerce via Bol.com houdt in dat je goedkope producten inkoopt en vervolgens te koop aanbiedt op Bol.com. Het mooie hiervan is dat Bol.com al miljoenen potentiële kopers heeft. Je hoeft dus zelf geen klanten te zoeken voor je producten of geld te investeren in dure sociale media advertenties..

Door winstgevende producten te vinden, kun je aanzienlijke bedragen verdienen via Bol.com. Bol.com gaat je zelfs helpen om zo veel mogelijk verkopen te realiseren.

Ik raad je aan onderstaande video te bekijken, zodat je een beter beeld krijgt bij het verkopen via Bol.com.

Geld verdienen in vrije tijd: de oplossing

Het beste is dus om te beginnen met affiliate marketing. Met 30 a 60 minuten per dag kun je maandelijks duizenden euro’s bijverdienen. 

Een goed verdienmodel dus om je vrije tijd mee op te vullen, lijkt mij. Het kan zelfs zoveel geld opleveren dat je in de toekomst kunt besluiten je baan op te zeggen.

Om veel geld te verdienen via affiliate marketing is het natuurlijk handig om te leren van mensen die zelf al succes hebben behaald, zodat je de stappen kunt overnemen.

Jacko Meijaard verdient elke dag duizenden euro’s enkel met het verdienmodel affiliate marketing. Hij wil je graag verder helpen om hetzelfde te bereiken.

Daarom raad ik je aan zijn 100% kosteloze training te bekijken om te kijken of het wat voor je is.

Klik hier om naar de gratis exclusieve training over E-Commerce te gaan >>

Succes! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *