Rijk worden in loondienst

Gemiddelde leestijd: 6 minuten
rijk worden in loondienst

Rijk worden in loondienst? Veel mensen vragen zich af of het daadwerkelijk mogelijk is om rijk te worden in loondienst.

In dit artikel ga ik je er alles over vertellen en zal je erachter komen hoe je rijk kunt worden met of zonder in loondienst te hoeven werken.

Aan het einde geef ik je ook nog een gratis exclusieve bonus. Lees dus snel verder!

Wanneer ben jij rijk?

Hedendaags zien we allerlei advertenties en websites voorbij komen. Zij beweren dat je rijk kunt worden zonder in loondienst te hoeven werken. Maar wanneer ben je nou eigenlijk rijk?

Laten we vooropstellen dat met een 9 tot 5 baan niks mis is. Wanneer jij het naar je zin hebt op werk, en het het leuk vindt om de taken uit te voeren, dan ben je eigenlijk al succesvol en rijk. Bovendien is alles voor je geregeld bij een normale baan: je hebt zekerheid van een inkomen en werkt op kantoor of in een filiaal.

In derdewereldlanden voelen mensen zich al rijk, wanneer zij te eten hebben.

Vraag dus af wat rijk zijn voor jou betekent. 

Waar ik alleen niet van hou, zijn mensen die constant klagen over hun werk of opleiding. Zij kiezen er namelijk zelf voor om dit werk te doen. Het is je eigen verantwoordelijkheid!

Mensen klagen dan eigenlijk, omdat ze de grote kudde hebben gevolgd. Het is ons namelijk aangeleerd om dingen te doen volgens het ‘veilige’ systeem. Dus naar school gaan, een diploma halen en uiteindelijk een 9 tot 5 baan zoeken.

Mensen denken dat er geen andere keuze is, en nooit iets zullen bereiken zonder een vaste baan of een studie te volgen. Klaag jij momenteel over je werk of studie? Verlaat het aangeleerde systeem en begin zelf keuzes te maken waardoor je echt rijk wordt.

Kun je rijk worden in loondienst?

Je kunt dus rijk worden in loondienst. Het is maar net wanneer jij, jezelf rijk voelt.

Voor mij betekent rijk zijn: de vrijheid hebben om zelf keuzes te mogen maken. Rijk worden in loondienst is voor mij dus geen optie. Op werk zullen ze namelijk voor mij de keuzes maken: welke taken ik uitvoer, of ik naar de tandarts mag, hoe laat ik aanwezig moet zijn, wanneer ik naar huis mag etc.

”Voor mij is rijk zijn, zelf keuzes kunnen en mogen maken.”

Ben jij klaar voor verandering? Durf je het risico te nemen om uit het aangeleerde systeem te stappen en uiteindelijk rijk te worden en gelukkig te zijn? Ga ervoor!

Het grootste risico dat je kunt nemen is om in je leven nooit een risico te nemen.

Jij hebt zelf alles in handen. Geef dus niet je ouders, je vrienden of andere factoren de schuld. Geef enkel jezelf de schuld van de situatie waar je nu in zit.

Rijk worden door anderen te kopiƫren

Om rijk te worden kun je het beste kijken naar de manier waarop andere mensen rijk zijn geworden. Vervolgens ga je kopiƫren wat zij doen om zelf rijk te worden.

Je kunt hiervoor de 21-jarige Jia Ruan als voorbeeld nemen. Een jaar geleden werkte hij nog in loondienst, echter heeft hij het risico durven te nemen alles opzij te zetten en rijk te worden. Met zijn E-Commerce business maakt hij nu dagelijks een omzet van 2000,- euro. Daarnaast heeft hij een educatie miljoenen business.

E-Commerce via Bol.com houdt in dat je producten inkoopt en verkoopt met een winstmarge op Bol.com. Bol.com is een perfect platform om producten op aan te bieden. Zij regelen namelijk al de logistieke processen voor je. Bovendien hebben zij een enorm klantenbestand van miljoenen potentiele kopers waar jij direct gebruik van kunt maken.

Dit is super laagdrempelig om mee te beginnen, ook al heb je 0 kennis van internetmarketing. Met 30 a 60 minuten per dag kun jij hetzelfde als Jia Ruan bereiken en dus rijk worden.

Rijk worden in loondienst: conclusie

Heb je het momenteel naar je zin in loondienst, dan ben je in principe al rijk. Sommige mensen stellen andere doelen waardoor zij rijk worden.

Mocht je nu verandering willen, zorg dan simpelweg voor deze verandering. Als voorbeeld heb ik je kort over Jia Ruan verteld.

E-Commerce kun je zelfs naast je huidige baan of studie gaan doen. Hierdoor kun je zelf bepalen of het wat voor je is en hier rijk van zult worden.

Ik raad je aan om de 100% kosteloze training te bekijken om te kijken of het wat voor je is.

Klik hier om naar de gratis exclusieve training over E-Commerce te gaan >>

Ga ervoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *