3000,- euro netto per maand verdienen

Gemiddelde leestijd: 11 minuten
3000 euro netto per maand verdienen

Wil jij 3000,- euro netto per maand verdienen? Maandelijks zoeken mensen zo’n 130 keer naar deze zoekterm in Google. Je bent dus niet de enige die elke maand 3000,- euro netto (na belastingen) op zijn rekening gestort wilt krijgen.

Het is heel goed mogelijk om maandelijks 3000,- euro te verdienen, maar je zal wel tijd moeten investeren. Ook is het belangrijk om over de juiste kennis te beschikken. Want met welke methode kun je 3000,- euro netto verdienen? Ik vertel je er alles over zodat jij direct aan de slag kunt.

3000,- euro netto per maand verdienen vanuit huis

Een aantal jaar geleden was ik het zat om voor een baas te werken. Ik wilde meer geld verdienen en het liefst 3000,- euro netto per maand.

Ik begon te zoeken naar verdien methodes op het internet. Hierdoor kwam ik erachter dat er vele ‘onzin verhalen’ en oplichtingspraktijken bestaan. Dergelijke partijen willen enkel geld van je afnemen in plaats van dat het geld oplevert.

Gelukkig zijn er ook genoeg betrouwbare en legale manieren om geld te verdienen. De methode waar ik tot op heden mijn maandelijkse inkomen mee verdien, ga ik toelichtten in dit artikel.

De methode waarmee je 3000,- euro netto per maand kunt gaan verdienen is affiliate marketing. Je hebt geen technische kennis of opleiding nodig om te beginnen. Ik zal je er meer over vertellen.

De verdien methode die wel werkt

Om 3000,- euro netto per maand te verdienen kan je gebruik maken van affiliate marketing.

Bij affiliate marketing is de bedoeling dat je andermans producten of diensten promoot, en wanneer je dit succesvol doet, ontvang je daar een commissie over.

Aangezien je andermans producten promoot heb je een aantal voordelen, bijvoorbeeld:

 • Je hoeft geen eigen producten te hebben
 • Je hoeft geen voorraad aan te houden
 • Je hoeft geen opslagplaats te hebben
 • Je hoeft geen producten op de post te doen
 • Je hoeft geen klantenservice bij te houden

Bedenk maar eens hoeveel tijd en geld je hierdoor kan besparen.

Hieronder ga ik vertellen hoe je met affiliate marketing begint en minimaal 3000,- euro netto per maand kunt gaan verdienen.

Hoe kan je beginnen met affiliate marketing?

De eerste stap is om jezelf gratis aan te melden op een affiliate netwerk of programma. Je vindt hierop alle producten en diensten die je kunt gaan promoten.

Op affiliate netwerken vind je duizenden producten om te promoten. Daarnaast hebben veel bedrijven een eigen affiliate programma, zoals Bol.com. Je kunt in dat geval alles promoten wat op Bol.com te koop staat.

Na de aanmelding ga je een product of dienst uitkiezen om te promoten. Kies een product dat aansluit bij jouw hobby’s of interesses. Hierdoor is de kans groot dat je veel kennis over het onderwerp hebt en het leuk vindt om er mee bezig te zijn.

Abonnementen zijn ook interessant om te promoten. Je hoeft dan namelijk eenmalig een lid aan te brengen, waarna je maandelijks commissie blijft ontvangen.

Besluit je om een los product te promoten? Dan krijg je zo’n 10 tot 70% van de verkoopprijs uitbetaald. De commissie is afhankelijk van het product dat je promoot. 

Op het affiliate netwerk of programma vind je jouw unieke affliate links. Via deze links kun je de producten gaan promoten. Een voorbeeld van een affiliate link is:

https://www.paypro.nl/producten/Perfect_Slapen_in_7_Stappen/25596/XXXXX

Het ziet er uit als een vreemde link. Echter kun je deze link gaan inkorten, verwerken in woorden, banners gebruiken etc.

Elk aangemelde persoon op het affiliate netwerk ontvangt een unieke link. Hierdoor kan het netwerk identificeren wie een bezoeker heeft doorverwezen naar andermans webshop. Je krijgt dus alleen betaald wanneer je een product promoot met jouw unieke link.

Klik hier om stap voor stap geld te leren verdienen met affiliate marketing >>

Affiliate marketing gaan toepassen

Voor de promotie van de affiliate producten kun je alles op het internet gaan gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan: websites, Facebook, Twitter, LinkedIn, video’s, advertenties en emails.

Veel mensen kiezen ervoor om social media in te zetten. Voor social media zal je echter veel tijd en/of geld moeten investeren om bezoekers te krijgen. Je bouwt hier dus geen zekerheid mee op, en geen vast maandelijks inkomen van 3000,- euro. 

Om 3000,- euro netto per maand te gaan verdienen met affiliate marketing dien je het verdienmodel op de juiste manier toe te passen. Ik raad je dan ook aan om affiliate marketing op websites toe te passen.

Niet schrikken als je niet weet hoe je een website maakt. Je kunt namelijk zonder programmeerkennis dankzij handige ‘drop and drag’ systemen een zeer winstgevende website maken.

Door een website online te zetten zal je een passief inkomen opbouwen. Je plaatst eenmalig content (artikelen en video’s) op je website. Vervolgens zijn deze artikelen de rest van je leven, dag en nacht toegankelijk op het internet. Op de website plaats je natuurlijk de affiliate links waardoor je geld verdient.

Gerichte bezoekers krijgen op je website

Door artikelen te plaatsen op je website zal je op ten duur gerichte, gratis bezoekers via Google krijgen.

Neem als voorbeeld even mijn website die je thans bekijkt:

 • De homepagina is gericht op het zoekwoord ‘thuis geld verdienen’. Elke maand bezoeken 500 mensen mijn website dankzij dit artikel.
 • Het artikel dat je nu leest is gericht op het zoekwoord ‘3000 euro netto per maand verdienen’. Maandelijks zoeken mensen zo’n 130 keer naar dit zoekwoord.

Hoe meer artikelen je publiceert, hoe meer bezoekers op je website terecht zullen komen. En, hoe meer bezoekers, hoe meer geld je verdient. Eigenlijk heb je zelf in handen hoeveel geld je verdient.

Ik raad je aan om minimaal 1 artikel per week te publiceren op je website. Zo zal je steeds meer bezoekers op je website krijgen. Zorg voor goede, unieke teksten van minimaal 500 woorden. Als je de Nederlandse taal niet goed beheerst, dan kan je er ook voor kiezen om teksten uit te besteden. Voor een tekst van 500 woorden betaal je ongeveer 5,- euro.

3000,- euro netto per maand verdienen als affiliate

Je begrijpt wel dat affiliate marketing makkelijk valt op te schalen. Je kunt namelijk eindeloos artikelen blijven publiceren op je website. Daarnaast kan je nieuwe websites aanmaken met andere onderwerpen en affiliate producten.

Met 1 website kun je al snel 250,- euro per maand verdienen. Echter heb ik ook affiliate websites die maandelijks duizenden euro’s opleveren.

Met 12 websites die elke maand 250,- euro opleveren zal je 3000,- euro per maand verdienen. Gezien jij 3000,- euro netto wilt verdienen zal je iets meer moeten verdienen. Je zal namelijk geld apart moeten houden voor de jaarlijkse inkomstenbelasting, en eventuele verzekeringen.

12 websites onderhouden klinkt als vrij veel werk. Echter is het goed mogelijk om met 1 website al 3000,- euro netto per maand te verdienen, in tegen stelling tot 250,- euro in het voorbeeld. Onthoud ook dat je inkomen elke maand groeit (alles staat voor altijd online, en dit wordt steeds meer).

3000,- euro netto per maand is een riant salaris. Waarschijnlijk zal je dan besluiten je baan op te zeggen en te gaan leven van affiliate marketing.

Zelf 3000,- euro netto per maand verdienen

3000,- euro netto per maand verdienen gaat niet vanzelf. Echter wanneer je er voor gaat en consistent artikelen blijft plaatsen, zal het je zeker lukken.

Zelf heb ik affiliate marketing leren toepassen dankzij Jacko Meijaard. Hij heeft namelijk een stap voor stap videotraining opgezet genaamd, de Affiliate Marketing Revolutie. 

Je leert tot in details hoe je zelf een winstgevende affiliate site opzet, gewoon vanuit de woonkamer.

Door deze training te volgen voorkom je dat je gaat zitten aanklooien. Je leert bijvoorbeeld hoe je zonder technische kennis een website maakt en hoe deze verkopen gaat opbrengen.

Klik hier om zelf minimaal 3000,- euro netto per maand te gaan verdienen >>

Succes!

PS: Heb je nog vragen over affiliate marketing? Laat hieronder een reactie achter, dan zal ik je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Één reactie op “3000,- euro netto per maand verdienen

 1. Hi, ik ben erg geïnteresseerd om op deze manier te gaan werken.
  Mijn vraag is, is het de bedoeling te werken met een kvk registratie?

  Groetjes Ellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *