100 euro per dag verdienen

Gemiddelde leestijd: 10 minuten
100 euro per dag verdienen

100 euro per dag verdienen? Als je op deze pagina terecht bent gekomen, is de kans groot dat je 100 euro per dag wilt gaan verdienen. Misschien heb je momenteel een baan of helemaal geen inkomen. In beide gevallen kun je aan de slag met mijn verdien methode om meer inkomsten te genereren.

Maar hoe doe je dat? Hoe kun je 100 euro per dag verdienen online? Op deze pagina ga ik je vertellen over mijn methode om met ongeveer 1-2 uur per dag, minimaal 100 euro per dag te verdienen. Jij kunt hier ook mee aan de slag. Je hebt geen diploma of (voor)opleiding nodig en het is volkomen legaal!

Waarom 100 euro per dag verdienen?

Het is maar goed dat je op deze pagina terecht bent gekomen. Je hebt hierdoor een voorsprong op andere mensen die niet op deze pagina terecht zijn gekomen. Zij weten waarschijnlijk niks af van de methode waarmee je op een slimme manier 100 euro per dag kunt gaan verdienen.

Veel mensen willen online (extra) geld verdienen. Echter pakken veel mensen het compleet verkeerd aan.

De redenen waarom je 100 euro per dag wilt verdienen zijn namelijk dat je meer vrijheid wilt creëren en meer geld wilt kunnen besteden aan dingen die je leuk vindt. Echter vergeten mensen dit wanneer zij geld willen verdienen.

Sommige mensen werken nu al van 9 tot 5. Mij lijkt het niet verstandig om dan nog veel meer uren per dag te gaan werken. Je hebt namelijk ook tijd nodig om te ontspannen en tijd door te brengen met je familie.

Dankzij de methode die ik je ga toelichtten zal je meer (financiële) vrijheid krijgen. Je gaat namelijk alsnog tijd investeren, maar krijgt geen geld uitbetaald zoals bij een normale baan: ‘uurtje factuurtje’.

Met het internet kun je aan eenmalige zaken de rest van je leven geld blijven verdienen. De bedoeling is om op te stapelen en uiteindelijk 100 euro per dag te gaan verdienen.

Online 100 euro per dag verdienen

Goed, ik zal je meer vertellen over de methode waarmee je 100 euro per dag kunt gaan verdienen.

Ik verdien al jaren mijn geld op het internet. Dankzij het internet kan ik altijd en overal ter wereld geld verdienen. Ook al ben ik op vakantie, lig ik te slapen, of ben ik op visite: mijn internet business gaat altijd door. Een van mijn websites is Thuis-Inkomsten.nl, maar zo heb ik nog veel meer websites.

Als jij een laptop/telefoon met een internetverbinding hebt, kan jij hetzelfde als mij bereiken. Je hoeft hiervoor niet voor een werkgever te gaan werken en mag zelf je werktijden bepalen.

Met ongeveer 1-2 uur per dag ‘werken’ kun je makkelijk een inkomen van 100 euro per dag gaan verdienen.  Beter dan voor een werkgever werken lijkt mij ;-). Je zal hierdoor jezelf rijk gaan maken in plaats van je werkgever.

100 euro per dag verdienen met internet
100 euro per dag verdienen dankzij het internet

De methode om geld te verdienen

De methode die je kunt gebruiken om 100 euro per dag te verdienen is niet moeilijk. Ik zal je er over vertellen.

De methode die je kunt toepassen is affiliate marketing. Bij affiliate marketing promoot je andermans producten en diensten in ruil voor commissie. Het promoten kun je het beste doen via websites. Websites zijn namelijk 24/7 en de rest van je leven toegankelijk. Hierdoor kan je op termijn 100 euro per dag verdienen en zal je dit ook in de toekomst blijven verdienen.

De producten die je promoot zijn van iemand anders. De webshop of website achter het product regelt dus het hele verkoopproces, zoals het verzenden van de producten, de voorraad van de producten en de klantenservice.

Alles gaat volledig passief.

Er zullen zeker geschikte affiliate producten voor je zijn om te gaan promoten. Op affiliate netwerken en programma’s kun je de producten vinden. Voor alle onderwerpen die je maar kunt bedenken zijn er producten die je hierbij kunt promoten. Het Bol.com affiliate programma telt alleen al 18 miljoen soorten producten die je kunt promoten.

Een voorbeeld van hoe affiliate marketing werkt

Ik zal je even een voorbeeld geven hoe je affiliate marketing op de juiste manier kunt gaan toepassen. Als jij het op dezelfde manier gaat doen met jouw onderwerp kun je al snel 100 euro per dag verdienen.

Stel: jij maakt een website over laptops. Op de website plaats je informatie over laptops en laat je zien waar mensen een goedkope laptop kunnen kopen. Iemand gaat op Google zoeken naar termen als ‘goedkope laptop kopen’ of ‘goedkope snelle laptop kopen’. Vervolgens komt deze persoon op gratis wijze op jouw website terecht.

In de artikelen op je website zijn de affiliate links verwerkt. De bezoeker klikt op jouw affiliate link en gaat bijvoorbeeld naar Bol.com of Expert.

Wanneer er dan binnen 100 dagen iets bij Bol.com wordt gekocht door deze persoon, dan krijg jij commissie. In het geval van een laptop zo’n 50 euro.

De koper weet niet eens dat er een affiliate (jij dus) tussen zit en jij hoeft verder niks te doen voor een verkoop.

Simpel toch!

100 euro per dag verdienen met affiliate marketing

Met één zo’n affiliate website kun je makkelijk 100 euro per dag verdienen. Dit betekent dat je 3000 euro per maand verdient.

Het mooie van affiliate marketing is dat je het super eenvoudig kunt opschalen. Je kunt namelijk steeds meer teksten gaan plaatsen op je website, waardoor je steeds meer bezoekers op je webite krijgt. 

Als je met één website 100,- euro per dag verdient, dan kun je dus ook meerdere websites met andere onderwerpen en affiliate producten gaan opzetten. Eigenlijk heb je zelf in de hand hoeveel geld je gaat verdienen.

Natuurlijk zal je niet met elke website evenveel verdienen, maar 100,- euro per dag met 1 website is goed te doen. Ik heb zelf websites waarmee ik honderden euro’s per dag verdien, maar ook een site die een tientje per dag opleverert.

Voorkom deze grote fout

Het mooie van affiliate marketing is dat iedereen het kan toepassen en kan beginnen.

Je hoeft niet bijzonder slim te zijn, of een (voor)opleiding of zelfs een diploma te hebben. Dat heb ik ook niet. Het enige wat je nodig hebt is de kennis en het doorzettingsvermogen om dit te doen.

Mensen hebben vaak niet genoeg doorzettingsvermogen. Wanneer zij na enkele dagen nog niks hebben verdiend, stoppen ze ermee en denken ze dat het niet werkt voor hun.

Echter heeft het even tijd nodig voordat je website in de zoekresultaten van Google wordt opgenomen. Hierna kun je pas bezoekers op je website gaan krijgen, en dus geld verdienen.

Als je eenmaal de eerste verkoop realiseert, zie je dat het niet lang zal duren voordat de volgende verkopen zullen komen.

Ik zal eerlijk tegen je zijn: het duurt de meeste mensen ongeveer 1 maand voordat ze geld verdienen met een website. Dit is dan ook zeker geen ‘word-vandaag-rijk’-scam. Het is wel een methode waarmee je op ten duur stabiel 100 euro per dag verdient, en dit inkomen kun je alsmaar vergroten.

100 euro per dag verdienen: maak vandaag een begin

Je weet nu dat je 100 euro per dag kunt gaan verdienen met affiliate marketing.

Je kunt jezelf allerlei excuses geven om niet met affiliate marketing te beginnen, maar het feit dat je nog steeds deze tekst aan het lezen bent, geeft aan dat je écht 100 euro per dag wilt verdienen.

Aangezien ik me kan voorstellen dat het misschien wat ingewikkeld klinkt, raad ik je aan de stap voor stap videotraining van Jacko Meijaard te bekijken. Je ziet hierin exact hoe je zelf een winstgevende website opzet.

Door met de training aan de slag te gaan, zal je voorkomen dat je maar wat gaat proberen en dus gaat zitten aanklooien.

Klik hier om te beginnen met minimaal 100,- euro per dag te verdienen >>

Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *