15 euro per uur verdienen

Gemiddelde leestijd: 10 minuten
15 euro per uur verdienen

15 euro per uur verdienen? Misschien ben je momenteel op zoek naar vacatures waarmee je 15 euro per uur kunt verdienen. Ik heb echter iets veel beters voor je. Je zal op deze pagina namelijk geen vacatures vinden om uiteindelijk voor een werkgever te gaan werken. Ik ga je wel vertellen over een online verdien methode waarmee jij overal ter wereld minimaal 15 euro per uur kunt gaan verdienen.

Ik verdien al jaren mijn geheel maandelijks inkomen dankzij het internet. Jij kunt precies hetzelfde als mij gaan doen om geld te verdienen. Het enige wat je nodig hebt is een laptop met internetverbinding!

15 euro per uur verdienen op internet

Als je 15 euro per uur wilt verdienen ben je waarschijnlijk op zoek gegaan in Google naar een geschikte baan of methode. Je hebt dan vast wel de vacatures van Indeed of Youngcapital voorbij zien komen. Zelf ben ik niet van het werken voor een werkgever, waarom? Je gaat dan je baas rijker maken, in plaats van jezelf.

Beter is om zelf 15 euro per uur te verdienen op het internet.

Veel mensen zijn sceptisch over geld verdienen op het internet. Dat is op zich logisch. Vaak zie je schreeuwende teksten bij websites en accounts als: ‘verdien VANDAAG nog ….’. Door dit soort onzin lokkertjes geloven mensen vaak niet dat het mogelijk is geld te verdienen vanuit huis.

Vandaag al duizenden euro’s verdienen lukt natuurlijk niet als je momenteel nog weinig kennis hebt en nog niks hebt opgebouwd. Ik raad je dan ook aan om ver weg te blijven van de volgende online methodes:

In veel gevallen raken mensen door deze methodes hun geld kwijt, in plaats van dat ze geld verdienen. Houd je dus bezig met methodes die wel betrouwbaar zijn, en waarbij je zelf in de hand hebt hoeveel je verdient.

15 euro per uur scam
15 euro per uur verdienen op internet: scam

Veilig 15 euro per uur verdienen

15 euro per uur verdienen is dus lastig met de hiervoor besproken methodes. Maar wat zijn dan wel veilige methodes om 15 euro per uur te verdienen op het internet?

Hieronder zal ik je een aantal voorbeelden geven van betrouwbare methodes. Daarna zal ik je vertellen over de beste methode om geld te verdienen.

Dit zijn allemaal veilige methodes waarmee je 15 euro per uur kunt verdienen. Je loopt hier weinig tot geen risico mee en hebt het eigenlijk allemaal in eigen hand.

De beste verdien methode

Goed, je weet nu wat betrouwbare manieren zijn om 15 uur per uur te verdienen, maar ook wat onveilige manieren zijn.

Laten we het nu hebben over de beste methode om 15 euro per uur of zelfs meer op internet te gaan verdienen. Je bouwt hier niet alleen een inkomen mee op in het heden, maar ook in de toekomst zal je hier veel profijt door hebben.

Ik raad je namelijk aan om met affiliate marketing aan de slag te gaan.

Hoe werkt affiliate marketing?

Affiliate marketing is het promoten van andermans producten in ruil voor commissie. Je hoeft dus zelf geen producten te hebben, geen producten op de post te doen en ook geen klanten te woord te staan.

Je hoeft alleen bezoekers door te verwijzen met jouw unieke affiliate link naar het product of dienst dat je promoot. Het promoten doe je online, bijvoorbeeld via websites, sociale media of video’s.

Ik zal je een voorbeeld geven:

Stel dat je een website opzet over Samsung televisies. Op deze website vergelijk je de prijzen van goedkope televisies aan de hand van vooraf gegenereerde overzichten. Ook plaats je artikelen waarin je relevante zoekwoorden omtrent televisies verwerkt.

Mensen komen via Google op jouw website terecht, en klikken vervolgens via jouw website naar die van Coolblue, Samsung of Televisiewinkel.

Wanneer iemand hierna binnen 100 dagen een televisie aanschaft, onvang jij hier zo’n 50,- euro commissie voor. De commissie is natuurlijk afhankelijk van de verkoopprijs.

Affiliate marketing product uitkiezen

In dit voorbeeld gebruikte ik een televisie als affiliate product. Echter kun je van alles gaan promoten. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een afiliate campagne voor om te promoten.

Via het Bol.com affiliate programma kun je alleen al 18 miljoen producten gaan promoten. Zo zijn er nog vele andere netwerken en programma’s met producten.

Kies dus een product of dienst uit dat jou geschikt lijkt om te promoten. Wat is jouw passie? Waar besteed jij veel tijd aan? Het is belangrijk om erachter te komen wat jij interessant vindt. Als dit niet het geval is zal je namelijk zelf problemen ervaren, zal je geen hoge energie hebben en zal je niet geobsedeerd zijn over het behalen van resultaten.

15 euro of meer per uur verdienen met affiliate marketing

Dankzij affiliate marketing kun je makkelijk 15 euro per uur gaan verdienen. Het inkomen van 15 euro per uur kan natuurlijk nog veel hoger worden afhankelijk van jouw inzet.

Dag en nacht staat je website online, waardoor je de hele dag geld kunt verdienen. Onthoud ook goed dat alles wat je op het internet plaatst, voor altijd toegankelijk zal blijven op het internet. Je gaat dus een stabiel inkomen verdienen en zal in de toekomst geld blijven verdienen.

De manier waarop je affiliate marketing gaat toepassen is er op gericht om met je website te scoren in Google. Hierdoor krijg je gratis gerichte bezoekers die op je affiliate links zullen klikken. Hoe meer artikelen je plaatst, hoe meer bezoekers je op je website zult krijgen. Het aantal bezoekers bepaalt natuurlijk ook hoeveel geld je gaat verdienen.

Wanneer je een succesvolle website hebt opgezet waarmee je 15 euro per uur verdient, dan kan je natuurlijk ook meer websites gaan maken. Je gaat dan weer precies hetzelfde trucje toepassen met een ander onderwerp en product.

Natuurlijk moet je er wel wat voor doen en ga je niet vanzelf 15 euro per uur verdienen. Maar als je er een beetje mee bezig gaat, en wanneer je het grote idee er achter begrijpt, is the sky the limit.

Het mooie is dat je dit vanaf overal ter wereld kunt gaan opzetten en onderhouden. Het enige wat je nodig hebt is een laptop/telefoon met internetverbinding

Zelf 15 euro per uur verdienen

Kijk, jij bent op zoek naar een baan of manier om 15 euro per uur te verdienen.

Affiliate marketing is dan wat je zoekt. Je krijgt betaald wanneer je succesvol een product promoot, en er zijn geen grote opstartkosten. Je moet rekenen op ongeveer 10,- euro per jaar aan kosten voor een hosting en domeinnaam. Als je dit via sociale media gaat doen zijn er zelfs helemaal geen kosten.

Je loopt dus geen enkel risico en hebt eigenlijk niks te verliezen, alleen maar te winnen!

Zelf heb ik affiliate marketing leren toepassen dankzij de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard. Je leert hierin stap voor stap een winstgevende affiliate site op te zetten (zonder technische kennis).

Ik raad je aan om deze online videocursus te bekijken alvorens je start met affiliate marketing. Je zult het dan direct goed toepassen waardoor je sneller 15 euro per uur gaat verdienen.

Klik hier om zelf minimaal 3000,- euro netto per maand te verdienen met affiliate marketing >>

PS: heb je nog een vraag over de methode om 15 euro per uur te verdienen? Laat dan hieronder een reactie achter, dan zal ik je vraag zo snel mogelijk beantwoorden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *