Geld verdienen met oplichten

Gemiddelde leestijd: 8 minuten
Geld verdienen met oplichten

Geld verdienen met oplichten? Ik zou deze keuze nooit maken. Met oplichting loop je het risico om naar de gevangenis te gaan en/of fixe boetes te ontvangen. Desondanks ben jij hier waarschijnlijk terecht gekomen, omdat je op zoek bent naar een manier om geld te verdienen met oplichten. Misschien denk je er zelfs aan om onschuldige mensen te gaan oplichten op Marktplaats of andere advertentiesites. Geloof me, dat wil je niet. Er zijn veel betere methodes om op een normale manier (snel) geld te verdienen. Op deze pagina ga ik je meer over een geschikte verdien methode vertellen!

Een betere manier dan geld verdienen met oplichten

De bekendste manier van geld verdienen met oplichten is het ontvangen van een betaling, maar het product niet leveren. Via bankrekeningfraude proberen oplichters te voorkomen om gepakt te worden. Er zijn echter veel betere en legale manieren om geld te verdienen waar jij ook mee kunt beginnen.

Sinds een aantal jaren verdien ik mijn geheel maandelijks inkomen dankzij het internet (hierover later meer).

Mijn inkomen verkrijg ik via het internet. Enkel met een laptop en internetverbinding kan ik dus al aan de slag. Daarom ben ik vaak thuis, ga ik vaak op vakantie en heb ik genoeg geld om leuke dingen van te doen.

Mensen zien mij dus nooit aan het werk, waardoor zij denken dat ik illegaal geld verdien of geld verdien met oplichting. Tenminste, zo kijken mensen me wel aan als ik zeg dat ik “geld verdien op het internet”. Door verschillende vooroordelen denken mensen dat het niet mogelijk is snel geld te verdienen op het internet.

Toch kan ik je verzekeren dat je betrouwbaar online geld kunt verdienen. Ik sta ingeschreven bij de KvK en betaal zoals het hoort belasting. Naast mij zijn er nog duizenden mensen die exact op dezelfde manier geld verdienen op het internet.

Waarom dit beter is dan geld verdienen met oplichten

Toch ben je op zoek gegaan in Google naar “geld verdienen met oplichten“. Hierdoor ben je nu wel op deze pagina terecht gekomen 😉

Geloof me: jij wilt geen geld verdienen door andere te gaan oplichten. Al helemaal niet als je weet dat er vele legale manieren zijn om snel geld te verdienen, gewoon vanuit huis!

Wanneer je wel beslist om geld te verdienen met oplichting, loop je ten eerste het risico op gevangenisstraf. Ook zal je boetes kunnen ontvangen waardoor je het verdiende geld weer moet afstaan. Bovendien ga je onschuldige mensen, of misschien zelfs kinderen lastigvallen met je oplichtingspraktijken. Mensen zullen dit niet in dank afnemen waardoor je in grote problemen kunt raken.

Ik denk dat je het lekkerder vindt om met een goed gevoel te gaan slapen, en om gewoon rust in je hoofd te hebben. Dat is meer waard dan het geld dat je verdient met oplichten.

Geld verdienen met oplichten hoeft niet om rijk te worden

Dankzij het internet kan iedereen overal ter wereld werken en maandelijks duizenden of zelfs tienduizenden euro’s gaan verdienen. Je hebt namelijk geen (voor)opleiding nodig en hoeft geen lastige codes te kennen. Het enige wat je nodig hebt om rijk te worden is een laptop/telefoon verbonden met het internet.

Jochies van 14 jaar worden tegenwoordig miljonair dankzij het internet, bijvoorbeeld door een website te maken, een app te lanceren of een YouTube kanaal op te starten. Vervolgens verkopen zij hun project voor miljoenen of zelfs miljarden euro’s.

Het internet biedt zo veel mogelijkheden voor ons allemaal. Het internet werkt voor iedereen namelijk precies hetzelfde: iedereen kan dezelfde websites bezoeken en ook dezelfde websites opzetten. Alle informatie op het internet is toegankelijk voor iedereen.

Hoe je geld kunt gaan verdienen dankzij het internet

Je kunt veel geld gaan verdienen door met affiliate marketing te beginnen. Kortgezegd is affiliate marketing dat je andermans producten ‘promoot’ in ruil voor een vergoeding. Het mooie van deze methode is dat je geen eigen producten hoeft te hebben, geen opslagplaats nodig hebt, geen producten hoeft te verzenden en ook geen klantenservice hoeft bij te houden.

Ook heb je geen vervelende baas om je heen hangen en kunt helemaal zelf bepalen hoeveel en waar je werkt. Het mooiste vind ik dat je dit gewoon kunt uitproberen, je hebt geen budget nodig en loopt dus geen risico.

De producten kun je gaan promoten via websites en social media kanalen. Social media en websites kun je gratis aanmaken, en zonder technische kennis in elkaar zetten.

De werking van affiliate marketing

Om passief geld te verdienen met affiliate marketing kun je het gaan toepassen op mijn manier.

Als eerste kies je een product uit om te promoten. Dit kan van alles zijn, zoals een iPhone, televisie, koelkast etc. Je maakt een website aan om informatie te geven over het product en wellicht prijzen van webshops te vergelijken.

De bezoekers op je website ontvang je gratis via Google. Wanneer de bezoekers klikken op jouw affiliate link en het product kopen, ontvang je een commissie. Deze commissie ontvang je wanneer de aankoop plaats vindt na 100 dagen na de klik.

Voor een tot stand gebrachte verkoop ontvang je 10 tot 80% van het betaalde bedrag door de klant. Dit is afhankelijk van het product of dienst dat je promoot.

Opschalen naar een geheel maandelijks inkomen

Affiliate marketing is erg lucratief, omdat je eenvoudig kunt opschalen naar het gewenste inkomen. Stel je even voor:

Per iPhone die je verkoopt, ontvang je een commissie van 50,- euro. 5 sales per maand realiseren is heel snel mogelijk. Je ontvangt dan dus een maandloon van 250,- euro met 1 website. Met 8 websites waarop je hetzelfde ’trucje’ toepast, verdien je dus 2000,- euro per maand.

250,- euro per website is natuurlijk enkel een voorbeeld. Affiliate websites kunnen maandelijks zelfs duizenden euro’s per stuk opleveren.

Websites die je eenmalig hoeft aan te maken staan daarna voor altijd online. Dag en nacht kunnen bezoekers op je website terecht komen via Google en kun je dus geld verdienen. De rest van het werk is bijhouden van je websites. Wanneer je meer teksten gaat publiceren op je website, zal je ook steeds meer bezoekers krijgen. Echter ben je met een paar uurtjes ‘werk’ per maand wel klaar.

Geld verdienen met oplichten: de oplossing

Ik kan me goed voorstellen dat je na het lezen van deze tekst zo snel mogelijk wilt beginnen met deze methode om geld te verdienen op internet. Geld verdienen met oplichten is nu niet meer nodig; dat snap je wel.

Om je op weg te helpen is er een A tot Z videotraining gemaakt, waarin je exact ziet hoe je een winstgevende website opzet. 

De stappen kun je letterlijk 1 op 1 overnemen om zelf geld te gaan verdienen!

Makkelijker kan ik het eigenlijk niet voor je maken…

Klik hier voor het exacte stappenplan om minimaal 2000,- euro per maand te verdienen >>

Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *