Snel geld verdienen met een slim handeltje

Gemiddelde leestijd: 9 minuten
snel geld verdienen met een slim handeltje

Snel geld verdienen met een slim handeltje? Het is goed mogelijk om snel geld te verdienen met handel dankzij mijn slimme methodes. Op deze pagina zal ik je de 3 methodes vertellen om geld te verdienen met een slim handeltje.

De methodes zijn voor iedereen toegankelijk. Je hebt geen speciale kennis of opleiding nodig om zelf te beginnen met geld verdienen. Lees dus snel verder!

Waarom snel geld verdienen met een slim handeltje?

Waarom snel geld verdienen met een slim handeltje? Antwoord: Wanneer je gaat handelen in producten ga je producten inkopen en doorverkopen. Echter zijn er methodes waarmee je op een slimme manier kunt handelen.

Wist je bijvoorbeeld dat je andermans producten kunt verkopen? Hierdoor hoef je zelfs helemaal geen eigen producten in te kopen en loop je ook geen voorraadrisico. 

Door geld te verdienen met handel op een slimme manier kun je veel kosten en tijd besparen. Ook zal je veel efficiënter ter werk gaan en sneller geld gaan verdienen dan een normale handelaar.

Het internet maakt het mogelijk veel bijzaken uit handen te geven. Denk bijvoorbeeld aan logistieke zaken die je (gratis) kunt uitbesteden, zoals:

 • Verzending van je producten
 • Voorraad van je producten
 • Opslag van je producten
 • Klantenservice

Hoe kun je snel geld verdienen met een slim handeltje?

Er zijn meerdere manieren om geld te verdienen met een slim handeltje. Hieronder zal ik de methodes met je gaan bespreken.

geld verdiend met een slim handeltje
Geld verdienen met een slim handeltje: 3 methodes

Methode 1: Slim handelen op Marktplaats

De eerste manier om snel geld te verdienen met een slim handeltje is om producten te gaan verhandelen op Marktplaats. Je gaat goedkope producten inkopen op Marktplaats om vervolgens met winst te verkopen.

Veel mensen weten niet wat hun spullen waard zijn. Daarom zetten zij hun spullen voor een veel te lage prijs te koop op advertentiesites zoals Marktplaats. Jij kunt hier op inspelen door deze winstgevende advertenties te zoeken en in te gaan kopen. Het ingekochte goedkope product zet je opnieuw te koop en verkoop je dus met winst.

Producten die je bijvoorbeeld kunt inkopen en verkopen op Marktplaats zijn:

 • Merkkleding
 • Telefoons
 • Tablets
 • Camera’s
 • Fietsen
 • Auto’s
 • Brommers
 • Boeken
 • Postzegels
 • Meubels

Je gaat naar product categorieën zoeken waar je dit soort goedkope spullen kunt vinden. De eerste manier om goede categorieën te vinden is door zelf oude spullen te gaan verkopen, op deze manier leer je de markt alvast kennen. Daarnaast worden allerlei verzamelobjecten erg goedkoop aangeboden. Verzamelaars zijn zeker bereid om geld te investeren in hun hobby. Verzamelmarkten op Martkplaats zijn dus goed om in de gaten te houden.

Methode 2: Producten verkopen zonder voorraad aan te houden

De tweede manier om geld te verdienen met een slim handeltje is door affiliate marketing in te gaan zetten. Dit is misschien wel de slimste en makkelijkste vorm van geld verdienen op het internet. Dankzij affiliate marketing kun je erg snel resultaten behalen zonder grote investeringen te hoeven doen.

De bedoeling van affiliate marketing is dat je andermans producten gaat promoten in ruil voor commissie. Je bent enkel een ‘promoter’ en hoeft dus bijvoorbeeld geen klantenservice te regelen of producten te verzenden.

Het promoten kun je op verschillende manieren doen via het internet, maar ze komen allemaal op hetzelfde neer: je zult bezoekers moeten doorsturen met je affiliate link naar de website/webshop van het product dat je promoot.

Er zijn simpele manieren om producten te promoten, zoals:

 • Het plaatsen van een affiliate link op social media zoals Instagram, Facebook enz.
 • Tegen betaling adverteren op Google AdWords of op Facebook

Via de bovenstaande manieren zal je alleen bezoekers krijgen op de korte termijn. Zodra je betaalde advertentie is afgelopen, ontvang je namelijk geen bezoekers meer. Ik zou je daarom willen adviseren om het slim aan te pakken en een lange termijn business op te gaan bouwen. Dit doe je als volgt:

 1. Een website opzetten en hierop gaan bloggen
 2. Een mailinglijst/nieuwsbrief op gaan zetten
 3. Een achterban vergaren op social media

Het verdienmodel dat je gaat koppelen aan de vorige 3 punten is affiliate marketing. Op deze manier heb jij nog steeds alle voordeel die affiliate marketing met zich meebrengt en een stabiele asset voor in de toekomst.

Methode 3: Winstgevende producten inkopen en verkopen op Bol.com

De derde manier om snel geld te verdienen met een slim handeltje is producten verkopen via Bol.com. Je bent hierbij een handelaar, maar pakt het handelen slim aan door te gaan verkopen op het bestaande platform Bol.com. 

Veel mensen denken dat Bol.com een normale winkel is zoals andere winkels. Echter is Bol.com een platform voor kopers en verkopers, en heeft Bol.com zelf geen eigen producten.

Meld je aan als partner van Bol.com om te gaan verkopen op Bol.com. Het is erg slim om te gaan handelen via Bol.com, denk aan de volgende voordelen:

 • Bol.com heeft al miljoenen vertrouwde klanten in Nederland en België
 • Zij regelen de opslag van je handeltje
 • Zij regelen de verzending van je handeltje
 • Zij regelen de klantenservice van je handeltje

Het is dus erg slim om winstgevende producten te gaan verkopen op Bol.com. Aangezien Bol.com het verkoopproces en andere logistieke zaken regelt, hoef jij je enkel te focussen op het zoeken van goede handel. Lees hieronder verder om achter goede producten te komen.

Snel geld verdienen met een slim handeltje: conclusie

Je weet nu hoe je snel geld kunt verdienen met een slim handeltje, namelijk:

 1. Je kunt goedkope producten inkopen en verkopen op Marktplaats
 2. Producten gaan verkopen zonder deze op voorraad te hebben
 3. Winstgevende producten gaan verkopen onder het enorme bereik van Bol.com

Wil je nu zo snel mogelijk geld verdienen met een slim handeltje? Volg dan de gratis videotraining van Jia Ruan. In de training leer je hoe je met 30 a 60 minuten per dag een succesvolle online business op kunt zetten.

Jia Ruan verdient dagelijks 2000,- euro door producten te verkopen op Bol.com. Hij wilt je helpen jou hetzelfde te laten realiseren met zijn kosteloze training over E-Commerce. Ook leert hij je hoe je processen kunt automatiseren, zodat je slim kunt gaan handelen.

affiliate marketing revolutie cursus

Bezoek eens de pagina van de Affiliate Marketing Revolutie. Hierop wordt verteld hoe je op het internet minimaal zo’n 250,- euro per dag kunt verdienen!

Ja, ik wil ook veel geld verdienen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *