Rijk worden in 100 dagen

Gemiddelde leestijd: 8 minuten
Rijk worden in 100 dagen

Rijk worden in 100 dagen is een goed te behalen doel. In 100 dagen kunnen er namelijk enorme, maar ook kleine veranderingen plaatsvinden die jou (financieel) rijk kunnen maken. Want wat betekent rijk zijn voor jou? Is dat wanneer je gelukkig bent of wanneer je een miljoen euro netto op de bank hebt staan? Vraag dit dus voor jezelf af en breng daarna jouw exacte doel in kaart. In dit artikel ga ik bespreken hoe je financieel rijk kunt worden.

Wanneer je op deze pagina terecht bent gekomen is de kans groot dat je op zoek bent naar een methode om rijk te worden in 100 dagen. Ik zal je daarom vertellen over een lucratieve verdien methode.

Activeer de automatische machine die 250,- euro per dag oplevert via internet

Gratis introductievideo over hoe jij zelf kunt beginnen met affiliate marketing

Ja! Ik wil ook geld verdienen!

Wat betekent rijk worden 100 dagen voor jou?

In 100 dagen is het zeker mogelijk om rijk te worden, op welk gebied dan ook.

Voor iedereen heeft ‘rijk zijn’ een andere betekenis. Sommige mensen kunnen al rijk worden wanneer zij worden aangenomen voor hun droombaan. Aangezien zij het naar hun zin hebben op het werk, voelen zij zich dus rijk.

Mijn definitie van rijk zijn is dat ik kan doen en laten wat ik wil.

  • Ik wil vrijheid hebben in werktijden
  • Ik wil voldoende geld hebben om keuzes te maken

Om deze vrijheid te creëren zal er simpelweg geld moeten worden verdient. In dit artikel ga ik dan ook de verdien methode met je bespreken om rijk te worden in 100 dagen.

Hoe rijk worden in 100 dagen?

Er zijn veel manieren om rijk te worden in 100 dagen. De beste en misschien wel makkelijkste manier om rijk te worden is affiliate marketing. Je kunt dit gewoon vanuit huis uitvoeren en hoeft geen diploma te hebben. Rijk worden is dus mogelijk, mits je de doorzettingsvermogen hebt en niet te snel opgeeft.

Doorzettingsvermogen is zeer belangrijk. Vaak stoppen mensen na 2 dagen, omdat zij dan nog geen geld hebben verdient. Ze kappen ermee en denken dat het niet mogelijk is voor hun.

Echter, wanneer je er 100% voor gaat zal het je echt lukken om rijk te worden in 100 dagen.

Je moet begrijpen dat je enorm snel en veel geld kunt gaan verdienen, maar je eerst een basis moet gaan opzetten.

Zodra de basis staat, kun je al geld verdienen. Het geld dat binnenkomt kun je vervolgens weer investeren in je business om nog sneller en meer geld te gaan verdienen.

De verdien methode om rijk te worden

De verdien methode die je kunt gebruiken om rijk te worden in 100 dagen is dus afiliate marketing. Dankzij affiliate marketing kun je zelfs miljonair worden.

Affiliate marketing houdt in dat je andermans producten promoot in ruil voor een commissie. Je hoeft dus zelf geen eigen producten te hebben, en hoeft dus ook geen producten naar het postkantoor te brengen.

Het enige wat je doet is bezoekers doorverwijzen met je affiliate link naar een webshop van iemand anders. Wanneer iemand dan iets koopt via jou, ontvang je een commissie.

Hiermee heb je enorme vrijheid: je hebt geen baas om je heen hangen en kunt zelf je werktijden inplannen. Zolang je maar een telefoon of laptop met internetverbinding hebt, kun je al aan de slag.

Affiliate marketing is een zeer geschikt verdienmodel om rijk te worden in 100 dagen. Je kunt namelijk heel rijk worden, zonder risico’s te hoeven nemen en gezeik van een baas aan je hoofd te hebben.

Rijk worden in 100 dagen als affiliate

De affiliate producten kun je op allerlei manieren gaan promoten op het internet. Vaak kiezen mensen voor makkelijke manieren, zoals:

  • Affiliate links plaatsen op social media zoals Pinterest, Instagram en Twitter
  • Betaald adverteren op Facebook of in de zoekresultaten van Google

Echter is het grote nadeel van de bovenstaande manieren dat je alleen verkopen gaat realiseren op de korte termijn. Je kunt namelijk geen verkopen meer krijgen wanneer je betaalde advertentie is afgelopen. Op de korte termijn kun je dan natuurlijk sneller geld verdienen, maar in de toekomst zal je geen inkomsten meer verkrijgen.

Ik raad je aan om een business op te starten met oog op lange termijn. Je zal hierdoor een constante stroom van bezoekers en verkopen creëren waardoor je een stabiel X/K per maand inkomen opbouwt. Dit kun je doen door de volgende stappen aan te houden:

  1. Een website met een blogpagina aanmaken (gratis bezoekers via Google krijgen)
  2. Mailinglijst opbouwen (van je laptop een pinautomaat maken)
  3. Vergaren van een achterban op social media (merk opbouwen)
  4. Affiliate links verwerken in de voorgaande stappen (het verdienmodel)

Met deze 4 stappen bouw je een solide fundament op waarmee je geld kunt blijven verdienen in de toekomst. Een website staat namelijk de rest van je leven 24/7 online op het internet.

Producten die te maken hebben met je passie

Ik heb je zojuist verteld over de affiliate marketing strategie die ik je aanraad. Met deze strategie kun je enorm rijk worden in 100 dagen, vooral als je iets met je passie gaat doen. Het is namelijk makkelijker om een website op te zetten over een product of dienst waar je zelf veel kennis over hebt.

Het is de bedoeling dat je 1 a 2 keer per week een nieuw blogartikel op je website gaat plaatsen. Je kunt makkelijker schrijven over een product rondom je passie dan een product waar je geen kennis over hebt.

Tip: Laat teksten schrijven door een tekstschrijver. Op Texbroker kun je bijvoorbeeld een tekst van 1000 woorden laten schrijven voor slechts 13,- euro.

Het mooie van affiliate marketing is dat je razendsnel een online business op kunt zetten waar je zelf affiniteit mee hebt. Het enige wat je doet is een website opzetten (eenvoudig met WordPress of Jouwweb), artikelen plaatsen en hier affiliate links in verwerken. Automatisch zullen bezoekers tot verkopen leiden. 

Er zijn letterlijk honderden miljoenen affiliate producten en diensten die je kunt gaan promoten. Een bekend affiliate netwerk is Paypro. Kies simpelweg de categorie waar jouw interesse ligt en kijk welk product jou geschikt lijken om te gaan promoten.

Zelf rijk worden in 100 dagen

Rijk worden in 100 dagen is dus echt niet moeilijk.

Bij rijk worden met affiliate marketing draait het om de massa.

Als jij veel artikelen op je website plaatst en meerdere websites opzet, kun je steeds meer geld gaan verdienen. Het mooie is dat je dit zoveel kunt opschalen als je zelf wilt.

Om je op weg te helpen met geld verdienen met affiliate marketing is er een A tot Z videotraining voor je opgezet. Je leert hierin precies hoe je zelf een winstgevende affiliate site opzet.

Ik raad je zeker aan met deze training aan de slag te gaan om te voorkomen dat je zelf gaat zitten aanklooien.

Klik hier voor het exacte stappenplan om minimaal 2000,- euro per maand te gaan verdienen >>

Succes!

PS: heb jij nog vragen over de methode om rijk te worden in 100 dagen? Laat dan hieronder een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *