Veel geld verdienen bijbaan

Gemiddelde leestijd: 8 minuten
veel geld verdienen met bijbaan

Veel geld verdienen bijbaan? Ken jij iemand die een bijbaan heeft die daar ook nog eens veel mee kan verdienen? Waarschijnlijk niet. Anders had je namelijk wel binnen no-time gesolliciteerd voor die bijbaan. Het lijkt bijna onmogelijk om een bijbaan te vinden waarmee je veel geld kunt verdienen. Gelukkig is niets minder waar. Er bestaat namelijk een scala aan bijbanen waarmee je een zeer fatsoenlijk inkomen kunt halen. En dan maakt het vaak niet uit als je net wat jonger bent.

Op deze pagina bespreken we vijf bijbanen waarmee je uitstekend kunt verdienen. Een van deze vijf kan je zelfs meer dan duizend euro per maand opleveren! Wij gaan je haarfijn uitleggen wat de bijbanen zijn waarmee je veel geld kunt verdienen en wat je er precies van kunt verwachten. Lees je mee?

Deliveroo of UberEATS bezorger

Als je in een stad woont kan het niet anders dat je ze regelmatig ziet fietsen: bezorgers van diensten als Deliveroo en UberEATS. Sinds twee jaar zijn er uit het niets duizenden bezorgers van eten en drinken bijgekomen. Deze bezorgers worden niet in loondienst genomen maar werken als zelfstandige onder een bezorgdienst. Dat klinkt als heel veel regelwerk, wat het in werkelijkheid niet is.

Een ervaren bezorger, ongeacht de leeftijd, kan tot wel € 20 tot € 30 per uur verdienen. Als jij precies weet op welke momenten je moet werken en je routes zo efficiënt mogelijk indeelt, kan je jouw inkomen binnen korte tijd maximaliseren.

De vergoedingen zijn niet op leeftijd gebaseerd waardoor je dus ook als je jonger bent veel kunt verdienen. Ook al is het een bijbaan waarvoor jij jezelf als zelfstandige moet registreren: het kan een bak geld opleveren!

Heb je je rijbewijs? Dan moet je hiker worden!

Het brengen en ophalen van oude of nieuwe lease-auto’s. Lijkt het jou wel wat om elke dag in mooie auto’s te kunnen rijden? Als jij een hiker wordt is dat wat mogelijk is! Iedere dag krijgen Nederlanders een nieuwe lease-auto van hun werkgever of ruilen ze er een in. Dit gebeurt meestal op afspraak en wordt door een zogeheten hiker gedaan. Deze bijbaan is perfect om geld mee te verdienen terwijl jij in de mooiste auto’s kunt rijden.

Alles wat jij hoeft te doen is auto’s van A naar B te brengen en daar kan je tot wel € 20 per uur mee verdienen. Als dat geen goede bijbaan is, weten wij het ook niet meer.

Veel geld verdienen met bijbaan als hiker
Veel geld verdienen met een bijbaan: hiker

Geloof het of niet: McDonald’s

Of je er nu voor openstaat of niet: McDonald’s is een van de best betalende werkgevers voor jongeren. Vooral als je nog geen 18 jaar bent is McDonald’s ideaal om veel geld als bijbaan te verdienen. De meeste locaties betalen ruimschoots boven het minimumloon waardoor je veel meer bij McDonald’s kunt verdienen dan bij bijvoorbeeld Albert Heijn.

Ook wordt het werk door velen onderschat. Het is namelijk veel makkelijker en leuker als we de ervaringen van huidige werknemers mogen geloven. Als bijbaan mag je jouw eigen uren bepalen en krijg je dus een bovengemiddeld loon. Klinkt niet verkeerd om geld mee te verdienen!

Meerdere krantenwijken waaronder de ochtendkrant

Wil jij koste wat kost veel geld met je bijbaan verdienen? Vind jij het niet erg om vroeg op te staan? Of om in de regen te werken? Dan is de klassieke krantenwijk helemaal geen verkeerd idee. Vooral als je besluit de ochtendkrant ook nog eens te bezorgen.

Een gemiddelde krantenwijk levert je per uur al enkele tientallen euro’s op. De ochtendkrant, die voor 7 uur ’s ochtends al op de mat moet liggen, levert je veruit het meest op. Mocht je daarom veel geld met je bijbaan willen verdienen is het combineren van krantenwijken een slimme keus.

Je kunt namelijk relatief eenvoudig regelen dat je meerdere kranten bezorgt. Als je vervolgens in de buurt moet zijn voor de ene krant, is de kans groot dat je ook andere kanten in de buurt moet bezorgen.

veel geld met bijbaan als krantenbezorger
Veel geld verdienen met een bijbaan: kranten bezorgen

Freelance websites maken, teksten schrijven of coderen

Laten we vooropstellen dat niet iedereen, vooral als je jong bent, meteen kan beginnen met het zelf uitvoeren van projecten. Als je 16 bent, ben je mogelijk nog aan de jonge kant om zelf websites te maken en met grote projecten aan de haal te gaan. Goedkope websites op kleine schaal maken is echter helemaal geen gek idee en kan in potentie de manier zijn om veruit het meeste geld met een bijbaan te verliezen.

Natuurlijk kunnen we een eigen bedrijfje niet zomaar een bijbaan noemen. Toch doen we het, omdat het belangrijk is dat je begrijpt dat dit ook een optie is. Je bepaalt je eigen tijden en je bent zelf verantwoordelijk voor het opgeleverde resultaat. Ook moet je natuurlijk je eigen klanten zoeken.

In goede economische tijden hoeft dit helemaal geen lastige opdracht te zijn. Vooral als je voldoende motivatie hebt om veel geld met je bijbaan te verdienen, kan je net dat extra zetje geven waaruit je jouw eerste klanten kunt halen. Vervolgens hoef je maar een paar betrouwbare klanten te hebben en je hebt elke maand terugkerende inkomsten.

Wat je precies gaat ‘verkopen’ kan van alles zijn, van een dienst tot een product. Kies iets waar je goed in bent en andere mensen mee kunt helpen. Dat is de manier om iets te doen waar je zelf van leert en plezier in hebt.

Verkopen op straat

Van ansichtkaarten tot goede doelen: in een gemiddelde winkelstraat zijn meerdere verkopers te vinden. Maar wist jij dat deze verkopers, ongeacht hun leeftijd, als ze veel verkopen maken heel veel geld met hun bijbaan kunnen verdienen? Zelfs als je nog maar net 18 bent kan je meer dan € 25 per uur verdienen als het je lukt om met enige regelmaat een abonnement te verkopen.

Kortom, opties genoeg om veel geld met een bijbaan te verdienen. Waar wacht je nog op?

Veel geld verdienen bijbaan: bonus

In dit artikel heb ik je een aantal tips gegeven over hoe je veel geld kunt gaan verdienen met een bijbaan, of in ieder geval op een makkelijke manier geld kunt gaan verdienen.

Waar ik het nog even met je over wil hebben is de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard.

De Affiliate Marketing Revolutie is een online videotraining waarin je van A tot Z wordt uitgelegd hoe je veel geld kunt gaan verdienen op het internet, en hoe je – zoals de naam al zegt – het gaat lukken om geld te verdienen met affiliate marketing.

Een enorme aanrader voor iedereen die veel geld wilt verdienen met een bijbaan en vanuit huis wilt werken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *