1 miljoen euro verdienen

Gemiddelde leestijd: 8 minuten
1 miljoen euro verdienen

1 miljoen euro verdienen zonder voor een werkgever te hoeven werken is voor veel mensen een droom. Een klein gedeelte lukt het daadwerkelijk een miljoen te verdienen. Het is echter voor iedereen mogelijk om 1 miljoen euro te verdienen.

Op deze pagina zal ik je enkele tips geven en de methode onthullen om miljonair te worden. Ik ga je haarfijn uitleggen hoe je zelf begint met het toepassen van deze methode. Lees je mee?

Waarom 1 miljoen euro verdienen?

Voordat ik de methode ga toelichten waarmee je 1 miljoen euro kunt verdienen, vraag ik me af waarom je eigenlijk een miljoen wilt gaan verdienen?

Wat is er zo speciaal aan 1 miljoen euro?

Misschien heb je in gedachte dat je met veel geld complete vrijheid zal krijgen. Dan kun je toch ook 5 of 10.000,- euro per maand gaan verdienen? Dan zal je namelijk ook complete vrijheid hebben.

Je hoeft dus echt geen miljonair te worden om vrijheid te creëren. Met 10.000,- euro per maand heb je echt wel genoeg geld om te kunnen kopen wat je wilt en hoef je niet voor een werkgever te werken.

Jezelf miljonair voelen kan ook met minder geld. Zorg er in ieder geval voor dat er meer passieve inkomsten binnenkomen dan geld dat je uitgeeft.

Hoe kun je 1 miljoen euro verdienen?

1 miljoen euro verdienen klinkt als een ontzettend groot doel. Eigenlijk is het makkelijker om te behalen dan je zal denken.

Er zijn vele trucjes waarmee je het doel van 1 miljoen euro kunt verkleinen waardoor het realistischer voor je wordt. 

Stel: je wilt 1 miljoen euro verdienen in 10 jaar. Dat betekent dat je 100.000,- euro per jaar moet gaan verdienen. Klinkt al een stuk toegankelijker, toch? Verder terug gerekend is het 8000,- euro per maand. Het maandelijkse bedrag gedeeld door 31 dagen kom je uit op 250,- euro per dag.

Je moet dus een manier vinden om 250,- euro per dag te gaan verdienen om binnen 10 jaar miljonair te worden. De methode waarmee je dit kunt gaan realiseren vertel ik je zo meer over.

De basis opzetten duurt het langst

Naarmate je bezig bent met een methode en steeds meer geld gaat verdienen, zal je in de toekomst nog veel meer geld gaan verdienen.

Dit klinkt misschien apart, maar ik zal het je uitleggen.

Eerst dien je de basis (website) op te zetten. Wanneer je geen startkapitaal hebt, dan zal je aan het begin alle artikelen voor je website zelf moeten schrijven. Ook heb je aan het begin maar 1 website in je bezit. Maar naarmate je enkele maanden bezig bent, verdien je makkelijk 1000,- euro per maand met een website. Dat betekent 12000,- euro per jaar, met maar 1 website.

Het mooie is dat je onbeperkt nieuwe sites kunt blijven opzetten. En met deze websites ook weer 12.000,- euro kunt verdienen. Als je de inkomsten van alle sites bij elkaar optelt kom je uit op een behoorlijk bedrag.

Aangezien je bestaande websites kunt uitbreiden, en constant nieuwe websites kunt aanmaken zal je steeds meer geld verdienen. Deze inkomsten kun je weer gaan investeren in je websites om nog meer geld te verdienen. Je kunt dan namelijk artikelen laten schrijven voor je websites, en bestaande websites van anderen (die al geld opleveren) gaan kopen.

Websites zijn uitstekende assets. Ze staan de rest van je leven online. Ook kun je dag en nacht gratis bezoekers via Google krijgen waardoor je ook op lange termijn geld kunt blijven verdienen.

Miljonair worden komt niet uit de lucht vallen

Iedereen heeft het in zich om 1 miljoen euro te verdienen. Een miljoen komt helaas niet uit de lucht vallen.

Je zal uit je comfort zone moeten stappen, echt aan de slag moeten gaan, en beseffen dat het mogelijk is om succes te behalen. Je creëert geen beter leven als je hetzelfde blijft doen als nu. Alleen door actie te ondernemen ga je daadwerkelijk 1 miljoen euro verdienen

Begin dus met een methode (kan ook zonder startkapitaal), of zet je geld in om passieve inkomsten te verdienen.

Mocht je nu al geld hebben, kun je in zaken gaan investeren die jou maandelijks geld opleveren, zoals vastgoed, huizen, social media accounts en websites. Het doel is om steeds meer geld te investeren om vervolgens meer geld te verdienen.

Methodes om 1 miljoen euro te verdienen

Goed, je weet nu dat het mogelijk is om 1 miljoen euro te gaan verdienen. Ik ga nu met je besproken hoe je een miljoen kunt gaan verdienen zonder werkgever. Want daarvoor ben je tenslotte hier.

Er zijn talloze manieren om 1 miljoen te verdienen. Hieronder zie je een aantal voorbeelden. Daarna vertel ik meer over de methode die ik zelf gebruik.

Dit zijn voorbeelden van zeer schaalbare methodes, waarmee je snel een miljoen kunt verdienen.

Rijk worden met affiliate marketing

Als jij nu zo snel mogelijk 1 miljoen euro wilt verdienen, raad ik je aan om met affiliate marketing aan de slag te gaan.

Affiliate marketing is dat je andermans producten of diensten promoot in ruil voor commissies. Het promoten kun je het beste via websites gaan doen.

Op je website ga je affiliate links plaatsen naar andermans webshop. Wanneer iemand dan op jouw affiliate link klikt, naar de website van de adverteerder gaat en iets koopt, ontvang je een percentage van de verkoop.

Er zijn letterlijk honderden miljoenen affiliate producten en diensten die je kunt gaan promoten. Op deze manier kun je dus zelfs geld verdienen met je hobby!

Ontwikkel je eigen miljoen

De truc van 1 miljoen euro verdienen is heel simpel, maar helaas snappen weinig mensen het.

Eigenlijk komt het er op neer dat je elke maand meer geld moet gaan verdienen, als dat je uitgeeft. Hierna kun je jouw inkomen steeds verder gaan vergroten door te investeren.

Het begint bij het stellen van je doelen en hier vol voor te gaan. Ga dus geen geld meer investeren in onnodige zaken zoals Netflix, maar in zaken die passief geld opleveren. Uiteindelijk kun je steeds meer investeren om uiteindelijk 1 miljoen euro te verdienen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *