Miljonair worden

Dit is dé informatie om miljonair te worden!

Gemiddelde leestijd: 16 minuten
miljonair worden

Miljonair worden: wie wil dat nou niet? Iedereen wil graag miljonair worden. Je zal dan bijvoorbeeld geen geldzorgen meer hebben. Ook zal het leven een stuk vrijer en makkelijker worden.

Kunnen kopen wat je wilt en niet zuinig hoeven leven klinkt natuurlijk erg aantrekkelijk. Je krijgt inderdaad enorme vrijheid om zelf je leven in te kunnen delen. Daarom raad ik aan te beginnen met een verdien methode om miljonair te worden.

In dit artikel bespreek ik als eerst 5 stappen om miljonair te worden en daarna 2 verdien methodes om dit te realiseren.

Miljonair worden in 5 stappen

Ik ben de eigenaar van vele websites waaronder Thuis-Inkomsten.nl. Gezien ik jaren ervaring heb met geld verdienen op het internet kan ik je exact vertellen hoe je miljonair kunt gaan worden.

Ik wil je de informatie geven hoe jij zelf een miljoenenbedrijf kunt gaan opzetten

Maar eerst een waarschuwing. Je moet namelijk niet denken dat je na het lezen van deze tekst direct miljonair gaat worden. Je kan duizenden teksten lezen, honderden video’s bekijken en tientallen cursussen gaan volgen, maar je zal geen miljonair worden zonder zelf actie te ondernemen.

Ik ga je dan ook zeker niet vertellen over een ‘get rich scam’ of dergelijke. Direct miljonair worden bestaat gewoonweg niet. Alle miljonairs hebben keihard moeten werken om hun doelen te realiseren.

Denk dus niet dat het makkelijk is om miljonair te worden. Ook al lijkt het misschien wat makkelijk in deze tekst: je zal hard aan de slag moeten.

In de onderstaande video vertelt Jia alvast over de 5 stappen om miljonair te worden.

Alright, ben je er klaar voor om de 5 stappen te ontdekken om miljonair te worden?

1. Miljonair worden door groter te denken

Als je miljonair wilt worden is het belangrijk om groter te gaan denken. Voor veel mensen is het echter lastig om groter te denken. Persoonlijk had ik bijvoorbeeld alleen invloeden uit de middenklasse. Dit zijn mensen die keihard werken en 20.000,- euro veel geld vinden. Hierdoor gaan andere mensen hetzelfde denken als de middenklasse en vinden 20.000 ook een groot geldbedrag.

Zorg daarom dat jij je omringt met mensen die wel veel geld hebben, zodat je groter gaat denken. Wanneer jij blijft denken dat het onrealistisch is om veel geld te verdienen, dan gaat het je nooit lukken. Zolang jij een goed businessmodel uitkiest en er 100% voor gaat, zal het je zeker lukken om miljonair te worden.

1 miljoen euro verdienen klinkt als veel geld, maar dat is het niet. Je hebt bijvoorbeeld maar 5000 mensen nodig die iets van je kopen voor 200,- euro om miljonair te worden. Of 5 mensen die iets kopen voor 200.000,- euro, en je bent miljonair.

Voor mij werd het een stuk realistischer om miljonair te worden toen ik het bovenstaande hoorde. Je hoeft namelijk alleen een geschikt businessmodel te vinden waarmee je dit aantal verkopen kunt gaan realiseren.

miljonair worden lijkt onmogelijk
Miljonair worden door groter te denken

2. Leren van miljonairs

Neem geen advies aan van mensen die zelf geen miljonair zijn of niet veel geld hebben. Je kunt bijvoorbeeld prima relatie of sport advies aannemen van de mensen om je heen, maar advies over geld? Dat beter niet.

Ga boeken lezen van mensen die al miljonair zijn. Door het lezen van boeken over miljonairs leer je hun mindset kennen en kom je erachter wat zij hebben gedaan om miljonair te worden.

Mijn leven is compleet verandert toen ik boeken ging lezen en cursussen ging volgen van mensen die zelf al veel geld verdienen. Dit soort boeken en cursussen zijn naar mijn mening het beste om geld in te investeren.

Mocht je nu nog onder de 18 jaar zijn, kan ik begrijpen dat je boeken lezen erg saai vindt. School dwingt je zelfs om saaie en nutteloze boeken te lezen. Echter kunnen boeken over miljonairs, en het hebben van een goede mindset ervoor zorgen dat je succesvol gaat worden. Boeken geven nieuwe inzichten en andere perspectieven op het leven en geld.

“If you want to be successful, find someone who has achieved the results you want and copy what they do and you’ll achieve the same results.” – Tony Robbins

Leer dus van miljonairs en succesvolle mensen om hetzelfde te realiseren!

miljonair worden door boeken
Leren van miljonairs door boeken te lezen

3. Start een schaalbare business op

Je zal met twee belangrijke dingen rekening moeten houden om een schaalbare business op te zetten. Ten eerste dien je een “future-proof business” op te zetten. Bedenk als je een bedrijf wilt opstarten, of het bedrijf over 20 jaar nog steeds bestaat. Speel dus op iets in wat mensen over 20 of 100 jaar nog steeds nodig hebben en/of willen.

Er gaan steeds meer grote bedrijven failliet, neem als voorbeeld V&D, Top 1 Toys en Bart Smit. Deze bedrijven verdwijnen simpelweg, omdat mensen steeds meer online shoppen en zij niet in deze trend meegaan. Online shoppen is groter en groter aan het worden, en in de toekomst zal dit niet verdwijnen. E-Commerce is dus een voorbeeld van een schaalbare business.

Ten tweede dien je een schaalbaar verdienmodel te implementeren in je business. Hiermee bedoel ik dat je steeds meer geld gaat verdienen, zonder daar meer tijd voor hoeven te investeren. 

Een werknemer in loondienst verdient bijvoorbeeld 10,- euro per uur. Wanneer de werknemer op een dag 2 uur werkt, verdient hij of zij 20,- euro en voor 8 uur werken 80,- euro. De inkomsten die de werknemer hieruit verdient zijn dus lineair. Echter dien jij een business op te gaan starten die exponentieel gaat groeien.

Voorbeeld: Je kunt producten verkopen via Bol.com. Bol.com regelt alle logistieke zaken. Jij hoeft enkel te zoeken naar winstgevende producten die je gaat verkopen. Dit is een goed voorbeeld van een schaalbare business. Jij hoeft namelijk eenmalig een product online te zetten op Bol.com. Ook al kopen 200 of 2000 mensen je producten, het maakt niet uit! Jij hoeft namelijk helemaal niks te doen voor een verkoop. Zo kun je het ook bekijken met bijvoorbeeld YouTube video’s en websites, je zet eenmalig iets online waarna je geld kunt blijven verdienen.

business met exponentiële groei
Miljonair worden door een schaalbare business op te starten

4. Stop met consumeren, start met investeren

Veel mensen geven veel geld uit waardoor ze arm zullen blijven en nooit miljonair gaan worden. Ze kopen een Netflix account, de nieuwste Nike schoenen, de nieuwste iPhone en Playstation, en zo kan ik wel even doorgaan. Vraag je aan deze consumeerders of zij bijvoorbeeld aandelen hebben? Dan is het antwoord vrijwel altijd “nee”.

Wanneer je miljonair wilt worden dien je dus geen geld te besteden aan onnodige zaken, maar zaken die in de toekomst geld in het laatje brengen. Om te beginnen kun je bijvoorbeeld investeren in aandelen en hier elk kwartaal rendement uithalen. Of investeren in boeken en cursussen om nieuwe kennis op te doen en uiteindelijk meer geld te verdienen.

De arme mensen consumeren en de miljonairs investeren in assets. Assets zijn inkomstenbronnen die maandelijks geld opleveren, zoals vastgoed. Dit in tegenstelling tot de arme mensen die veel geld uitgeven aan dure auto’s en abonnementen waardoor zij maandelijks geld verliezen.

Wil je een exclusieve auto kopen? Verhuur deze dan, zodat je elke maand geld blijft verdienen. Denk voortaan in assets. Denk ook niet aan hoeveel geld iets kost, maar hoeveel geld het je gaat opleveren. 

geld investeren en herinvesteren
Geld investeren in plaats van uitgeven aan nutteloze zaken

5. Miljonairs geven meer waarde

De maatschappij gaat jou alleen geld betalen voor problemen die je oplost. Hoe complexer het probleem en hoe meer mensen je kunt helpen, des te meer geld je zal gaan verdienen.

Denk aan Steve Jobs, de bedenker van de iPhone. Hij heeft een enorm probleem voor gebruikers opgelost en niemand kon het destijds nadoen om een iPhone in elkaar te zetten. Een ander voorbeeld is de Uber app die veel problemen van mensen oplost, zoals: het lange wachten op een taxi chauffer, grote kosten voor taxi’s en slechte communicatie met taxi’s. Dit zijn problemen die bijna iedereen wel eens heeft meegemaakt en Uber een oplossing voor biedt.

Iemand die bij McDonalds werkt, lost eigenlijk alleen een heel klein probleem. De werknemer lost namelijk “het probleem” van zijn werkgever op door schoon te maken of in de keuken te werken. Dit is een klein probleem waardoor de werknemer ook niet veel geld betaald zal krijgen.

Bekijk dus hoe jij complexe problemen kunt gaan oplossen en meer mensen kunt helpen. Op deze manier kun je miljonair worden.

idee om miljonair te worden
Miljonair worden door complexe problemen op te lossen

Miljonair worden met mijn methodes

Zojuist heb ik de 5 stappen om miljonair te worden met je besproken. Is het makkelijk om miljonair te worden? Nee. Is het goed te doen? Ja!

Wanneer jij all-in gaat, de juiste mentor vindt en een goed verdienmodel hanteert, dan kun je zeker veel geld verdienen. Hieronder bespreek ik 2 verdien methodes waarmee je miljonair kunt worden.

1. E-Commerce via Bol.com

De eerste manier om miljonair te worden is met E-Commerce via Bol.com. Je kunt veel geld verdienen met Bol.com door goedkope spullen in te kopen vanuit China en deze te koop aan te bieden op het platform. Je gaat dus op zoek naar allerlei winstgevende producten om te verkopen via Bol.com.

Bol.com heeft ruim 8 miljoen bezoekers per maand en is zeer geschikt om in te zetten als verkoopplatform. Het is niet nodig zelf klanten te zoeken voor je producten en je hoeft ook geen webshop aan te maken.

Daarnaast regelt Bol.com alle logistieke zaken zoals de klantenservice en de verzending van je producten. De bestelde producten vanuit China kun je regelrecht naar een warenhuis van Bol.com toesturen. Het is dus een laagdrempelige manier om miljonair te worden.

Wil je zelf beginnen met geld verdienen via Bol.com? Over het starten met verkopen via Bol.com lees je meer in mijn Bol Masterclass review.

2. Miljonair worden op het internet

De tweede manier om miljonair te worden is door met affiliate marketing aan de slag te gaan. Bij affiliate marketing promoot je andermans producten in ruil voor commissies.

Bij het promoten van de affiliate producten kun je allerlei kanalen op het internet gaan inzetten. Veel voorkomende (makkelijke) kanalen die je kunt gebruiken zijn:

  • Promoten via social media zoals Pinterest, Instagram en Facebook
  • Tegen betaling adverteren op Facebook of Google

Ik raad echter af om met de bovenstaande manieren te beginnen. Je zal hiermee alleen geld verdienen op korte termijn en niet op lange termijn. Wanneer een betaalde advertentie is afgelopen zal je namelijk geen geld meer verdienen.

Beter is om een business op te starten waarmee je ook op lange termijn geld kunt gaan verdienen. De methode die ik je ga vertellen gebruik ik zelf ook om geld te verdienen. Gebruik de volgende 4 stappen om miljonair te worden:

  1. Een website aanmaken en hier artikelen op gaan plaatsen (gratis bezoekers via Google)
  2. Mailinglijst opbouwen (gratis geld verdienen met emails)
  3. Vergaren van een achterban op social media (merk opbouwen)
  4. Affiliate links verwerken in de voorgaande stappen (het verdienmodel om miljonair te worden)

Door deze 4 stappen zelf toe te gaan passen zal je een solide fundament opbouwen waarmee je ook op lange termijn geld kunt blijven verdienen. Je website staat namelijk 24/7 online en heeft een constante stroom van bezoekers en verkopen.

Producten die te maken hebben met je passie

Je weet nu dus wat een goede affiliate marketing strategie is die ik je aanraad. Met deze strategie kun je eenvoudig zelf miljonair gaan worden. Vooral als je iets met je passie gaat doen, is het mogelijk. Je kunt namelijk makkelijker een website opzetten en bijhouden over een onderwerp waar je zelf veel kennis/interesse in hebt.

Plaats minimaal 1 keer per week een nieuw artikel op je website. Zo zal je website op steeds meer zoekwoorden worden gevonden in Google.

Je kunt vandaag nog een online business opzetten waar je zelf affiniteit mee hebt. Het enige wat je hoeft te doen is een website opzetten (zonder technische kennis via WordPress of Jouwweb), artikelen plaatsen en producten promoten. Automatisch zullen bezoekers op je website leiden tot verkopen.

Er zijn letterlijk honderden miljoenen affiliate producten en diensten die je kunt gaan promoten. Voorbeelden van goede affiliate programma’s zijn Paypro, Daisycon en Bol.com. Maak een account aan, klik de gewenste categorie aan en kies een geschikt product uit. Hierna kun je gratis beginnen met het opzetten van je miljoenenbedrijf.

Zelf miljonair worden?

Kijk, ik ben al aardig op weg om miljonair te worden. Ik wil dat jij hetzelfde als mij gaat realiseren, en iets gaat doen waar je écht gelukkig van wordt.

Regelmatig word ik ’s ochtends wakker, check ik even mijn email en zie ik mailtjes met het onderwerp: Gefeliciteerd! Je hebt een nieuwe commissie verdiend door het promoten van… Het mooie is dat ik verder niks voor een tot stand gebrachte verkoop hoef te doen.

Om je op weg te helpen met affiliate marketing is er een A tot Z videotraining voor je opgezet waarin jij zelf gaat leren een winstgevende affiliate website op te zetten.

Je hebt geen technische kennis nodig en kunt gelijk van start!

Klik hier om zelf rijk te worden op het internet dankzij affiliate marketing >>

Succes met je journey naar miljonairsschap!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *