Rijk worden voor beginners

Gemiddelde leestijd: 12 minuten
rijk worden voor beginners

Rijk worden voor beginners? “Ik wil rijk worden”, volgens mij is dit de droom van ieder kind. Naast de dromen om piloot, piraat of prinses te worden natuurlijk.

Anyway, dit blog gaat niet over onze kinderdromen. Dit blog gaat over de droom die je nu hebt en deze droom is waarschijnlijk dat je heel rijk wilt worden. Als je rijk wilt worden, dan moet je ergens beginnen en dan ben je op hier aan het juiste adres! Je gaat namelijk lezen over twee toegankelijke manieren om rijk te worden voor beginners.

Ik ga meteen met de deur in huis vallen. Ik geloof namelijk dat écht iedereen de mogelijkheid heeft om rijk te worden, alleen is rijk worden niet voor iedereen weggelegd.

Weet jij wat een achterliggende reden hiervoor kan zijn?

Denk je bijvoorbeeld aan het hebben van ongeluk? Of het hebben van ouders die niet rijk zijn? Of het niet ontmoeten van de juiste personen? In mijn beleving zit je dan niet helemaal op het juiste spoor.

Rijk worden voor beginners: ontwikkel de juiste mindset

Rijk worden voor beginners begint bij het ontwikkelen van de juiste mindset.

Ik geloof dat het hebben van de juiste mindset, één van de meest belangrijke redenen is waarom sommige mensen zeer succesvol zijn en andere niet.

Met de juiste mindset kun je je eigen geluk afdwingen, je ouders alsnog rijk maken en de juiste mensen ontmoeten.

Rijk worden voor beginners is voor iedereen mogelijk, mits je daar hard voor wilt werken. Misschien denk je nu, hard werken? Laat maar zitten.. En dat is dus precies de valkuil.

Succesvolle en rijke mensen beschikken over een flinke portie doorzettingsvermogen, werken gedisciplineerd en hebben een duidelijk doel of heldere doelen voor ogen. Ze zijn in staat om zich te focussen op één ding en laten zich door niets en niemand tegenhouden.

De juiste mindset begint met het geloven in jezelf, het visualiseren van je doelen en bedenken hoe je deze doelen gaat bereiken. Het kan betekenen dat je je anders dan de norm moet gaan opstellen of gaan gedragen, maar laat je niet van de wijs door anderen brengen.

Wees niet bang om anders te zijn dan anderen en wees boven al gewoon jezelf.

De kracht van je mindset en anderen

Je kunt het namelijk nooit goed of fout doen. Goed en fout zijn eigenlijk gewoon waarden die je zelf aan bepaalde acties, gedragingen of resultaten hangt wat mij betreft.

Voorbeeld: ik was vroeger “bang om te falen”, tegenwoordig “leer ik van mijn fouten” die ik vervolgens niet meer maak. Het leven is een prachtig leerproces.

En het proces van rijk worden voor beginners is een proces dat jou, als jij het proces met een open en positieve blik benaderd, ver kan brengen.

Zorg dus goed voor jezelf, voor je lichaam, maar zorg nog beter voor je mind. Wil je meer weten over de kracht van je mindset? Lees je dan bijvoorbeeld eens in over de wet van aantrekkingskracht, conditionering en leven in overvloed.

Lees boeken van of over succesvolle mensen, bekijk YouTube filmpjes of beluister podcasts waarin succesvolle mensen vertellen wat zij hebben gedaan om rijk te worden.

Misschien hebben zij extra tips die betrekking hebben op rijk worden voor beginners. Je hoeft het wiel helemaal niet zelf uit te vinden. Je moet er alleen voor willen werken om je doelen te bereiken.

Rijk worden beginners mindset
Rijk worden voor beginners: mindset en leren van anderen

Slim met je geld omgaan

Zo cliché maar waar. Door slimmer om te gaan met je geld, kun je snel rijk worden.

Okee, rijk zal je niet worden van de 10 euro die je per maand op één abonnement kunt besparen. Maar het kan nooit kwaad om eens met een kritische blik naar al jouw abonnementen en diensten die je hebt afgesloten te kijken.

Heb je een abonnement op een weekblad, Netflix of Videoland? Vraag je familie of vrienden of zij wellicht de kosten met je willen delen zodat zij ook van deze diensten kunnen genieten.

En vergelijk voor de grap eens je energie- of telefoonrekening met andere providers, vaak bespaar je al gauw een paar tientjes per maand. Al met al, kun je zo alsnog een leuk bedrag besparen.

Rijk worden op een leuke manier, dat is wat we willen

Bepaal voor jezelf welke uitgaven je blij maken en welke uitgaven je overbodig lijken of helemaal niet bijdragen aan het behalen van je doel: rijk worden voor beginners.

Wees je ook bewust van de dingen waar je energie uit haalt en ervoor zorgen dat je goed in je vel zit. Ik raad je aan om deze uitgaven niet uit je budget te schrappen. Verminder of schrap de uitgaven aan dingen die je niet blij maken of achterlaten met een leeg gevoel.

Gooi je levensstijl dus niet drastisch om.

Een drastische verlaging van je levenstandaard kan je op den duur namelijk tegen gaan staan, met een frustrerend en naar gevoel als gevolg. Dat willen we niet. Rijk worden voor beginners op een leuke manier, dat is wat we wél willen.

gelukkig en rijk zijn combinatie
De verdien methodes voor beginners

Rijk worden voor beginners: Verdien meer geld

Je kunt natuurlijk ook op zoek gaan naar manieren om meer inkomsten te genereren.

Ben je blij met je huidige baan en werkgever? Je kunt je stoute schoenen aantrekken en om een salaris verhoging vragen. Zit je niet meer op je plek? Neem contact op met je netwerk en andere bedrijven om een nieuwe uitdaging mét een bijpassend salaris te zoeken.

Een andere optie om meer inkomsten te genereren is het starten van je eigen (online) onderneming.

Tegenwoordig zijn er talloze mogelijkheden om geld online te verdienen. Voorbeelden van mogelijkheden om rijk te worden voor beginners zijn bijvoorbeeld het schrijven van je eigen e-book, het ontwikkelen van cursussen, het starten van een blog en creëren van een webinar. 

Ook kun je ervoor kiezen om een webshop (bol.com) te starten of om (slapend) rijk te worden met affiliate marketing.

Start je eigen webshop

We doen alles online.

We kijken onze favoriete programma’s, terwijl we aan het wachten zijn op eten dat we online hebben besteld via Thuisbezorgd. En ondertussen plaatsen we ook order bij bol.com.

Wist je dat het tegenwoordig vrij eenvoudig is om een eigen webshop bij bol.com te beginnen?

Het enige wat je hoeft te doen is producten uit China inkopen bij bijvoorbeeld AliBaba of AliExpress. Vervolgens bied je deze producten aan via bol.com en laat je deze producten door een ander bedrijf bij je klant bezorgen.

Je profiteert op een slimme manier van de diensten van anderen, terwijl jij vanaf je beeldscherm toekijkt en een deel van de winst opstrijkt. Dit is een manier van E-Commerce.

Als met zo min mogelijk bloed, zweet en tranen rijk worden voor beginners jouw doel is, is dit één van de makkelijkste manieren om je eigen webshop te runnen en extra inkomsten te genereren.

Wil je meer informatie over geld verdienen met Bol.com? Dan raad ik je aan de kosteloze Bol Mastery training te bekijken. Hierin wordt toegelicht hoe jij met 30 a 60 minuten per dag een succesvolle online bol.com business kunt runnen.

Rijk worden voor beginners met affiliate marketing

Dé manier om slapend extra inkomsten te verdienen is affiliate marketing. Ik hoor je denken, wat is affiliate marketing en hoe werkt het?

Affiliate marketing is een van de meest winstgevende manieren om online geld te verdienen en werkt eigenlijk heel simpel.

Je ontvangt een vergoeding zodra een bezoeker van je websiteYouTube kanaal of Instagram account een bestelling plaatst of zijn of haar gegevens achterlaat, via jouw persoonlijke link.

Uiteraard moet je eerst tijd en energie steken in het creëren van je online kanalen, voordat je aan de slag kunt gaan met affiliate marketing.

Gelukkig hoef je wederom niet zelf het wiel uit te vinden.

Jacko Meijaard, de Nederlandse affiliate marketing guru, legt precies uit wat je wel én niet moet doen in zijn online videotraining de Affiliate Marketing Revolutie.

Rijk worden voor beginners begint dan ook met de juiste mindset én leren van anderen.

Rijk worden voor beginners in het kort

Het is tijd om alle bovenstaande informatie uit “rijk worden voor beginners” even kort samen te vatten.

Klopt het dat je doel is om rijk te worden? Als jouw antwoord op deze vraag “JA” is, dan zijn de onderstaande stappen voor jou van toepassing!

  • Stel en visualiseer je doelen
  • Ontwikkel de juiste mindset
  • Ga slim om met je geld en bespaar op dingen die je niet blij maken
  • Leer van anderen
  • Bekijk de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard
  • Verdien extra inkomsten en word rijk!

Kortom rijk worden voor beginners: eerst moet je even hard werken, om vervolgens slapend rijk te kunnen worden. Of je kunt natuurlijk naar de zonsondergang in de Filipijnen kijken terwijl je het geld ziet binnenstromen.

Ik wens je veel plezier en veel succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *